Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_dave_ (törölt)

0 bejegyzést írt és 255 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most már elég! Most megvédjük a Jobbikot! Aljas és alávaló támadássorozat indult a jóravaló, derék és feddhetetlen jobbikos képviselő-jelöltekkel szemben. Nem igaz, hogy nem lehet elhinni, hogy Király András (most már csak volt szóvívő) egy jólnevelt tisztességes ember. Nem…..
_dave_ (törölt) 2010.03.25 17:50:01
@_dаve_: csekkold le, h mikor regisztráltam.

@Trejo: Részemről üdvözítőnek tartom, ha isznak az ávós gecik (hogy lopnak, azt kevésbé). Tegyék ezt minél gyakrabban, (újabban már) nyugatbarát moszkovitához méltó vehemenciával.

amíg tehetik. úgyis hamarosan kipusztulnak az ilyen senkiházyk, lendvaik és a többi emberszabású kártékony féreg, szabózóttánostul, szekeresimréstül, h. kovács lászlóstul.
Premissza #1: Vona szerint"A Fidesz veszélyezteti a Jobbik kétharmados győzelmét."Mi az hogy, Gáborkám! Minden párt azt veszélyezteti! LegJOBBIK lenne egypártként létezni és hatalomba kerülni, igaz? Gárdaruhát húzni a rendőrökre,  bezárni a TV2-t és az RTL-Klubot,…..
Hétfőn belenéztem az Echo TV műsorába ahol Vámos György arra hívta fel a figyelmünket, hogy feltétlenül vegyük meg a keddi Magyar Hírlapot, mert olyan lesz benne, de olyan...Hát jó. Másnap reggel szépen elbattyogtam a közeli benzinkútra és megvettem a deklaráltan fideszes…..
_dave_ (törölt) 2010.03.11 00:29:25
Mi sem tudjuk, hogy fake (annyira nem is érdekel), mindenesetre itt a sztori: valaki állítólag feltörte Vona Gábor azóta törölt iwiwes accountját, és az ott található levelezésről készült screenshotokat kitette a netre. További infók az üggyel részletesebben foglalkozó…..
_dave_ (törölt) 2010.03.08 09:52:14
@Blackrock: nem lehet, h csak saját magadat érzed? esetleg az szdsz-t. hm?
_dave_ (törölt) 2010.03.08 10:05:05
@Blackrock: piti bűnözők? :) hagyóra, demszkyre, kúrcsányra, libajnaira, simorra, és/vagy veres jánosra gondolsz? ők nem pitik. és nem is jobbikosok. sz'al eltévesztetted a házszámot. :)
  A világért sem szeretnénk elrontani az MDF-jelöltvideóknak köszönhető összmagyar jókedvet, a mai sajtószemlében azonban megakadt a szemünk egy nyilatkozaton, amely mellett nem szívesen megyünk el szó nélkül.   Herényi Károly így fejtette ki…..
Subba Fankának tanúi vannak!! 2010.02.25 07:45:00
Régi kedvencünk, Fanka újra hallat magáról, ezúttal Kovács Ákosnak üzen. A rappernek két tanúja is van arra, hogy Ákos egy kávézóban mondott valamit a politikai foglyokról, és mint egyik nemzeti érzelmű, számos rajongóval rendelkező, rájuk nagy hatással lévő zenész kéri a…..
Ez nagyon durva! Hány kiló drog elfogyasztása kell egy ilyen jelenet megalkotásához?Köszönjük a videót BlackBlack nevű olvasónknak!..
_dave_ (törölt) 2010.02.14 15:58:34
King Aranarth Magam adom 2010.01.29 21:49:00
Na, megint Quimby. Ezek után le nem mosom magamról, hogy a rajongójuk lettem. Ezt most Móni mutatta meg nekem. A dal a 2005-ös Kilégzés c. albumukon idegesítő. Az alábbi koncerten viszont egészen csodálatos:Így már érthető és nem is szégyen, ha tetszik, igaz? ..
Proszektúra Békés karácsonyt! 2009.12.23 11:09:00
(Vagy ahogy ma már jobb – kurucos, ősmagyar - körökben nevezik ezt a hun-szittya ünnepet: békés Kerecsenyt!) Karácsony előtt a plázák környékén lesem a mindent elöntő giccset, a műboldogságot. A jingle bells dallamára bámulom a félmilliós, szobafal nagyságú full-HD…..
_dave_ (törölt) 2009.12.28 11:57:22
@Proszektura: naná, főleg, amikor szögit rugdosó cigánynak azt ordította a másik cigány, hogy "öld meg a magyart".

