Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaborr11

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napi Vagányság Vakáció! 2014.04.25 14:12:12
A Napi Vagányság a mostani, naponta frissülő formájában véget ér. Kicsit takaréklángra tesszük a blogolást, mert beindulóban van a zenei karrierünk Puzsér Robi mulatós kiadójánál, ahol lényegében ugyanazt fogjuk nyomni mint itt, csak rímekbe szedve és figyelve a…..
#449 Az evolúció a HLA összevetésen (lásd a kettővel ezelőtti poszt) túl is sok mindent megtesz azért, hogy szaporodjatok és sokasodjatok, ti meg csak azért is gumiban meg tabizva keféltek :( Ovuláció idején a nők szervezete elkezdi Photoshopolni magát: kiigazítja az…..
gaborr11 2014.04.05 12:58:40
@Diorella Queen: mondjuk a legjobban Tito intézte el, mikor már a 7. merénylőt küldte ellene Sztálin, csak küldött neki egy levelet, ami pár mondatos volt csak, és megírta, hogy még egy bérgyilkost küld ellene és akkor Tito is küld, de neki csak egyet kell.
Haláli pofa volt a kapitalisták láncos kutyája :))
Bólogató paprikajancsik tömege kerül ki az iskolákból, ha az oktatási tárca tovább gyengíti a szakiskolák színvonalát. Olyan generáció kinevelése kezdődhet, amely nem rendelkezik az alapműveltség fontos elemeivel, így pedig nem képes összefüggéseiben átlátni dolgokat. Folytatódik a magyar oktatás…..
Nem történhet úgy tragédia, hogy valaki ne próbálja rögtön saját szélsőséges nézetei igazolására, esetleg azok terjesztésére felhasználni a szörnyűségeket. Az elmúlt napokban az egész országot sokkolta a fiatal pécsi rendőrségi pszichológus, Bándy Kata halála. Számos…..
gaborr11 2012.07.16 14:01:18
Policity Lehetne máshogy is? 2012.03.21 08:00:00
Az LMP aláírásgyűjtésbe kezdett és mi kíváncsiak voltunk, hogyan csinálják. Eleinte izgatottan közelítettünk a barátságosnak tűnő standok felé, de valami félresiklott. Itt már csak a mosómedve segíthet? Az első helyen, ahol odamentünk a zöld pulthoz a következő jelenet…..
Amióta reklám van a Tényekben, a műsorvezetők unatkoznak, miközben mi azt nézzük, hogy most harminc darab multivitamin áráért harmincöt szemet kapunk. Csak a kiemelt gyógyszertárakban. Persze azt is képzelhetném, hogy a reklámszünet közben Várkonyi Andrea horgol, Azurák Csaba…..
A jelek szerint a magyar szcientológusok elkezdtek reagálni az utóbbi idők támadásaira.Indítottak például egy blogot:http://tuddmegazigazsagot.wordpress.com/Sok újdonság nincs ezen, a már ismerős propagandaanyagokat használták fel újra, sőt még Urbano Alonso Galan, "XXIII.…..
Kumin szerint Pártszavazás után 2011.07.03 23:03:10
Emlékszem, hogy kb. két hónapja valamelyik tévéstúdió előtt várva kaptam azt a fülest, hogy az MSZP párttagságán belül készült egy reprezentatív felmérés, és ennek eredménye szerint a döntő többség Gyurcsány Ferencet és nem az aktuális vezetést támogatja. Az ilyen…..
Azt adom! Cica, hagyj már aludni! 2011.06.16 18:38:56
gaborr11 2011.06.27 22:27:26
Kezdjük a jó hírrel: májusban egyszer biztosan nem hazudott Szíjjártó Péter, mikor megígérte, hogy "nagyszabású, minden eddiginél nagyobb és minden képzeletet felülmúlóan nagy közmunkaprogramokat" indítanak. Ez idáig a legrémisztőbb fideszes törvényjavaslat, nem…..
