Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krisz101

0 bejegyzést írt és 1036 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holland félrebaszós erotikus thriller a Netflixtől...
Krisz101 2024.01.29 07:55:33
@ironpilled666 exblackpilled666: gondolom viccnek szántad. jelen pill 1 (egy) db nő vallomása alapján van háziőrízetben, mivel a román gazságszolgáltatás csak igy tudta megfogni a vagyonával. amik visszakereshető tények: apja sakkmester és versenyző volt viszonylag jó eredményekkel. ő maga sosem versenyzett de nemrég élő adásban verte le piers morgant, aki ifi sakkozó volt. nyilván nem a mai verseny szint ez, de azért elég jó. ezen kívül 35 éves kora előtt 30+ sportkocsi közötte Tate himzésű kárpittal egy chiron supersport. azért mivel számtalanszor megkapta twitteren hogy ezek bérelt kocsik és igazából csóró meg csaló stb. egy ilyen autóba csak akkor fogják a neved belehimezni ha az utolsó fillérig kifizetted az árát.

sztem erre mondani h buta balf... az elég meredek.

sajnos igaz, hogy meghurcolás, hirverés kapcsán kiderültek olyan dolgok ami nem valami szimpatikus és felém nagyon lerontotta a hitelességét. pl hogy lehúzós tanfolyamai voltak, amit nem értettem hogyan csinált. nagyon nehéz tanfolyamokért komolyabb pénzeket kérni, és én követtem abban az időben. nekem rejtély hogy sikerült ennyi embert rávennie, mert a free kontent nem volt annyira jó. de mégis sikerült egy emberanyagot találnia, bevonzania.

régóta követtem, jóval azelőtti videóit is megnéztem, mielőtt ismer lett, és nagyon korrekt dolgokat mondott. pl volt egy videója a férfiak válás okozta anyagi, emberi traumáiról, PTSD ről is, 27-28 éves lehetett akkor. legalább egy fél órát beszélt a témárol, komoly és segítő stilusban. az nagyon megmaradt bennem.

greéta (PR-osa) féle akcio egy nevetséges beszólás amit való életben egy társaságban csak kiröhögtek volna. előtte vagy 5 alkalommal volt kitiltva twitteről ilyen támadások által, ez úgy működik, h egy gréta szintű idióta odahozza a rajongóit akik kritika nélkül szétszedik az "ellenséget". megszállott, agymosott 10enévesekkel szét tudsz trollkodni v reportolni bárkit. anno twitter ezt támogatta, is tehát a balos baromságokat feltólja mindenkinek a feedjebe, ahol meg valaki megvédené magát, vagy valaki kiáll mellette azt elrejti, vgy akár bannolja. ez kiderült annak az indiai kurvának a megjallgatásán miután elon kirugta a twitterről. Tate régi alacsony nézettségű videóin amiben még megmutatta a nőit látszott h egyáltalán nincs kis pcse + le van szálkásítva mellette, de nem is ez a lényeg.
Megjött a nyár, velük együtt a kurvák, de úgy tűnik nemcsak az utcákon, tereken, hanem a melóhelyeken is. ..
Krisz101 2024.01.26 08:34:08
@The Cortez: szia mi van veletek vagyis a régi társasággal, ha lehet így fogalmazni? Van valami fórum, blog, vagy facebook csoport, ahol mint a "keményebb", mára nyilván lenyugodott mag osszejartok dumálni?
Hallottad hogy január elején egy ukrán börtönben meghalt Gonzalo Lira, ismertebb nevén Coach Red Pill? Én nem voltam nagy rajongója de ezek után lehet megfogom nézni a késői videóit amikben már komolyabb témákkal foglalkozott.
Hát ez is elkezdődött... van aki közöttünk már 50 felett van ??‍♂️?
A sorozatrandizó Salsa golyó 2019.11.04 06:29:50
Tinderen egy elég gyors randit sikerült leszerveznem egy Szilvi nevű lánnyal. Úgy indult az egész, hogy valamelyik este jelezte a program, hogy összepárosított vele. Olyan nagyon nem hatott meg, mert fáradt voltam, gondoltam majd másnap írok neki. Erre hajnalban arra ébredtem, hogy üzenetet…..
Krisz101 2019.11.10 22:59:50
@whoamiohmy: mondom én ezeket általánosságban írtam, ahogy azt is hozzáírtam, h van akinek megy, természetesen jön neki, mint másnak a szörf, sízés, snowboard, akrobatikus jóga stb stb. annak nyilván érdemes csinálni, az egy réteg.

