Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ló Gusztáv

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Exkluzív interjú Magyárjaország miniszterelnökével, 2020. június 5. HCs: Kezdjük talán azzal, hogy ön pár éve még azt mondta, hogy "Aki náci romantikára vágyik, (...) annak nincs helye ebben a pártban, az eltévesztette a házszámot". Most mégis itt beszélgetünk az Adolf…..
Ló Gusztáv 2015.06.05 14:10:02
A vasárnapi zárvatartás körüli félreértések elkerülése végett a kötelező otthonmaradás lesz a megoldás. "Nem engedhetünk kiskapukat ütni a vasárnapi zárvatartást szabályozó gránit szilárdságú törvényen, pedig az online rendeléssel és kiszállítással pont ezt…..
Ló Gusztáv 2015.01.07 10:22:40
Mivel a NAV elnöke vezeti saját maga ellen a vizsgálatot, ezért az első meghallgatáson is saját magát kérdezte Vida Ildikó. Megszereztünk néhány részletet. - Miért nem mondtam el azonnal, hogy kitiltottak az USÁ-ból, amikor megtudtam?- Én elmondtam, de hiszen tudom.- Ja,…..
Ló Gusztáv 2014.11.10 08:17:24
A Demokrata magazin főszerkesztője Facebook-oldalán arról írt: a legújabb Békemenetet a köztársaságok szövetségéért tartják majd. „Itt az ideje, hogy leszámoljunk a belső ellenzékkel, a felheccelt, internetadó-ellenes, kormánytagokat megérdemelt vagyonuk miatt vegzáló,…..
Az EP-képviselő szerint civilekként látja vendégül a National Policy Institute rendezvényét. „Nem töröltük a konferenciát, találkozni fogunk Budapesten, ugyanis megnyertünk egy fogadást” - jelentette be Richard Spencer, a National Policy Institute amerikai fajvédő szervezet…..
Ló Gusztáv 2014.10.01 21:02:33
Ők aztán értenek a vodkához - indokolta a döntést Kurucz Éva kormányszóvivő. „2015-től már csak Oroszországban, speciális üzletekben juthatunk alkoholhoz, illetve juthatnak azok, akik nem polgármesterek, kormánypárti képviselők, vagy az ő rokonaik, esetleg hentesük”  -…..
Az Első Magyar Chemtrail Művekben natúr, ízesített és paleolit csíkokat is gyártanak majd antigravitációs technológiával. Széles Gábor a hamarosan elkészülő, a rezsicsökkentést egészen a negatív számok tartományába taszító antigravitációs erőműve mellett újabb…..
Ló Gusztáv 2014.08.15 08:50:01
@tobias2: Előbb azért az országon belüli járatokat kellene meszervezni, mint pl. Szeged-Hódmezővásárhely és csak azután lehetne gondolkodni a külföldi viszonylatokban. Persze erről a Sólyommal is meg kellene egyezni, nehogy már egymás bizniszét zavarják.
A hajnalban beszerelt kamerák mellett elektromos kerítés, valamint az Új Magyar Gárda büntetett előéletű kutyás őrei is védik a német megszállás emlékművét. "Nagyon szép az a sas, nem lenne jó ha baja esne" - nyilatkozta a gárda ornitológus szekciójának vezetője, majd…..
Orbán Viktor miniszterelnök személyesen jelölte ki a 2021-ig elkészülő település alapkövének helyét egy léccel.   Fejér megye legszebb helyén, a stuttgarti járásban lakók a hír terjedése óta a fociturizmus fellendülését várják, az ablakon kitekintgetve. A tervek…..
Szörnyű pletykákat hallani az egy hónapja átadott felcsúti futballstadionról. A helyszínen jártunk utána a szóbeszédnek. Autóval csak Felcsút határáig jutunk. Ott egy helyi öreg, vak jós tanácsára gyalog folytatjuk utunk az esőáztatta, lyukacsos aszfalton. A pocsolyák és…..
A miniszterelnök javított, 1.4-es kiadása számtalan új funkcióval rendelkezik. Ezek kifejezetten jól jönnek majd a kampányhajrában. Ma délután vágta át saját mellkasán a nemzetiszín szalagot a miniszterelnök (a képen az első próbaátadás látható). A fejlesztéseknek…..
Bangkoki tudósok az UNESCO által támogatott "Szegény ember vízzel főz" projekt keretében fejlesztették ki a járművet. A spermiummal működő, ebben a formában megújuló energiaforrást hasznosító technológia alapja az az ötlet volt, hogy reggelente sokan könnyítenek magukon,…..
Moszkvában, Edward Snowden-nél talált menedéket az adóbotrányt kirobbantó Horváth András. A volt NAV-os a Sólyom Airways járatával érkezett az orosz fővárosba, inkognitóban. A szaúdi hercegnek öltözött Horváthot kalocsai mintás burnusza, és rayban napszemüvege miatt nem…..