Gyurcsány Ferenc a hétvégén az államadósság-növekedés okait vizsgáló bizottságnak mutatott be egy előadást. A formai hibák ellenére az előadás hiánypótló, egy olyan tézist támaszt alá, amely nagyon is fontos: a magyar államadósság megnövekedésében nem csak…..
gaborr11 2011.06.20 13:23:52
@genyamagyar: de mi erről a vitáról beszélünk te seggarcú: www.youtube.com/watch?v=bbb6AFsyr2Q
gaborr11 2011.06.20 13:32:04
@genyamagyar: most nem tudom eldönteni, hogy melyik részét nem értetted a kommentemnek :D
gaborr11 2011.06.20 13:45:15
@Brendel Mátyás: hallottad már angolul beszélni orbánt? :D www.youtube.com/watch?v=46wUGoF6Gi8 Ha szerinted rosszul beszél, akkor valószínűleg egyetemi angol tanár vagy.
Amúgy meg az lehet, hogy Gyurcsánynak több a végzettsége, dehát az nem jelent túl sok mindent manapság már. Orbán ELTÉ-t végzett, gyurcsány mit? Egyszerű földrajztanár.
A Petőfi Csarnok melletti égő csipkebokor képében mondott köszönetet Isten azért, hogy szerepelhet hazánk Alaptörvényében. „Szerepeltem már a Bibliában és számos más remek szent könyvben, de külön megtiszteltetés számomra, hogy a magyar nemzet is gondolt…..
Proszektúra A’la Charta 2011.04.16 18:49:00
A kapcsolat. hu portálon „izgatott hangulatban” íródott beszámolót tettek közzé a (Népi) Demokratikus Charta gyűléséről. Olyasmiket mondott a tüntetésen Gyurcsány, az izgatott hangulatú blogger szerint, hogy „nem önmagát szerető miniszterelnökre, hanem értünk…..
A következőkben megfogalmazom azt, hogy számomra mi a gond a Fidesz új alkotmány-tervezetével, továbbá, hogy mások számára mi lehet kifogásolható. Kik azok, akik kimaradnak a "miséből". Hol, mely embercsoportokat idegenít el magától, és miért. ***…..
gaborr11 2011.03.10 21:44:25
A Himnusz éppen annyira kirekesztő a protestánsok, és egyebek ellen, hogy meleg ember írta és protestáns himnuszok közé soroljuk :))
Szent István király. Hmm. Azt hittem mindenkinek ezt tanítják. Meg én miért is ne ismerném el egy "szerv" kitüntetését? Jahogy te a Köztársasági Érdemrendet sem ismered el, meg a Sir és Lady elnevezéseket? Okay.
A kereszténység nemzetösszetartó ereje éppenséggel annyira smafu, hogy Szent István és Géza fejedelem kitünően látta meg, hogy a keresztények megvédik egymást, így ha jön majd megint egy honfoglalási-hullám, akkor majd tudnak kérni kitől segítséget.
Itt jegyezném meg, hogy a Szent Koronát a pápa megáldotta(mit gondolsz te köcsög, miért nem csak szimplán Magyar Koronának hívjuk?)
Nyelvünk pedig persze, nem olyan jó, és egyszerű, mint a katonás német, vagy a flegma angol. Ez van, ha nem tetszik, találj ki egy Egyszerű Magyart, mint annó a Simple English-t.
"A legfontosabb keretei" alatt úgy értik, hogy ez a támogatott, ajánlott. Nagyjából, mint a W3C HTML5 jelvény a weboldaladra.
"HAZÁNK neve Magyarország". Ezen mit kell felháborodni? Meg mi ez a szlovákiai, USA-beli-szöveg? Örülj neki bazmeg, hogy nem Népköztársaságnak akarják hívni. Amúgy meg visszatérve okfejtésedre: igen, a szlovákiai magyaroknak Szlovákia az OTTHONUK. De a HAZA(átvitt értelemben) az Magyarország. Amúgy meg nem is értem őket miért kevered ide, hisz rájuk a szlovák alkotmány vonatkozik. Ballibsi gyökér.
