Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mitoszkiller

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
piroska Agymosott nők utópiája 2007.01.31 11:17:47
Az az érzésem, hogy az Életforma nevű honlapra nagyon oda kell mostantól figyelni, mert különleges csemegéket lehet találni. Most ES akadt rá erre a cikkre, amiben egy a férfinak magát teljesen alávető nő szövegét olvashatjuk. A Piroska pont az ilyen megnyilatkozások ellen küzd,…..
A szabál az szabál: ha nincs Kossuth-díja, akkor nem kerül be a Híradóba, ez van. A ma reggel 6:30-kor kezdődő hírműsorból kimaradt Robin Williams halálhíre, pedig ha a hír definícióját nézzük, amit egyszer már megmutattunk pedig a köztévének, ez igencsak fontosabb lett volna,…..
ez volt a megszólítás annak a kételkedő, de kísérletező kedvű nőnek a levelében, aki Gabinak nevezte magát.  "Nem hiszek az egészben, a kapcsolat és dugás nélküli orgazmusban, ez valami lúzer férfiszöveg. Szánalmas. Viszont semmi vesztenivalóm. A csávók is lúzerek,…..
ferfitermeszetrajza Az eltűnt pasi 2010.11.01 14:11:00
 Adott egy nő és egy férfi. Megismerkednek. Az első randin a férfi egy eléggé menő helyre viszi a lányt. Persze, kiderül, ismeri a hely tulajdonosát. 1. jópont a lánynál.Beszélgetnek sok mindenről. Alapjában véve jó a hangulat. A férfi bort ajánl a lánynak, amiről…..