Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bánatocska

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legó Béla ezúttal annak járt utána miért jobb alkalmazottnak lenni, mint az otthoni munkát választani. És mint mindig, most is igaza van :) ..
Teljesen véletlenül bukkantam erre a remekműre, de már az első pár másodperc után úgy gondoltam hogy ezt nektek is látnotok kell. Nagyon beteg!:-)))) Érdemes a reklámokra is figyelni!  ..
bánatocska 2007.12.10 15:13:11
Kétségkívül a rovaremésztő növények közül a legismertebb a Vénusz légycsapója. Ez a fura kis növény Észak-amerikában, és azon belül is Észak- és Dél-Karolinában őshonos. A Dionea Muscipula egyetlen faj, de színét, csapdája méretét, fogai alakját tekintve nagyon…..
bánatocska 2007.12.10 15:12:04
Jaja! A semmiből! Adott egy darab gumó, a csodagumó. El sem ülteted, fogja magát és kikel. Sőt, kivirágzik! De meg is bánod, hacsak nem szereted a rothadásszagot :) A csodagumó (Sauromatum) Kelet-Indiából származik. A kontyvirágfélék (Araceae) családjába tartozik. Voodoo Lily-nek…..
bánatocska 2007.12.10 15:10:42
Hmm, asszem most 1 picit el leszek tűnve. Fogalmazzunk úgy, hogy a magánéletem nem úgy alakul, ahogy én szeretném, konkretizálva szét lettem szopatva (sry).Kell egy kis idő, hogy összepakoljam magam rendesen, túljussak azon, hogy többszörösen hátba lettem szúrva és hogy…..