Regisztráció Blogot indítok
Adatok
veteo

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden amit a prémium tankokról tudni kell, csak most, csak itt és csak neked! Mik is azok a prémium tankok? Azt nevezzük prémium tanknak amit normál módon nem lehet kifejleszteni a játékban. Három típusuk van: 1, aranyért (azaz pénzen vett fizetőeszközért) tudjuk…..
veteo 2013.07.02 21:04:52
@Foronghy2: Most ezt nem értem.
A prémium tank zsákutca persze, de nem képzed át be úgysem a legénységet, hanem egy adott tankét teszed bele. Pl sokan sztem azért a lövét veszik, mert abba van tigris/maus/e100 legénységük sok sok perkkel, és míg pénzt keresnek, azt jó legénységgel teszik, és addig is fejlődik tovább.
De persze nem a legénység fejlesztése a fő cél, csak bónusz.
Erősen szubjektív alapon osztályozok MINDEN jelenleg elérhető és pár már nem hozzáférhető de legendás  prémium tankot. Most kiderül az igazság mi éri meg a pénzét és mi nem... Elsőként kezdjük azzal hogy mi számít PRÉMIUM TANK-nak. Ez  besorolás olyan…..
veteo 2013.06.12 22:36:35
@tevepata:
www.vbaddict.net/statistics.php?tier=0&tanktype=0&nation=0&premium=0&fieldname=creditsn&mapid=0&modeid=0&team=0&battles=100&groupby=0
ezen az oldalon megnézhető a tankok brutto-nettó hozama, és rákattintva egyenként minden olyan stat, amiből látni, mennyit, mennyi dmg-el keres.
szerintem ezt kerested.
Ha nem, akkor bocs :)
veteo 2013.06.27 21:15:51
@HUNMastermind: WOT usa most 7vége, Wolf Pack Weekend
Pz IV S., Panther M10, 50-50% leárazás.
Várjuk ki az eus akciót, örülhetünk ha ugyan ezen a néven kapunk 30-% ot...

bocsi a duplázásért
Itt az eredeti link (KATTIDE) melynek rövid lényege: A SuperPersing, azaz a T26E4 IDEIGLENESEN KIKERÜL A JÁTÉKBÓL! Valamiket változtatni fognak rajta de a teljes lista még nem elérhető, aztán újra visszakerül majd a játékba. Hogy jobb vagy rosszabb lesz-e még senki sem…..