Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leyus

64 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úúúúúú, de cool ez a száám!! Nálunk ezt énekli a fél suli!! A legjobbak: Fédra, Cinty (C-s)Dóri.....!! Egyszer szeret, egyszer nem egyszer elvesztesz engem, bébi nem értem, bébi nem értem........ ♥♥♥ ;D ..
Happy Birthday Nicole!! De nem most!! Hanem: Június. 29.-én!! ♥♥♥♥ ..
Tudtam azt hogy Jason Derulo szuper helyes és szuper tehetséges!! De ez a dal máár nagyon túl lőtt a célon!! ♥♥♥♥ Love, Love Jason!!! XD ..
Beautiful Jennifer Lopez -mondja Pitbull!!  Tudom- mondja Jennifer Lopez!! XD Egoista- mondja Pitbull!! Tudom!!- mondja JLO. XD Nagyon király száám♥♥♥- mondja Leyus!! :) ..
Ebben mi a lényeg?? Én ezt nem értem??? Mehetne amúgy valami tehetség kutatóba!! XD ..
Ez most Infinity.2?????? Jesszus ugyanaz a zene alap!! Ez máár lopás :) Amúgy a zene nagyon király ♥ ..
Leya világa Lady Gaga- Applause 2013.09.28 16:56:56
Lady Gaga, leges legjobb dala *-*!!! : Applause (taps) ..
Nos, ez a játék az ami annyira kiborít hogy magadtól mész el pszichológushoz!!! :D Töltsd le és Próbáld ki!!!!! XD ..
Az én blogom Tóth Gabi és hajai 2013.09.25 15:00:00
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem jobban tetszett a hosszú haja mint a rövid. Kommentben írjátok le, szerintetek melyik haj állt jobban Gabinak?1. Hosszú2. RövidVárom a szavazaitokat! Petra :)  ..
Leyus 2013.09.27 15:23:18
ÁÁÁÁÁÁ, de klassz!!!!! :))))) ♥ ..
Nos, ez a legjobb videó amit láttam!!! //. A Crazy Channel után XD .// Loony Channel!!!! :D ..
 Film címe: Csajok háborúja (BrideWars)..// Főszereplők: Kate Hudson, Anne Hathawey.//    Tartalom: Két legjobb barátnő arról álmodik kiskora óta hogy az esküvőjük Júniusban lesz a plázában. Mikor felnőnek eljön a várva várt pillanat, megkérik a lányok kezét!!…..
Háát, ez a dal az amire azt lehet mondani hogy : Hűhaaa!!! aztán pedig hogy: Jajjjjjj!! ezután pedig hogy: Neeeee!! XD ..
X-Faktor: Háát elég szar lett!! Rossz a zsűri, és máár az is zavaró ahogy kioktat egy olyan ember aki nem tud énekelni!!!  Akiknek nagy az önbizalmuk azok többnyire elég rosszak, akik pedig szerények azok a legjobbak!! Jaa és Alföldi Róbertnek a nagy szája, már-már…..
Hááát, sokakat idegesít ez a dal XD ..
Nos, ha már Magyar vagyok és ha már a himnuszunk nem túl izgalmas gondoltam kirakom ezt :                         István a király - Szállj fel szabad madár!  Az…..
Az én blogom Blogreklám 2013.07.17 17:00:00
Még egy blogot szeretnék veletek megosztani, aminek neve nem más mint: Leya Világa! Leyus egy Beyoncé-fun imádja az SzJG-t és a Thrift Shop-ot, és szeretné megtudni, ezekkel ki van ugyanígy. Még sok érdekes dolgot találtok a blogán , ami felkeltheti az érdeklődéseteket. Hajrá…..
Az én blogom Neked is megy? 2013.07.17 19:00:00
Aki hallotta már Anna Kendrick When I'm gone című dalát, akkor megmutatom a Cimorelli által készített feldolgozást. Megy nektek a poharazás? Ha megtanultad, vedd fel videóra miközben megy alatta a zene, és küldd el e-mail címemre, amit a jobb oldalon találsz. Nekem megy :) Petra :) ..
Regisztrálj még ma az Szjger-re, ahol beszélgethetsz Szent Johanna Gimi rajongókkal, csatlakozhatsz csoportokhoz és szavazásokhoz valamint csinálhatsz csoportokat és szavazásokat, és a kiválasztott osztályba jól érezheted magad :) Én Haller osztályába járok és olyan mint ha már…..
Michael Joseph Jackson,: Boldog Szülinapot!!!..
Ha kutyás vagy akkor nézd a kutya védjeggyel ellátott műsorokat, ha pedig cicás akkor a cica védjeggyel ellátott műsorokat!!! VS. ..
Amerikai Romantikus Vígjáték. Főszereplők: Jennifer Aninston, Gerard Butler Tartalom: Egy volt házaspár látszólag nyugodt élete, a feleség egy körözött bűnöző a férj pedig volt zsaru aki beakarja vinni pénz jutalomért exnejét a rendőrségre! Hogy közben milyen dolgok…..
Julia Plaksina: Loreen - Euphoria című dalát énekelte az x faktorba, és meg kell hagyni hogy tiszta Loreen hangja van!! :) ..
Beyoncé Knowles tüsire vágatta a haját de úgy tűnik megbánta: Ugyanis a fotósok lekapták azt hogy sárgás szőkés bubi formába rendeződő műtincsekkel dobta fel minimális frizuráját!!! Érdekesség: Hogy Beyoncé nem csak jótékony célból szabadult meg imádott és gyönyörű…..
Aki olvassa a blogom annak tudnia kell hogy, ez a bejegyzés minden eddigi bejegyzésnél fontosabb!!Szóval: G. Helga, egy évvel ezelőtt volt a kedvenc hetedikesem, persze most már jövőre kilencedikes lesz :) A lényeg az hogy abban az évben ő segített nekem a legtöbbet!! Az egyik tesómra…..