Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aalko

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk fotóját köszönjük. A mai parlamenti ülés fárasztó pillanatai. Ez az Országgyűlés téli szünete után az első tavaszi plenáris ülés. Tavaszi fáradtság? Kora tavaszi fáradtság?       ..
Olvasónk így kezdi blogunkhoz írt levelét, amiről az jut eszünkbe először is, hogy nem szabad hagyni elmérgesedni a cég és a városlakók közötti viszonyt:"Írhatnál egy nyílt levelet a Zöld Bicske új vezetőjének és a polgármesternek"  "Tegnap szemétszállításkor nem vitték…..
 Tudomásunk szerint Tessely Zoltán Bicske Csabdin élő zseniális polgármestere, a gyermekotthonként szolgáló Batthyány-kastély arborétummá minősített angolparkjának egyik szegletébe - a fürdőmedencén túliba - szerette volna áthelyeztetni az ebrendészeti telepet, de a…..
Nem hivatalos információink szerint a bicskei Fidesz polgármester-jelöltje Pálffy Károly. Alpolgármesternek Bálint Istvánnét jelöli a Fidesz.   Pálffy Károly, aki alpolgármester korában megszavazta önmaga főállásúvá tételét és fizetésének duplázását - civilben…..
Ha Tessely Zoltán ezt a közvilágítással kapcsolatos, Balatonlellén már működő virtuális hibabejelentőt létrehozná - lehet hogy itt is átvághatna egy akkora átadószalagot, amit annak idején egy "buszöblöcske" esetében használt.       Emellett a teljes testület szíves…..
Bicskei Szó Bicske, Kölcsey utca 2013.06.02 21:47:56
Bicskén egyébként Bicske Csabdin élő polgármestere megduplázta az építményadót, miközben a felszíni vízelvezetés és az árvízvédelem horizontján még nem látszanak a beígért fejlesztések. A Kölcsey képeken látható helyszínén a Lucernás árok nevű vízfolyás spontán…..
Aalko 2013.06.04 11:31:45
@Kedi: Kedves Kedi Igazad van!
De, ha nem indulatból írsz, akkor láthatnád, hogy én is valami hasonlót akartam mondani. És mivel 30 évig éltem a környéken (akkor még volt "földvétel" nevű gödör, más néven "föci" ma park), és megéltem az akkori vízelvezetési munkálatokat, hát mondhatom, hogy elég jól ismerem a környéket. Sajnos, mint ahogyan már írtam, a városban az ideiglenes víztárolásra szolgáló lehetőségeket megszüntették, és nem oldották meg a nagy mennyiségű víz elfolyását.