A szlovák milliomosnő - akit hat év fogházra ítéltek nem jogerősen első fokon négy ember halálát okozó közúti baleset miatt - a Magyar Ciarán Tobin Lovagkereszt polgári fokozatát kapta meg. "Emlékeztessen ez a díj mindannyiunkat az értelmetlenül elvett és megtorlatlanul…..
Az ötletet egy disznóvágás során javasolta Lázár János Orbán Viktornak. A nemzeti dohányboltokban a fagylaltos fagyasztóláda mellett hamarosan egy újabb, nemzeti színű hűtőszekrény bukkanhat fel, amely a „Felcsúti Nemzeti Komatál-ellátó” feliratot fogja viselni. A…..
Ló Gusztáv 2013.11.22 15:19:27
@onmagam: Csak halkan merem megjegyezni, hogy, mivel a közvéleménykutatások szerint az ifjúság körében egyre népszerűbb a jobb oldal, igy a választásokat követően könnyen lehet, hogy az elmúlt nyócév újabb értelmet fog kapni.
Mégsem lesz gyarmat Magyarország - jelentette be Szijjártó Péter. „Az önkormányzatok, a budapesti labdarúgó egyesületek és a teljes trafikhálózat adóssága után a magyar kormány az állam problémáit is megoldotta” - jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján…..
Ló Gusztáv 2013.11.20 13:39:38
mandiner.hu/cikk/20131003_visszafizettuk_a_magyar_kiralysag_utolso_hitelet
Hát lassan megy a törlesztés, de legalább olyankor jól megnő a kamat. Én is kapom ám a bankoktól az ajánlatokat, hogy adnak nekem egy millió Forintot, ha én adok nekik hármat.
A Békemenet tejföl, Nemleszünkgyarmat löncshús és a Nemfélünk kóla a slágertermék. A CBA és a Békement szimbiózisának következő állomásaként a „magyar üzletlánc” polcain hamarosan megjelennek a Békemenet-emblémás termékek. Ezeket kizárólag a Békemenet…..
Nem ivott bort, vagy pálinkát. Talán narancslevet, de abban sem volt vodka. Nem is kért volna bele. Pálffy István nem volt ittas ma délben a Parlamentben, ezért nem felel meg a valóságnak az, amit mindenki állít, vagy a Youtube-videón látható, és akik mind be lesznek perelve…..
Újpestről a reptérre vezető utat 3 km hosszúra csalták le egy csillagkapu segítségével. A BKK ellenőrei három taxis engedélyének visszavonását kezdeményezték, mert azok csillagkaput használtak, hogy lecsalják a távolságot. A taxisok reptéri transzfereket teljesítettek a…..
A parlament kétharmaddal döntött.  Mindenki ragadjon alkoholos filcet!  A tegnapi ülésnapon az országgyűlés nagyon sok igennel és MSZP-s tartózkodással döntött: Magyarország nem hagyja magát, így péntektől a hivatalos pénzneme az Euró lesz. Az új bankjegyek…..
Minderre azért van szükség, hogy a felcsúti stadiontól induló 600 milliós kisvasútról legyen mint nézni útközben. A 2013. évi 162-es számú Magyar Közlönyben a kiemelt beruházásként kezelt 600 milliós kisvasút mellett megjelentek egyéb rendelkezések is, amik mind Felcsút…..
Ló Gusztáv 2013.10.04 13:06:59
@Dr. (cath.univ.) Adofizeto: Annyi biztosan elég is lesz, különben is csak a nullákat használja, tehát akár fél biten is el lesz.
Ló Gusztáv 2013.10.04 22:27:24
@laboregér: Mire elkészül, addigra ők lesznek az ellenzék.
"A gesztus remélhetőleg rendezi a két ország feszült viszonyát" - nyilatkozta a külügyminisztérium. A Jászai Mari-díjas színészművésznőt Horvátországban azzal gyanúsítják, hogy vesztegetési pénzt fizetett Ivo Sanader volt kormányfőnek annak érdekében, hogy a Mol…..
„Széles látókörű és a társadalomban gyökerekkel rendelkező Monetáris Tanács tagokat szeretnék, akik nem látják át, hogy mennyire nem értek a dologhoz” – fogalmazott az MNB elnöke egy belső egyeztetésen. „A száraz közgazdaságtan, a makroökonómia, a pénzpiacok…..
Autoreverz jelenti. "Az arc meg a többi aztán kialakul magától" - állítja egy névtelenségbe burkolózó, de jól ismert magyar szakember. "A lényeg, hogy stimmeljen az a fránya szív"...
Autoreverz jelenti. Az intézkedésre a szükség a miheztartás gyanánt volt kábé esedékes...
Ló Gusztáv 2013.09.19 08:34:06
@Dinkainka: Majd jól összecsapnak a fülkeforradalmárok a fotelforradalmárokkal, az igazi forradalmárok meg elmennek bankokat rabolni a közeli gazdag burzsuj országokba.