mondjuk rajtad meglepődtem, mert nagyon nem táncos típusnak néztél ki a képek alapján :D
Krisz101 2019.11.11 01:18:16
@whoamiohmy: bocs bro de inkább azt néztem ki belöled h terpeszkedsz egy pohár borral a csaj meg nyomja a lapdancinget :D

mondjuk valszeg ez zavar a társas táncokban is h ott a palinak is kell produkálnia magát, az meg ugyebár a nő dolga lenne :D tudod, vhogy igy
www.instagram.com/p/Bv07fxtBbAh/
Krisz101 2024.01.26 07:17:33
@Indián Joe: lol vazze mi van ember rád jött az extrém nosztalgia?? ???? azt hittem rosszul látok amikor jött egy értesítés e-mailben. Azt hittem első áldozó vagy aki most olvassa a blogot de látom hogy már korábban is kommenteltél :) amúgy szerintem elég gáz hogy ez a blog még létezik és nem törölte a tulaj. Azóta már máshogy gondolkozom és elég erős kétségeim vannak a bejegyzések valóságtartalmával kapcsolatban. Mondjuk százalékosan mindenképpen.
Hát nézd én már ítélek meg senkit erről egy járvány után és egy háború mellett. Ha van aki jól érzi magát benne a kort csinálja. De azt továbbra is fenntartom hogy akinek nincs egy alaptehetsége hozzá csak szívás lesz főleg harminc után. Nem fogja elérni vele azt a amit szeretne (egy legalább szakadozó "utánpótlást" nőkből). Szerintem egy középkor felé közelítő ember főleg a mai világban ( úristen mennyi minden változott az elmúlt öt évben is!!), már nagyon megnézi hogy kire mire szánja rá az idejét. Amúgy kösz hogy reagáltál lol ??‍♂️
Az utóbbi pár évben mindent elárasztottak a 3D nyomtatásról szóló írások. A létező összes emberi-ipari tevékenységgel kapcsolatban találkozhatunk a technológiáról szóló írásokkal, beszámolókkal. Kávéfőző-tömítéstől az űrhajó alkatrészeken át a komplett hajókig vagy épp lakóházakig szinte mindent…..
Akciófilmek visszatérő sablonja, mikor a Hős izzadva gondolkodik, hogy a látványosan visszaszámláló bomba melyik vezetékét vágja át hatástalanításként. Zoltán olvasónk is egy vezeték útját próbálja visszakövetni kissé megroggyant fúrógépén. Olvasta korábbi írásomat hasonló gépek feltárásáról, ezért…..
Krisz101 2022.12.12 06:59:02
@kkm.furdancs: szia ne haragudj a képeket elérhetővé tudnád tenni valahogy? úgy tűnik az eredeti helyükről eltűntek ezért nem látszanak a cikkben. vagy nálam van a hiba? köszönöm.
Egy emberi arc, egy combcsont, egy pisztoly, néhány rabszolga, és sok más egyéb, amit eddig látni véltek a Marson, de valójában nincsenek ott. A vörös bolygó sokak fantáziáját megmozgatja, de ez a hét különösen izgalmas a tudomány és a tényszerű információk kedvelőinek is, ugyanis a napokban odaért…..
„Amikor néha az exeimmel levelezek, kiderül, hogy egyiknek sincs még normális kapcsolata, tehát nem biztos, hogy esetükben én voltam a hunyó” – Amikor egy nő kiáll az igazáért, és mindig övé az utolsó szó, az néhány pasinak indok lehet a lelépésre.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
Krisz101 2021.11.23 21:18:31
Filmbook Nincs idő meghalni 2021.10.01 20:12:25
Régen volt egy mondás a Bond rajongók körében: “Nincs Bond film erények nélkül.” Aztán elkészült a Spectre. A Nincs idő meghalni pedig minden idők legrosszabb 007-es kalandjának az egyenesági folytatása. Amiben a főszereplő nem akart játszani. Ahonnan lelépett az eredeti rendező, az egyébként…..
Mivel ez már megint egy olyan téma, amit nem lehet egy szóval meg egy legyintéssel vagy vállrándítással lerendezni, így épp ezért jobban a dolgok mögé nézünk...
Ebben a részben egy másik ismerősöm igaz, valóban szomorú sztorija következik...
Krisz101 2021.04.26 11:50:21
@The Cortez: elvileg igen, nálunk is ez az orvosilag elfogadott kezelés bizonyos törpenövésekre, ami hormonális hátterű. tb is támogatja asszem. persze csak növésben levőn segít utána már köpönyeg
Marilyn Mansont február legelején MeToo-zta meg az Instragrammon Evan Rachel Wood (Tizenhárom, Westworld stb.), aki évekig a zenész nője volt. Nem sokkal később több volt csaja is megszólalt az ügyben, az énekes körül pedig megkezdődött a ”cancel culture”...
  Az új miniszterelnök, Theresa May “a brit történelemben valószínűleg a leginkább zsidóbarát kormányfő” - írja a Haarec. A párizsi zsidó célpontok elleni terrortámadások után “Je Suis Juif” feliratú táblával kiállt a zsidó közösség mellett, és kijelentette: “Zsidó polgártársaink nélkül Britannia…..
Magyarország Ormánya többféle propagandát futtat egyszerre: sulykolják a gazdaság dübörgését, riogatnak Sorossal, nyomatják a migránskérdést, orrvérzésig erőltetik a Blue Pillt stb. A címből adódóan, most egyértelműen a legutóbbi témával fogunk foglalkozni...
A betegesen femináci, kurva életet élő, a férfiszféra blogjait nemrégiben telehisztiző Szubpina, továbbra is a palikra feni a kését. Május 4-én – azaz Rocco Siffredi születésnapján –, Lekurvázni a nőket... című szánalmas posztjában tett újabb tanúbizonyságot saját ribancságáról és tudatlanságáról...
Krisz101 2020.07.30 14:27:41
@The Cortez: igen, az indexes femcsipancsi topikra gondolok. elképzelem hogy valamiért ott kéne vitatkoznom és döntöm az időt, energiát egy feneketlen kútba.

