Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ViriVirg

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggel tök jól keltem. Pedig este, vagyis inkább másnap ½ 3-kor még fent voltam. Ellenben Apu elég fáradt volt, pedig Ő jóval hamarabb aludt el, mint én. Reggel 8-kor elindultunk és Apu még néhány embernek bemutatott, majd 8.15-kor volt egy „meeting” (megbeszélés), hogy ma…..
ViriVirg 2013.10.29 23:52:09
Hát hol is kezdjem... Úgy döntöttem, idén is átúszom dolgozni a másik otthonomba. Kezdjük szerintem az "úszással"....ehelyett inkább a repülőt választottam.Nekem szokásom minden repülő úton máshogy csinálni mindent, mert eddig folyton szarul ment....nem voltam valami…..
Hát sajnálom, valahogy nem sikerült végül is írnom hamarabb. És így már nem is az igazi, de azért csak lekörmölöm azt az élménybeszámolót! Azt hiszem, ott tartottam, hogy a Narita expressel a tokiói állomásra mentem. Ott kellett átszállnom a Shinkansenre. Még most is…..
ViriVirg 2013.06.05 11:19:27
Ugyan már itt vagyok egy pár napja, de mostanra sikerült csak leülnöm a gép elé. Ennek nagyon egyszerű okai vannak. 1. Azt sem tudom hová kapjak, hogy ezt a két és fél hetet kihasználjam -ha már a sors úgy rendeltetett, hogy váratlanul ki kellett utaznom lányom után…..