Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisbalka

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2014-ben láthattuk, hogy nem csak az illiberális demokráciáról elmélkedő magyar miniszterelnök, hanem mások sem elégedettek a demokrácia hagyományos formájával. Egész Európában, de a világ más pontjain is jellemző, hogy a klasszikus demokráciákban elő emberek egyre kevésbé…..
A Bors rúgta a szaros bilit az égig ma reggel azzal, hogy leírta: Koncz Zsuzsa úgy érzi, persona non grata lett a közmédiában. Mindezt az atv egyik műsorában mondta el, ahová ugyan egy koncert DVD örvén ment be, de hamar politizálni kezdett, és kicsit sérelmezte, hogy 2010 óta nem…..
kisbalka 2014.12.03 12:48:39
@egyenlítő:
Ez mind igaz, de azért a francia becsületrendet nem tudom mivel érdemelte ki? Csak azért,mert volt neki egy André nevű kalandor pasija? (akit egyébként részegen elkövetett gyorshajtásért kitiltottak Magyarországról)És hogy gagyog egy kicsit franciául? Na és? Én is! Sőt, még sokan mások is, csak nem volt kapcsolatuk a nagykövetségen!
Szóval menjen csak nyugdíjba, oda való.
Számomra mindig különösen érdekes, miként látja Magyarországot valaki, aki „félig kint van, félig bent", azaz aki magyarként, de máshol felnőve, szocializálódva szembesül a haza valóságával. Réka mai írása azonban nem csak azért érdekes, mert Svédországban nőtt fel,…..