viszont a posztjaidból az jön le hogy más helyeket is ismersz, ami akár pozitív. te hol szoktál kommentelni, beszélgetni ezekről a témákról?
Krisz101 2020.07.30 18:03:31
@The Cortez: ja még ez. tudod te mi folyik ezeken a helyeken?
vm.tiktok.com/J2ryHrY/

vm.tiktok.com/J2rD4NG/

vm.tiktok.com/J2rPsbc/

ugyanez megy femcsibe is csak most nem találom

ja várj itt egy reakció az én kommentemre

vm.tiktok.com/J2rvbHC/
Krisz101 2020.08.04 01:26:43
@The Cortez: mi az hogy megy? sokkal durvábban mint az általad említett csajok örjöngenek... az a probléma tudod, h a BLM-nél, meg most a legújabb feminista baromságoknál is az volt, h a tiktok azokat pusholja.

magyarban még nem tartunk itt, de angol/usa videóknál milliós nézettségek vannak sokkal magasabb mint YTon.

igen, és is azt gondoltam, de ez kamu. ellepték a 30 sőt 40 feletti narcisztikus kurvák. "jól nézünk ki 40 felett is" check. ez már egy trend. ráadásul korhatár ohne, szóval ezeket a férfiellenes gyalázkodásokat 10-14 is ugyanúgy látja

leigazoltan 13 éves csajok olyan shaming dumákat írtak kommentjeimre hogy köpni nyelni nem tudtam. 13 évesen fújják a feminista/"antirasszista" dumákat o_O
nem véletlen hogy trump most akar vele valamit csinálni a választások előtt.

