Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darkage (törölt)

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs semmi gáz, élek, virulok. Az új videón dolgozom azóta is (ha éppen nem Superbutt koncerten vagyok). Elvileg ma már kész lehetne, de akadt egy kissé morbid ötletem a videóhoz, amelyet még meg szeretnék valósítani. Csak nem tudom, hogy hogyan, de azért össze fog jönni.…..
A mester nem semmi akciót talált ki. Bár nem szeretném tudni, neki (és gyanítom jó pár segítőjének) mennyi olvasnivalója lesz... Stellás nyereményjáték a köbgyökön...(Kösz Fingós. Matekérettségim kettes lett anno.Az is világszenzáció volt)Szerintem elég hamar meg fogják…..
Most már teljes az életem. A hülye bolt eladási ranglistáján vezet a MESTERLÖVÉSZ! Egy 2002-ben megjelent játék, 2008-ban a lista élén. Ezt nevezem. Gondolom, nyílván az ár miatt van ott ahol, de szerintem én miattam is valamelyest, szóval kicsit büszke vagyok :)Aki személyesen is…..
Darkage (törölt) 2008.06.23 21:11:21
Ez figyeljétek meg:
www.pcguru.hu/pcguru/letoltes.php?letoltid=1981&nev=Syobon_Action_[ingyenes_jatek]
főleg az utolsó sorokat a képek elött. BE fogtok szarni.... XDXDXD
Sokan kérdezték már e-mailen, hogy most akkor melyik a legrosszabb játék? Mert videóim során, már többször is elmondtam ezt a jelzőt egy-egy játékra. Nos, az az igazság, hogy Wanted Guns "időkben" tényleg azt hittem, hogy ezt nem lehet alulmúlni (vagy felülmúlni, ahogy…..
Az első részt már ismeritek, de a teljes hatás kedvéért itt van a teljes trilógia. Elvileg így szerettem volna. Több mint 25 perc játékidő! Egyébként a játék (ahogy azt már megszokhattuk), más néven is forgalomba került, jenkiknél "Fugitive Hunter - War on terror"…..
Darkage (törölt) 2008.02.15 06:31:51
Két eszméletlen jó videót kaptam Memphistől és Kextől. Az elsőben egy érdekes BMX-Challenge-et csodálhatunk meg, a másodikba meg becsempészték (igen ötletesen) az egyik legviccesebb magyar internetvideót(szerintem). Nagy kedvencem, így prezentálva meg még tutibb! Köszönöm…..
Darkage (törölt) 2008.02.11 18:17:00
A blog kezdete óta kapom rendszeresen azokat az e-maileket, hogy mutassam be a Postal 2-őt. Azóta már készültek videók a játékról, hol éltették, hol lehúzták. Én meg lapítottam, mert nem játszottam soha a játékkal. Bevallom őszintén, mikor már anno megjelent EVM kiadásban,…..
Sok szemét játékot ismerek. Egy kihívó, korrekt nehézségi szinttel nincsen semmi baj, de ez egész egyszerűen felfoghatatlan... Utóbbi napok slágerlevele, hogy próbáljam ki ezt a játékot. Még gyűjtöm az erőt... Ha ti merészebbek vagytok, csak tessék.Ha nem menne a link,…..
Este néztem a német tv-t és reklámszünetben nem kapcsoltam el eléggé gyorsan más csatornára. De rögtön az első reklámban volt egy jelenet, ahol nem voltam biztos, hogy most káprázott-e a szemem, vagy ezt most tényleg láttam... Már direkt kerestem a reklámokat, hátha újra látom,…..
Nem is értem, ezt eddig miért nem linkeltem be...? Valahogy elfelejtődött.Szkúzi Mindenesetre Alex Burton kapott egy kiadós seggberúgást, és a patch-hez végre le is ült a gép elé, hogy produkáljon egy ultraklasszis tolatáshangot! Sok szórakozást Gaspingduck még ezt is…..
Darkage (törölt) 2007.12.10 19:45:04
A múltkori alternatív Streets Racer videó után valaki a rendes, utolsó pályán diadalmaskodott! Méghozzá Powi! Le a kalappal, nekem anno nem sikerült, de "jó" látni, hogy semmi extrát nem kapunk, ugyanazt a Kokót csodálhatjuk meg, mint eddig... Tök megérte!UI: A sárga…..