"Magyarország védi a házasság intézményét, mint a férfi és nő között..." Igen, védik. Mert ez a normális. Keresztény értékeink ezt mondják, zsidó, mohamedán, hindu, konfúcionista, protestáns, mormon, szcientológus - csak az emberiség 95%-át kitevő vallások, amik MIND EZT AZ ÉLETFORMÁT ajánlják, és mondják normálisnak. A maradék 5% meg igenis alkalmazkodjon, baszki, hát ne már a befőtt egye meg a nagymamát, a farok csóválja a kutyát, A NŐ DUGJA MÁR A FÉRFIT! Héló.
Amúgy meg mikor elolvastam a neved, azt hittem ez egy vicc. Brendel, lol.

(szép ősi magyar név :) )
A kormány mostani megoldása arra emlékeztet, mint amikor a régi, hatalmas drog-dealerek le akarnak számolni az új dealerekkel. Amikor a régi maffia harcol az újjal a területért. Amikor a prostituáltak kiutálják a területekről az új lányokat. Szó sincs itt arról, hogy az…..
gaborr11 2011.02.26 21:55:13
@kolbászoszsömle: He? Te miről beszélsz?Lehet van pár olyan plébános, aki azt hiszi, hogy ő a jani a sekrestyében, és ezt megteheti, de az Egyház pont hogy bünteti az ilyet... Nézzünk már utána a dolgoknak, mielőtt belökünk egy kolbászoszsömlével sem egyenértékű beböfögést. Köszöntem :)
gaborr11 2011.02.26 22:09:07
@kolbászoszsömle: esetleg tudom ajánlani a szerzetesi rendeket, azok biztosan nem kérik a dézsmát.
gaborr11 2011.02.26 22:11:49
@sirdavegd: ez mondjuk engem is zavarna, bár én még példát nem láttam rá.
RÖVIDHÍR Hihetetlen hekkertámadás érte az ötven éve tartó Permanens Nemzeti Négyharmados Forradalom jubileuma alkalmából a Simicska Lajos Közpénztisztasági Emlékalapítvány és a Matolcsy György Csodacsináló Intézet által szervezett történelmi emlék-rendezvénysorozat…..
Justin Bieber, a 16 éves kanadai tinibálvány lett az év előadója az American Music Awards díjátadó gáláján, amit vasárnap este tartottak a Los Angeles-i Nokia Színházban. A rajongók szavazatai alapján ő lett legjobb férfi pop/rock énekes, a My World 2.0 című lemezével pedig a…..
Vastagbőr A nemzet tolla 2010.11.11 09:21:00
Ezzel a Pali bá'-val nem lehet betelni ... nem tudom, ér még rajta gúnyolódni? Vagy már nem? Pedig olyan "szorgalmas" a drága ... Az nem volt elég, hogy időközönként részt vesz a kormányüléseken, most már azt találta ki, hogy a Parlamentben írja alá a megszavazott…..
gaborr11 2010.11.11 17:17:46
Picit folytatva a múltkori Mario-os videó vonalat, ahol ugye egy igen mérges és frusztrál fazon kommentálta mennyire rossz a játék. Kiderült aztán, hogy vannak akik ezt a műfajt (mármint a rossz játékok video-review-ját) igen komolyan űzik. Igazi internet celebritás az amerikai…..
gaborr11 2008.08.16 19:43:35
Lennox újra bebizonítja, hogy vágási technikája veszettül nem semmi! Köszönöm neki!  ..
Annyi mesterlövészes apropóm van még, hogy simán egy héten át tudnék Snajperről berakni képeket, videókat. Úgyhogy, elő is vettem a raktárból egy klassz videót, amelyet mortor3 küldött nekem. Stella már úgy önmagában kegyetlen undorítóra sikeredett, de amikor holtan a…..