Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Benkő Gyula

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A politikai bulvárban járatos polgár tudni szokta, hogy az államtitkár asszony életében anno a keresztény értékek helyén egészen más eszmék ragyogtak. A rendszerváltás előtt az MSZMP-ben lubickolt, ahol akkoriban (is) magasról tettek az egyházakra és a keresztény hitre. Azzal,…..
Mert vagy ostoba vagy pedig demagóg. Már egy ideje figyelem alakítását, de amit a héten művelt azt már nagyon nehéz karakterleütés nélkül kibírni… Egyszerűen már nem megy! Ugyanis Péterünk a napokban döbbent rá, hogy a Társaság a Szabadságjogokért, a Magyar Helsinki…..
Néhányan véraláfutásosra markolták combjukat az izgalomtól: vajon lesz-e Fodor Gábornak pártja a 2014-es választásra. Hát nem lett. Pontosabban lett, csak halvaszületett. Fodor néhány hónapja bejelentette, hogy ötödmagával megalakította a Magyar Liberális Pártot (MLP).…..
hacsaknem Ha kapok tíz évet... 2013.06.09 14:01:13
Mit kell tenni, amikor a történelmi árvíz egymásra lépő talpainkon felkapaszkodva már a térdünket nyaldossa, miközben Orbán Viktor árvíz hátán fölfele ívelő választási kampánya is egyre jobban teljesít? Ki kell állni és meg kell ígérni azt, amit évekkel korábban már…..
Benkő Gyula 2013.06.11 12:19:16
@Pop40: Bajnain elgondolkoznék, de a többi jelenlegi törtetőn egy pillanatra sem!
Csak a hatalommániás, megélhetési és idő előtt aratni szándékozó politikai erő, csoportosulás akarhat most kormányváltást (vagy rezsimváltást – ahogy mostanság divatos mondani). Játszunk el a gondolattal. Az ellenzéki összefogás megnyeri a soron következő választást…..
Az ellenzéki összefogósdi egyre mélyebb összecsapásait elnézve időnként azon gondolkodom, mit is csinálnék Bajnai Gordon helyében. Már nem mint kapus, hanem mint politikus. Legyünk őszinték, 2014-ben nem lesz kormányváltás. Orbán Viktor kihívója – szép dolog vagy nem, más…..