amúgy igen, jó lenne ha írnál egy összefoglalót oldalakról is. szerintem fontosabb mint 1-1 emberről.
Puzsér 2016-ban összeválogatta a civilizált ember 5 frontját. Most rajtunk a sor, hogy ennek mintájára listába szedjük a racionális, red piller férfi 5 legnagyobb ellenségét...
#531 A világegyetemben sokkal több fekete lyuk található, mint szar zenekar Pécsen, mégis tavaly áprilisig kellett várni, hogy végre megörökítsék az egyik ilyen monstrumot. Mi tartott ennyi ideig és miért őrült meg a tudósvilág egy kávésbögre lenyomatát idéző pixeles képtől?  A fekete lyukakról…..
Krisz101 2020.04.12 11:16:26
@dr. mesterséges színezék: na ja. szerencsére torrentről néztem. csak vártam h történik e már valami ebben a hosszú filmben.
tudod az a gond h aki szereti a klasszikus scifit, tudja, hogy rengeteg jó példa van az időeltolódásban létező emberi kapcsolatokról, szerelemről, halálról, barátságról, ami az embert meghatja, érzelmileg megfogja
itt ezt semmilyen szinten nem sikerült visszaadni, talán azért is mert olyan semmilyen karakterek voltak benne h nem volt érdekes élnek e vagy halnak.
Krisz101 2020.04.14 13:47:41
@Jadeite: tipikus blue pill beta csicska szója fejű hülye gyerek vagy
Krisz101 2020.04.14 17:17:33
@Jadeite: hoppá úgy tűnik nem ment át a teljes kommentem. amúgy diktálás funkcióról még nem hallottál?
incel..?? várjál mit is jelent nézem...
ja látom aszondja definíció...
inzell az amit a nők mondanak amikor kifogytak a logikai érvekből. főleg a femináci doctrine a val kapcsolatban amit az agyadba nyomnak.
te nő vagy? :DDD
Sokan lesajnálták, rengetegen hisztiztek miatta (többek közt VT 135, az A sorozatrandizó kamu antifeminista- és red piller házimanginája), de végül a koronajárványnak köszönhetően, lényegében a MGTOW lett a világ életformája...
Krisz101 2020.04.01 22:31:17
@The Cortez: kicsit messzire vezető következtetéseid vannak szerintem, bár valamilyen hatását fogjuk érezni. FaceandLMS új podcastjában is erről volt szó, karanténtól kikészült picsákat is mutattak
Krisz101 2020.04.01 22:35:40
Red Style School Kamu alfák 2019.09.20 12:44:18
Ha a férfiszféra legkellemetlenebb, legirritálóbb szereplői vannak terítéken, akkor ritkán esik szó a kamu alfákról, pedig ők aztán előkelő helyet foglalnak el a Top 10-ben, a feminácikkal meg a manginákkal együtt. Ez az írás végre róluk fog szólni. ..
Krisz101 2020.01.11 12:07:49
@The Cortez: mi van a poszt többi részéről.

Amúgy engem kifejezetten taszít ha egy nőről tudom hogy előttem záros határidőn belül megdugták főleg gumi nélkül mivel én is úgy szeretem tehát erre fontos odafigyelni legalább a meglévő lehetőségek mentén.

Azt el nem tudom képzelni hogy A kaco old pornó ki a fenét izgat én kifejezetten rosszul vagyok tőle még attól is ha egynél több férfi van a szettben de lehetőleg annak sem mutassák az arcát csak annyit amennyi feltétlenül szükséges belőle

