Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bishop88

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zavarjuk szét az egész bandát, kapjon több pénzt az, aki tud, és szeret is gyógyítani, és azt gondolom, hogy akkor el fogja tudni látni a betegeket talán a kevesebb, de rátermettebb személyzet is. Senki se menjen a Szent Imre kórház sürgősségi osztályára, ha élni akar! Nekem is van egy…..
A trombózis vezető halálok Magyarországon. Részben azért is, mert a jódoktorok elképesztő módon benézik néha a tüneteket. És mert NINCS ELÉG ÉRSEBÉSZ (sem) az ellátórendszerben… Összeszedtem az elmúlt hetekben szerzett tapasztalataimat, miként előzheted meg ezt az alattomos gyilkost, illetve hogyan…..
bishop88 2016.09.12 14:31:18
@MagyarTarka: Már alakul a helyzet, igen, köszönöm :) Most jön a genetikai vérvétel, hátha attól okosabb leszek. Mert hogy a kórházból úgy engedtek el, hogy nem tudják mi okozta. Persze benne van a pakliban a 10 évig tartó fogamzásgátlás szedése, plusz a trombózis előtt 3 héttel falat másztam, ami fokozott megerőltetés, és lehet ez indította el.
Az amúgy is botrányos szakaszokkal tűzdelt budai oldalon mindenképpen. A Szent Gellért tértől az Döbrentei térig még istenes a helyzet, bár az Erzsébet híd lábánál már kicsit bugyog a víz. A katasztrófaturisták koncentrációja azonban a Lánchíd felé közeledve egyre csak nő,…..