Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anna Tenner

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mindenféle tévés reality műsorok után – köszönhetően a technikai fejlődésnek – most már itt vannak az élő, állatmentős reality-k is. És hogy ez mennyire jó nekünk...?..
Anna Tenner 2017.07.27 13:37:19
Már két napja nem adott életjelet magáról a 23 éves Kristina Ćurković, a horvát szélsőjobboldal látványos performanszait kiötlő és megvalósító, radikális aktivistája. Barátai szerint korábban halálos fenyegetéseket is kapott és az életééért aggódnak. Splitbe…..
A mániákus állatvédő mindig ijesztő és gyanús, de a biológiailag eredendően erősebbre kódolt empátia miatt elsősorban hölgyekre (gyermektelen hölgyekre fokozottabban) jellemző. A macskás kategória alapból legendás és félelmet keltő (tudjuk: a macska természetesen lenézi,…..
Anna Tenner 2014.01.02 15:06:02
@efhábé: Pont nem vagyok felháborodós. Pont összefoglaltam a modorosblog lényegét, hát hurrá, de én nem éreztem eddig, hogy ocsmány, demagóg lenne, én értettem félre ezek szerint. Ezzel együtt ez most pont egy okádék poszt, ami meglehetősen alulmúlja a modoros eddigijeit és ez nekem csalódás. De semmi dráma, legfeljebb nem olvasom többet.
Nem tudom mi a célja a dokinak ezzel, vagy milyen perverz vágyát éli ki a nők fájdalmán, de még mindig praktizál. Üdv!   Az én sztorim, egyben három nő sztorija is, ráadásul két sztori egyben. az első nő én vagyok. Ez a történet egy város egyetlen nőgyógyászáról…..
Azóta számtalan műtéten vagyok túl, mára 60 évesen rokkant vagyok, amit a "kedves" és "gondos" szülés orvosnak köszönhetek. Nem most történt, de az egész életemet, az "egészségemet" meghatározta. 1976-ban egy teljesen normális terhesség utolsó napján (július 10-re voltam…..
Anna Tenner 2013.06.05 12:30:19
@Dr.laikus PhD: én azt véltem érteni, hogy 1. a császármetszsnél vétett hiba után 2. "életmentő műtét"re került sor, ezt írja méheltávolításnak a posztoló, 3. "Aztán kiderült, hogy az életmentő műtét során sem túl gondosan járt el a főorvos úr, számtalan hibát vétet".