Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gvrl Vllj Slr

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
biachu Beijing Highlife 2017.11.02 14:20:29
  Megérkezni Kínába mindenképpen érdekes. Főleg, hogy volt 19 óránk a következő gépig, és az új szabályok szerint 72 órán keresztül vízum nélkül lófrálhattunk Peking határán belül. Szerencsére Csirke barátunk bevállalt egy szoftos városnézést velünk, így elkészíthettük a kötelező fotókat a…..
Ma már elképzelhetetlen, hogy (okos)telefon nélkül utazzunk bárhova, és még egy ilyen körúton sem tudunk és fogunk leszakadni a közösségi hálóról. Ezért még azt a lehetetlen küldetést is bevállaltuk, hogy Pocket Wifit kölcsönözzünk, ami igazi kihívás volt, már csak a saját hülyeségem miatt is, de…..
biachu #1 Konnichiwa 2017.11.02 13:44:47
Két Gaijin útra kel, hogy bejárja Japánt és Koreát. Lesz rá bruttó egy hónapunk, ami sokank tűnik, de közben mérhetetlenül kevés. Kilométer ezreket utazunk, és szinte a fontos helyekre sem jutunk el, de közben Ginza luxusától a puszani melós negyedekig igyekszünk mindent…..
biachu Kampaii! 2017.11.02 13:42:12
Március idusán ketten útrakeltünk a messzi Japánba és Koreába, hogy felderítsük ezeket a mesés országokat. Ez a blog a Mediumon megjelent írásaink újraközlése, illetve a hamarosan gyarapodó újak lelőhelye lesz. Távol-Kelet, egy kicsit másképp!   ..
Bármennyire is drasztikus az iOS új dizájnja és felületei, szerintem egészen pontosan érzik, hogy merre érdemes menni ezen a téren. Bár 2012 jelszava a flat design volt, és svájci-német funkcionalista iskola is megjelent korábban már a Microsoft-féle Metro UI-jal, az Apple igyekezett…..