Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rosenberg Ariel

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Óriási horderejű döntés született tegnap a parlamentben. Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az ügy jelentősége messze túlmutat e lángoktól ölelt kis ország apró-cseprőnek látszó, ám annál húsbavágóbb problémáin. Bizton állítható, hogy a kezdeményezés híre és…..
Rosenberg Ariel 2013.11.19 13:49:27
@valogatos: Szerintem ha nem tetszik, akkor ne olvasd. Annyi minden van más is a világon amit olvashatnál.
Hosszú évek kísérletsorozatai után Dr. Hermann Finkelbaum svájci gerontológus, mikrobiológus és kutatócsapata meghökkentő felfedezésre bukkant, amely megváltoztathatja az emberiség jövőjét. Levezetésük szerint az ember életkora akár 150 éves koráig kitolható anélkül, hogy…..
"Ebben az országban épp az a jó, Hogy nem ide figyel a mindenható. Ha valami van ami mozdítható, Az mázli... úgyhogy ellopható... Ebben az országban még az a jó, Hogy itt minden és mindenki lenyúlható. Nem számít az intés nem számít a szó, Az…..
Kedves Viktor! Én tulajdonképpen csodállak. Talpon vagy reggeltől estig, árvízi ebédedet is megosztod a közzel, jössz-mész, látogatsz, fontoskodsz, és az internet mémre éhes népe maximum a fontoskodó gesztusaidon, a megjátszott hozzáértésen és a kimdzsongot idéző távkukker…..
Rosenberg Ariel 2013.06.10 08:17:35
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Baszod! Hogyan tudod megállapítani zsákpakolásnál, hogy cigány, Scientológus vagy bármi felekezethez párthoz tartozik az illető aki ugyanúgy homokzsákot pakol?
Kikérdezed, hogy hova tartozik és csak akkor állsz mellé ha neked is megfelelő?