Regisztráció Blogot indítok
Adatok
húúúúúúú

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar ember gondolkodása egysíkú. Mondhatok ilyet? Bizonyára nem mindenkire, de azért... vegyünk egy példát:- mit válaszolnánk arra a kérdésre, hogy mennyi szabadsága van a tanároknak, pedagógusoknak? Hát ezt tudjuk, hiszen egész nyáron lógathatják a lábukat, és a semmiért…..
húúúúúúú 2013.06.04 09:56:18
@thisiswhatklfisabout: Kedves Névtelen !

Érdekes gondolatai vannak :) Örülnék a bruttó 240 ezer fizetésnek, de nagyon. Kb 160 ezer ft a jelenlegi nekem 23 év után. ebből 105 ezer , amit megkapok. A húsz óra stimmel, bár nekem 23 ez is ,mint az éveim :) Fura lenne, ha pont 11.30 lépnék a suliba és 17.00 jönnék ki..Valami mindig közbe jön..gyerek, szülő stb..A 45 perc is jogos, de a szünetek, amit Te rövidítenél ( a gyerekek is örülnének gondolom ötletednek)állandó felügyelettel telnek.Valamint általában akkor jönnek a kedves szülők gondjaikkal, bajaikkal. Amikor nem 1-2 gyerek , hanem 20 -25, vagy az udvaron 225 gyerek is van. Délután pedig a napköziben állandóan gyerek közelben , és nem a kávé mellett ülve telnek napjaink. A napi 4-5-6 órás napjainkat pedig lehet irigyelni..Csak valaki jönne már és állna be a helyemre. Valóban sírunk a kréta miatt , mert nincs, régen egy füzet volt? Manapság egy sincs . Mert egyre több az olyan szülő , aki nem vesz semmit sem , én adom a füzetet, ceruzát..vagy elhiszed vagy nem.
Közben gondolom rájöttél , igen tanár vagyok. Vállalom . Csak egyre nehezebb ilyen felfogású emberek és gyermekeik között. Nevelni ( ami szerintem elsősorban a szülő dolga, csak már nem tud ) tanítani így nagyon nehéz, de bárki kipróbálhatja , mint feljebb írtam már.
Azért szép napot !
húúúúúúú 2013.06.04 10:29:31
@thisiswhatklfisabout: igen olvastam , hogy "paródia".
Vidd be nyugodt és lehet kelteni továbbra is a jó hangulatot. Úgyis a többség a Tiéddel ért egyet, még ha viccnek szántad , akkor is.
húúúúúúú 2013.06.04 11:06:56
@thisiswhatklfisabout:
Igen jól értetted , de a 7. pont nem pontos. Lemaradt a :) , nem vagyok mélabús és nem akartam sajnáltatni magam.