Mondjuk ezt a sperma kihúzós sztorit én is hallottam már
Krisz101 2020.01.11 12:08:29
@The Cortez: * részével
Krisz101 2020.03.27 13:03:02
@The Cortez: azért egy "normális" nő habitusára odafigyelve meg az egész összképet vizsgálva amíg az átlagos 7 órát alapulvéve eljutsz az ágyig, rá lehet érezni hogy az elmúlt pár hétben kefélt e. vagy túl naiv vagyok?
Krisz101 2020.02.12 20:33:32
@Ethan Wolf: photorec-et tudom ajánlani a legdurvább, mintázat alapján keresi a fileokat, nincs szüksége visszaállítható könyvtárra. tök más elven működik mint a legtöbb ilyen program.

www.cgsecurity.org/wiki/PhotoRec

ezen kivül profi cégek ma már szinte mindent vissza tudnak szedni, átrakják a platnit egy donor winchesterbe tehát ha pl tönkrement a fej és végighúzta a platnit akkor is leszedik a nagyját.
Nem gondoltam, hogy valaha is randi lesz belőle. Mikor megláttam, csak poénból húztam jobbra tinderen, mire párba rendezett a program. Bea 31 éves, szép arc, sportos testalkat, fekete, vállig érő haj, barna szemek, modern hipszter szemüveg (az a vastag keretes). Randiztam már hasonlóval, hipszterrel…..
Krisz101 2020.02.10 11:40:35
Krisz101 2020.02.12 13:02:27
@julius_caesar: szakmunkás proli sakkmester és többszörös kick box bajnok, az érdekes... faterja sakkbajnok volt Wikipédia cikk is van róla. miről beszélsz ember... Google: emory tate
Krisz101 2020.02.12 13:08:43
@VT 135: csak irigy vagy haver
nem egy Gyula az biztos
www.instagram.com/p/BsdJdeZIlC5/
A sorozatrandizó A logisztikus 2020.02.03 13:01:47
Tinderen ismertem meg Nórit, amikor épp a harminc fölötti nőket teszteltem. 35 éves, szőke, átlagos testalkat, kivéve a fenekét és a combját ott van pár fölös kiló, de még viszonylag jó alakja volt. Azt írta a bemutatkozó mezőbe, hogy a személyes ismerkedés híve, ezért pár mondat után rá is…..
A sorozatrandizó Ebédszünet 2020.01.27 07:52:28
Valéria tinder találat volt, hosszú szőke haj, zöld szemek, de nem vékony testalkat, hanem amolyan curvy kategória. Fotók alapján épp olyan alakja volt, ami még simán szexi, úgyhogy rá is írtam. A nyitó téma Mezopotámia gazdasága az ókorban volt…ja nem… A sörök. :P A bemutatkozójában említette, hogy…..
Egy ismerkedős applikáción „lapozgattam” a rendszer által feldobott nők között, mikor az egyiken megakadt a szemem. Nem volt extrém szép, vagy ilyesmi, inkább csak megfogott benne valami. Vékonyka, zöld szemek, barna haj, és olyan nőies kisugárzás, amit látszólag semmi nem támasztott alá. Nem azért…..
Krisz101 2020.01.20 15:42:59
@Benkő Dálien: utóbbit hogy érted
Krisz101 2020.01.21 18:02:03
@Ethan Wolf: én a konkrét nyitószöveg re gondoltam. az egy dolog hogy az elvet elmondod de azzal egy külső személy gyakorlatilag semmit nem ér hiszen a megvalósítás megfogalmazás 90% a dolognak az ördög mindig a részletekben rejlik hogy hogy adod elő.

csak azért kérdeztem rá mert én a saját Tinder kísérleteim alapján nem érzem reálisnak hogy valakinek a nyitó szövegei elterjedjen ek.

amikor női reggel voltam fent azt láttam hogy embertelen mennyiségű férfi van és egy nőt ennyi impulzus ér. ebben a közegben maradandó benyomást tenni szinte lehetetlen. olyan fajta közösségi élet sincs mint anno love boxon például ahol terjedhetne.

szerintem inkább az illető saját magától jutott el ugyanarra az álláspontra mint te
Krisz101 2020.01.21 21:23:56
@vanderkaay: ez a fasz ez kicsoda v milyen néven volt fent eredetileg? mi a tököm történt itt h vkivel ennyire elszaladt a ló?