vagy nem kéne hazudozni, vagy nem kéne felkészületlenül blogot írkálni.
King Aranarth anti-H1N1 2009.12.11 00:04:10
Ma beoltattam magam. 2-3 hét és ellenállóbb leszek, mint Tito. ..
A Legnagyobb Gitárosnak a sors csak 28 évet adott. Ez alatt a 28 év alatt ő azonban megváltoztatott mindent, ami gitár és mindent, ami rock. Jimi (született Johnny Allen) Hendrix ma lenne 67 éves.   ..
... hogy ő a GITÁRISTEN! Elképesztő gyors a keze, hihetetlen erő lakozik benne, és páratlan átéléssel zenél, rengeteg érzelemmel. Amit egy gitárral meg lehet tenni, azt ő tudja - erőlködés nélkül, magától érthetődő természetességgel és könnyedséggel. Nem volt szám…..
King Aranarth Hiányoztak? Kinek? 2009.10.31 21:51:00
A Fradikáról beszélek. (Dave jogos észrevétele miatt javítom: a Fradikáról, de elsősorban annak elmeháborodott szurkolóiról beszélek.) A nemzet egyetlen Fradikájáról, "aki nélkül nincs élvonalbeli  bajnokság", akit "visszavár mindenki", "akire…..
_dave_ (törölt) 2009.10.29 01:17:36
@Csutkaa: nekem tök mindegy, h mekkora egy rádió, ha értéket közvetít, illetve akkor is, ha nem....
_dave_ (törölt) 2009.10.29 08:25:01
@negymadar: maximum riszpekt, teljesen egyetértek. azonban hadd közelítsem meg egy másik oldalról a dolgot: mivel az ortt kúratóriuma (hogy a rajzhoz passzoljon a téma) pártdelegáltakból áll, ezért nem csak az minősül politikai döntésnek, hogy NINCS többé sláger meg danubius, hanem ugyanilyen politikai döntés volt az is, hogy eddig VÓT.

nem a példán kéne fennakadni, hanem azon, h az ortt miért pártdelegáltakkal működik. viszont az nem csak most van így, hanem mióta az ortt létezik, ergo korábban is fel lehett vón' háborodni. csak nem advenio meg fm1 lenne most a pólóra írva, hanem sláger meg danubius.

amúgy a működési elvvel én se értek egyet. sehol egy deka szakmaiság, szakértőnek kinevezett debilek hada dönt jobbra-balra. más kérdés, h igazi, a szó klasszikus értelmében vett szakértőt is elég nehéz találni ma magyarországon... hú, de nehéz ügy ez!
Kontár [Friss] WTF Ovi? 2009.10.27 19:11:00
"Milliók nem értik. Te igen"- nem, jelentem alássan, mi sem!"Ne butáskodj, menni fog. Óvi. Óvi. Óvi. Mondd szépen utánam. Ovi. Ovi. Ovi Pityuka. Úgy, ügyesen. Annyira egyszerű, felmész, regisztrálsz, megosztasz, ovi. Ovi.com. Ne butáskodj,  Pityuka vagy…..
_dave_ (törölt) 2009.10.27 22:17:59
@Dester: dikk. :) de legalább következetes. :))

amúgy egyszerűen SEMMI nem tudja überelni a lidl régi rádiós spotját. annak idején fix munkaidőben dolgozóként mindig ugyanakkor keltem, s mint hírfogyasztó, tettem ezt a kossuth rádióra. heteken át (amíg meg nem untam, s az ébredés más módját nem választottam) minden nap azzal indult a reggelem, hogy beleordított a fülembe köbö háromtucat ivaréretlen kis pöcs, hogy a "LIDL MINDIG OLCSÓBB". az utolsó időszakban már a kurva anyjába kívántam a multit és azt a buzi faszfejet, aki ezt a reklámot kitalálta, beleértve a kis pöcsökkel.

:)

soha nem tettem be a lábam egybe lidlbe se, pedig a szomszédba' van.
    „Folytatódik a zsidó térhódítás: Dávid-csillagos szálloda helikopter-leszállóval a Belvárosban” - állt vasárnap a kuruc.info címlapján. A linkre kattintva az alábbi cikket találtuk, amit most teljes terjedelemben közlünk:    Folytatódik…..
_dave_ (törölt) 2009.10.27 16:32:47
@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: természetesen nem is kell mindenkinek tetszeni, de azért ha van vmi átjárás a felek között, az nem előnytelen. akkor is, ha nem értenek egyet.

