Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matt Daemon

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Tisztelt Miniszterelnök úr! Most, hogy az EU is jóváhagyta a Paks 2 szabadrablá beruházást én itten azt számolgatom, hogy mi lenne, ha azt a temérdek pénzt másképp költenénk el. 12,5 milliárd euró (ezt a Greenpeace mondja) az mai áron 3855 milliárd forint. Egy átlagos családi házra ma már olyan…..
Meglepve olvastam a médiát és a közösség oldalakat is megjáró hírt, miszerint egy, a kemoterápiás kezelése miatt legyengült immunrendszerű gyermekét a kórházba szállító apukát büntettek meg rendőrök. A szmogriadó időszaka alatt ugyanis nem használhatta volna húsz éves személygépjárművét Budapesten.…..
Néha jó, ha az ember éber, vagy ha mégsem, a kollégái szólnak, hogy te, most kapcsolj az M1-re, a Ma Estében megoldották a Teréz körúti robbantás okait.  A virtuális avatárok tehetnek mindenről. Hogy azok mik, teszi fel a kérdést magának az ember, hát kérem szépen a valóságtól alig vagy nehezen…..
Matt Daemon 2016.10.21 19:03:14
@Kunhallmi Agnes.: Kedves Ágnes! A teljessen az 3s ! Magyarok vagyunk.
Esik az eső, ez állítólag aranyat ér, ezzel én nem vitatkozom sok kötődésem van a mezőgazdasághoz, így hát ezek a szempontok nagyon fontosak nekem. A reggelt - saját magamat is meglepve - egy irish pub-ban kezdtem, ott kávézgattam és nagyon helyes férfiakkal tudtam szemezgetni,…..
Egy olvasónk eléggé felbosszantotta magát a tegnapi matematikaérettségi után, hiszen a köztévé egy Lükő Gábor nevű okleveles matematikussal oldatta meg a feladatsort, aki viszont nem végzett igazán jó munkát. Itt a levél relváns részlete: Már a könnyű, első részben is…..
Matt Daemon 2015.05.07 10:52:52
@Nzoltan: Szerintem meg ne hagyjuk azt a 85 milliárdot. Mert akkor a többit is hagyni kellene amit elkúrnak,ellopnak,eltöketlenkednek vagy elosztogatnak a haveri,családi körben. Ugyanis ez nem talált pénz hanem tőlünk veszik el. Ha ennyit költenek rá akkor legyen kurva jó az a tévé vagy menjenek a pitsába.
Olvasok egy visszaemlékezést, amelyben egy zsebtolvaj elmondja, hogy mielőtt mély vízbe dobták volna a hatos villamoson, apja évekig tanította a fogásokra, a finom kézmunkára; lefekvés előtt még ma is megtornáztatja az ujjait. Híreket is olvasok, hogy a késő esti járatokra…..
Matt Daemon 2015.04.27 16:47:20
@Ma Baker: Talán nem a hamisított adatokat kellene olvasgatni nyanya.
Matt Daemon 2015.04.27 17:01:28
Láttunk már sok mindent, a gazdag kölyköket rongyot rázni, meg az őket utánzókat is, most azonban ennél is tovább megyünk: jöjjenek a rongyrázó kutyák. Vigyázat, a nyugalom megzavarására alkalmas képek következnek! Az Instagramon menőző (és sokakat bosszantó) gazdag…..
Matt Daemon 2015.03.06 06:38:01
@Sobo: , kisfiam! A kutya márpedig értelemmel és érzelemmel rendelkező személy. Sokkal okosabb mint te.
A mai napon a magyar állam végérvényesen kiírja magát a demokratikus társadalmak sorából. 2013. október 15-ével ugyanis életbe lép a szabálysértési törvény módosítása, amely immár alaptörvényi felhatalmazással bünteti a szegénység egyik legszélsőségesebb megnyilvánulását, a hajléktalanságot. A ma…..