Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balázs János

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasutaskritikus No.1. 2013.05.11 00:10:23
        Az utóbbi időben elhagyott az ihlet, talán kicsit bele is untam a blogolásba. Most mégis billentyűzetet ragadtam, ennek oka pedig, hogy bekövetkezett amire majd negyven éve várok!!! Igen, végre eljött! Nem kell többet álmatlanul forgolódnom az ágyamban és…..
Balázs János 2013.06.07 17:41:47
Rég óta olvasom ezt a Blogot, de most már tisztán körvonalazódik, hogy ez a Blog csupán a Quabla cég, és tulajdonsa lejáratására írodott.

Erre reagálnék:
"Így sajnos a terv dugába dőlt, és nem lett olyan sikersztori, mint a 3G IC-kocsik amiből még étkező is készült! Azért kíváncsi lennék ki az a "minőségi modellező" aki megvesz egy kocsit ami soha nem létezett és valószínűleg már nem is fog."

Sajnos nem lesz, valóban nem. Én is azok közé tartozom aki vásárolt ilyen kocsit, nem 60-ért hanem 65-ért. Börcs Úr korrektül tájékoztatott , s gondolom mindenkit aki vásárolt e kocsiból, hogy csak a rajzasztalon létezik az étkező, és lehet, hogy nem lesz belőle eredeti jármű.
Volt szerencsém sok olyan modelljét látni amiből nem lett valóság, mert tanulmányként rendelték tőle a különböző cégek.
Visszatérve az étkezőre, csak a tisztánlátás miatt, 3G sem lesz több, mert mindenki tudja, hogy az IC+ mellett voksolt a vasúttársaság. Személy szerint nagyon örülök, hogy vettem az étkezőből, mert jól mutat a vonatban. És nem zavar, hogy nincs a valóságban.

A másik dolog meg a Zas kocsi, az sem volt korekt kritika, idézem:

"A barátom büszke rá, hogy minden modlljét kéz alól veszi, némelyiket egész olcsón."
Na hát éppen ez az, ki tudja hány gazdás már a kocsi, és csak megjegyzem legalább 5 éve jelent meg. Az én kocsimmal semmi gond nincs, bár lehet hogy én kifogtam egy jó példányt.

Végezetül, csak még egy tanácsot had adjak:

Ez az utálkozás sehová nem vezet, maximum oda, hogy a Quablára egyre többen kiváncsiak, és ezáltal ahogy hozzászoló írta: a karaván meg halad!