@Oli bácsi:

a sajtó szerepe baromi nagy, hiszen nagy részben nem csak a pórnép felé közvetítenek információkat, hanem a döntéshozók felé is a pórnép hogyanlétéről. namármost, ha a "kapuőrök" oli bácsikkal lesznek tele, akkor a fidesznek soha nem lesz fogalma arról, hogy mi van a társadalomban, holott elvileg egy fidesz-kormány mindenkit képviselni akar, pártállástól függetlenül. legalábbis remélem. ha ilyen sajtóval veszik körbe magukat, akkor erre nem lesznek képesek. én pedig, aki a barikád másik oldaláról jövök, felhívom erre a figyelmüket.

látod, nem én hülyézlek. én érvelek. te mit csinálsz? nem érvelsz, hanem hülyézel.

persze teheted, de attól még nagyobb nímand maradsz, mint amilyen akkor voltál, amikor a világra szartak.

na cső.

@-dobray- (dszg): elég nagy hiba, ha ezt gondolod. azért valakinek szólni kell, hogy a fideszben lebzselő olibácsik csak kárt tesznek. a jobbiknak pedig nem fog ártani, ha egy kis higgadtságot tanulnak a fidesztől. ha szerinted ez nem így van, akkor az elég nagy baj.
_dave_ (törölt) 2009.10.27 16:42:44
@rajcsányi.gellért (ergé): olvasom, h mivel foglalkoztok. és azt is, h milyen színvonalon...

@-dobray- (dszg):

lehet jobbikozni, de akkor - ahogy ergének is írtam - legalább vmi színvonalat tartsatok már meg. mit végeztetek ti? kevés cikket leszámítva olyan szinten nyomjátok, mint egy másnapos gimnazisták által szerkesztett suliújság.

sok időm nem volt utánakeresni, h mikor írtátok az utolsó cikketeket a népességfogyásról, de biztosan nem ma volt. ehelyett azt már megtaláltam, h az erzsébet téri gödör milyen fasza hely, s találtam pár vonagáborozást meg jobbikozást is. szóval az szdsz-t már felfedeztem bennetek, a többit még nem.
_dave_ (törölt) 2009.10.27 16:44:49
@rajcsányi.gellért (ergé): hát jól van. látom nem vagytok túl fogékonyak arra, amiről beszélek. gáz úgy válaszolni a kommentárra, hogy az el se olvastad. hagyjuk is az egészet. na szevasztok.
  A nagy (majd a kis) generáció után - kár lenne tovább véka alá rejteni, - megszületett Bösztörpuszta népének legifjabb generációja is. Ki hinné, a kuruc.info okozta gerjedelem nem lohad esemény után sem. Sőt különös névadási extázisban teljesedik ki. Szittya anyák pedig…..
_dave_ (törölt) 2009.10.22 15:22:21
@\'it\'s cool to know nothing\': ezt nem értettem, bocs. hol a helyünk?
_dave_ (törölt) 2009.10.22 15:39:54
@teemur: te kiről beszélsz, ki estek a nagysági kultuszba? jól sejtem, hogy a románokra, a szerbekre, a szlovákokra, a mongolokra, az oroszokra, vagy az amerikaiakra gondolsz?

az az ottani eredetmítoszokat így becsmérelnéd, már régen a seggedbe lenne építve az a hülye fejed. ilyet is csak ebben az agyamosott gyökértelen kurvaországban lehet csinálni.

(jajj, hogy izráhelt meg se említsem már!)
_dave_ (törölt) 2009.10.22 16:20:42
@kackia: ismerős a helyzet. nálam a másnaposság megvolt már tegnap, de megértelek, semmi para. :)
King Aranarth Onas 2009.10.20 18:56:00
Ma meghalt a vonatos nagypapám.Onas, aki apuval először vitt ki focimeccsre, aki a nyaralóban, a tikkasztó hőségben is melegítőben ült a TV előtt az elmaradhatatlan légycsapójával, aki a pesti lakásában az ingére is selyemköntöst vett fel.Onas 94 évet élt. A lelke egy kicsit…..
_dave_ (törölt) 2009.10.21 00:28:09
_dave_ (törölt) 2009.10.19 22:53:36
@Pógár: nem tudtam, hogy hülyeségek jutnak eszedbe. csepel sosem volt "zöld csepel", negyvennégyben meg aztán különösen nem volt olyan, mert akkor "barna csepel" volt. kis töri. ha már.

arra céloztam az előző hsz-sal, hogy először magyarnak kéne lenni, utána párttagnak. de látom, hogy erre az állapotra még várnom kell.
King Aranarth Megint koncert 2009.08.06 18:20:00
Dave_megmondja azt üzente, elfogyott a regi......hogy október 15-én jön a ZZ Top.Akkor én megyek. A Sportarénába, koncertre.... ..