Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zovar

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akár van állandó partnerünk, akár nincs, akár monogámok vagyunk, akár nem, általában véve vágyunk a szexre. Vagy legalábbis vágytunk valamikor, ha nem tartozunk a becslések szerinti 1%-ba, akiket ez hidegen hagy. Tegyük fel, hogy vágyunk rá, de olyan partnerünk nincs, akit igazán…..
Zovar 2013.07.15 21:14:24
@skarlát betű: Nem fizikailag, agyilag nem megy.
Egyrészt ennyire azért nem fontos a dolog, másrészt pedig megalázónak érzem, hogy csak azért használjak valakit, hogy nekem jó legyen. Még akkor is, ha esetleg ő is akarná.
Én érzem magam kellemetlenül, megalázó, és több lelki problémát okozok ezzel magamnak, mint amennyi örömöt, ami amúgy is csak rövid ideig tart.
De ez valszeg az én lelki "defektem", mondom, nem ítélem el, aki ezzel él.
Igen, egy év hosszú idő, de ez csak egy kis része az életnek. Másban megtalálom a magam örömét, és a szex igazából már nem is annyira hiányzik. És pont a maszturbálás az, ami egészségügyileg kell néha.
Szakítani többféleképpen lehet: dühből; beletörődött nyugalommal; és úgy, ahogyan az alábbi levél szerzője tette. A levél természetesen nagy karriert futott be a neten, és nem állíthatjuk, hogy érdemtelenül. Jó szakítós levelet írni (ha már nem szemtől szemben…..