Regisztráció Blogot indítok
Adatok
István Pálfi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak olyan dolgok, amiket mindenki tud, de soha senki nem tesz ellenük semmit, és nem is beszél róla szinte soha. Ilyen például az, hogy a magyar kéményseprők nem néznek bele a kéménybe, hanem csak elkérnek egy szerény összeget, és aláírnak. Azaz nyilván létezik olyan…..
István Pálfi 2014.09.12 10:03:38
@Secnir: Kedves barátom a Tüzeléstechnikai karbantartó és kéményseprő szakmunkás 3 éves képzés.
Nem pedig néhány hónapos ahogy te állítod. Az más kérdés és ez minden szakma megcsúfolása nem csak ezen szakmáé, hogy engedték gagyi tanfolyamon elvégezni a szakmákat. Így minden szakmába kerültek olyanok akiknek csak papírja van egy tanfolyamról. Semmilyen szakmában nem szabadna engedni hogy egy pár hónapos tanfolyamon végezzék. Kell az a három év, hogy bármilyen szakmát megtanulj. Én mint szakmunkás semmire sem tartom azokat akik a szakmát nem a 3 éves szakmunkásképzés évei alatt szerezték a szakmát.
Végre eljött a nap, már nem kell többet aludni az indulásig. Azt hiszem, mindannyian számoljuk az órákat és igyekszünk elvégezni az utolsó simításokat is indulás előtt.Este 6 órakor "indul a mandula". 20 fős kis csapatunk (16 gyermek és 4 kísérő) elindul a nagyvilágba!..