Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MBF

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Blikk szerint még el sem kezdődött az X-Faktor új szériája, de Alföldi Róberttől máris mindenki retteg a meghallgatáson. A Nemzeti Színház volt igazgatója ugyanis kemény bírának bizonyul, és nem riad vissza attól hogy megmondja a véleményét egy-egy produkcióról.…..
MBF 2013.07.10 23:24:29
Atyaég...több itt a probléma...
@király vagyok: buzizol,kuplerájozol,fröcsögsz...de mikor a Te hovatartozásod és viselkedésed van porondon,akkor idézem: "szopd ki a faszt csicska magyar köcsög!" Köszönjük,ülj le,egyes...
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: Tényleg nem szeretnélek halálra elemezni,de a névválasztásod alapján nem egy Nobel-díjjas gondolkodót sejt az ember,mégis,annak ellenére,hogy nem értek vele egyet,tudsz összefüggő mondatokat,gondolatmenetet alkotni,tehát a név csupán egy fricska..És amennyiben ez így van,azt a remek szerkezetet a fejedben használd arra,hogy nem fröcsögsz,utálkozol,buzizol,ennél elvileg okosabb vagy...Vagy Te nemi identitás alapján elítéled valaki komplett munkásságát/életét?Ám legyen...(Ne ítélj,hogy ne ítéltess)...Sajnállak,szar életed lehet...Azon azért gondolkozz el,hogy mi fog történni,ha esetleg homoszexuális gyermeked lesz...Mert a rossz hír,hogy ezt nem Te fogod megszabni.
@VAN MASIK: :)) Mocskos MSZP-s?Lehet...leszarom a politikát.Buzi? Lehet...De Te ugye nem leszel benne a 21. század művészettörténetébe,na,ő viszont igen...Ajjaj...pedig meleg...ez hogy lehet?!...Te szerencsétlen...Ja,és a kedvencem:Elsősorban mert zsidó...:))Töröld ki a zsidókat a történelemből,vagy csak a magyarból...és nézd meg kiket veszítesz...Ja,hogy csak azért is senkit...?!Keserű a szőlő "átlagszabójános"?:))Egyébként a nicked honnan ered?Remélem nem a klasszikust idézi...:)