Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jásku

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Újabb nevek merültek fel Simon-széfek és hamis bissau-guineai személyi iratok kapcsán. Orbán Viktor az üggyel kapcsolatban megjegyezte: "- Egyértelmű volt, hogy Welsz Tamás példáját további drámai események követik majd, a kétharmados nemzeti ítélőszék árnyékában még…..
Társaságunkban többször is értetlenkedve tekintettek rám, mikor egy egy vörös loboncot látva viszolygásomnak adtam hangot. A többség többnyire nem is érti, mi a baj a vörhenyesekkel. Így ezen poszt keretein belül ingyen és bérmentve bemutatom, mily szörnyű evolúciós…..
Manapság az elnyomáshoz nem feltétlenül szükséges elvennünk valakinek a jogait. Elég, ha többletjogokat biztosítunk mindenki másnak. Korunk egyik leggyakrabban hangoztatott mantrája, ami valószínűleg a liberális demokráciák korszellemének egyik fekélyes tünete, az,…..
Jásku 2013.07.24 08:14:28
                 ...avagy vettem volna el a Weisz Gizit rovat.(Géza bácsit régivágású kemény székely ember létére rendszeresen veri az asszony. Eljár néha a menyecske keze, mondhatnók. Macska-egér…..
                 Plusz egy a ráadás. ..
Jásku 2011.05.24 20:24:33
Most egy szubjektív kritika következik, egy nem igazán újdonságról. Valójában már hosszú ideje gondolkodtam azon, hogy a címben szereplő "játékról" kritikát kellene írni, mert a történelem megkerülhetetlen vele kapcsolatban. De hosszasan töprengtem azon, hogy van-e…..
"Gőzerővel" építik az M7-es autópálya legújabb szakaszát Balatonkeresztúr és Nagykanizsa között. A 36 km-es szakaszt 43,7  milliárd forintért építi a Porr-Viadom-Terrag-Asdag osztrák–magyar konzorcium.Előbb a kép:(fotó: blikk.hu)Aztán a pofátlanság:A…..
Szegeden szobrot akarnak állítani közadakozásból a kormányzónak, az ötletet felkarolta a helyi Fidesz és KDNP. A szobor mellé javaslom Kádár esetleg Rákosi szobrát is, mert így pusztán a személyi kultusz megteremtését szolgálná...