Regisztráció Blogot indítok
Adatok
siraso

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Lehet valamikor sikerélménye az embernek? Avagy bulvárosan: Itt az új! Milyen lesz? Elmondjuk. Mert megvolt. És tudjuk, hogy kilépve saját árnyékából egy nagyon erős játékos érkezett felső-középre. Ötletes cselei: lux, ahol számít, spór, ahol nem, és sok jó ötlet. Az…..
siraso 2008.06.25 12:28:10
János új autójához automatikusan a KÖBÉ-nél kapott kötelezőt, ami azóta hibás döntésnek bizonyult. A "biztosító" januárban azelőtt törölte a szerződésüket díjnemfizetéssel, hogy ellenőrizte volna a pénzt:Tavaly az év utolsó negyedében feleségemnek vettünk egy…..
A Homár már hallott olyanról, amikor a rendőrség egy néhány hónappal korábban befizetett bírságot próbált börtönnel fenyegtve újra behajtani (fogalmuk sincs, mi van), de ez azért viccesebb. Helgához ugyanis reggel 5-kor csengetett be két kolléga, hogy akkor most mehet letölteni…..
Még egy autóvásárlós borzalom mára: két hónap alatt már majdnem sikerült átadnia a rendelt gépjárművet a Suzuki Ásznak, de még az első törlesztőrészlet is megelőzte őket: A Suzuki Ásznál megrendeltem az új autómat, amelyhez banki kölcsönt is igényeltem. A szerződésben…..
siraso 2007.12.10 12:40:46
A tobbi autokereskedesnem sem jobb a helyzet. Tortent, hogy VW-t vasaroltam. Kezpenzre, mert az jo. Kineztem az autot a kereskedes udvaran es par nap mulva atutaltam 4 millio forintot plusz ugye a foglalo amit otthagytam kp.-ban. Teltek multak a napok. Jottek a kifogasok, hogy a Porsche Hungaria nem kuldte meg le az autom papirjait. Megbeszeltuk, hogy semmi problema, P-s rendszammal elviszem az autot aztan majd szolnak ha lesz vmi. Eltelt egy honap es meg mindig P-s rendszammal furikaztam. Kozben megtudtam a PH-tol, hogy nem tartanak vissza autok papirjait, ahogy megjon az utalas a kereskedestol, ok azonnal kuldik a vamokmanyokat. Kereskedesben ismeros felhiv, ugyan nezze mar meg elment e az utalas. Hat persze, hogy nem. Ekkor mar egy honapja ultek 4 millio forintomon es hasznaltak teljes lelki nyugalommal. Tulajdonos felhiv, persze elerhetetlen. Kedves uzenetet hagy. Masnap beepitett emberunk hiv, utalas vegre elment. Egy het mulva mar a rendszamot is megkaphattam.

Vannak azert kivetelek is. Haverom Fiat-ot vett. Kedden leelolegezte, csutortokon hivtak, hogy mehet az autoert es vigye a maradek penzt. Meg torolgettek az autot amikor az atadas zajlott, rendszammal, biztositassal, etc-vel. 3 nap. En is toluk vettem volna autot ha nem taplo paraszt ertekesitojuk van.

Elozo automat egy Ford-ot 160 ezer kilometerrel adtam el a Ford Vagep-nek. Amikor bevittem az autot a mocskos kupec kereskedo sirankozott a sok kilometeren. Felvetettem neki, hogy ha megmondja mennyi legyen benne annyi kilometerrel viszem majd be leadni. O ilyet sosem es attol a pillanattol, hogy hozzanyulok nincs uzlet.
Veletlenul osszefutottam az uj tulajjal. 120 ezer kilometerrel vette es elvileg egy idos holgy jart vele kizarolag autopalyan Miskolc – Budapest kozott. Na jah. En meg a mikulas vagyok bazz…

Ne bizzatok egyik senkihaziban sem!!!