Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marcall

9 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hi all!   Végre itt van megérkezett!!! (idézet a streets racer hátsó borítójárol) Itt van télleg megvan az első vidi végre kész!A játékot kiadta a Monte Cristo Games 2004-ben.A játék nevét nem toom pontosan mert hol Pop Life-ot ír hol pedig Popsztárokat!Döntse mán el!!!Ja,…..
Köszöntök mindenkit! Gond van a youtube-al vagy mi a fasz van???Tenném fel az első videót és csak kérés küldése folyton és nem csinál semmit!!!!Ha szeretnétek látni az első vidit akkor segítsetetk please mert igy nem toom föltenni segítséget ide…..
Ez a Dungeon Siege végigjátszás a cd games magazin2005/5-ös számából való:(magyarázat a lap alján)Act 1: Greylin isle and theAzuniteDesert Ha azt írom hogy pl:: v1 akkor az 1-es választ válazd. Ha azt hogy v3,2,3 akkor a 3-ast majd a 2-est végül a 3-ast.Chapter 1: The Siege Of…..
Én (Hormarcall) a következő játékokból fogok leírásokat és videókat készíteni:-Sacred-Warcraft 3:RoC,Warcraft 3:TFT(expasion)-Dungeon Siege2,Dungeun Siege2:BW(expasion)-Medal Of Honor: Allied Assault-Hotel Giant-Age of Mithology(tervezett 1.…..
Itt van nézzétek meg nekem tetszett!    ..
Itt vagyok én, Hormarcall és bemutatkozásul hoztam egy jó rpg-t a Sacredet.Lesz itt jó sok végigjátszás meg tárgyleírás, de nézzünk mondjuk pár nagyon hülye esetet.Például: Dark elf, vagy wood elf karaktert kezdünk, és van pár eleindar of dark elves nevű ellenségünk.Ha…..
Egy kis CoD-os érdekesség   A CoD1 egyik multi pályáján egy elég érdekes viszont hasznos bug van elrejtve. Nézzétek meg a videót és megtudjátok miről is van szó!:)    ..
Sziasztok! Az első videó kapcsán egész jól haladok.Először a Cabal Online nevű játékról akartam készíteni de nem adta meg magát.A fraps csak kék csíkokat vesz fel más videó rögzítő progik esetében kiirja a játék,hogy hackelni próbálok és be se enged!!!Na ennyit a…..
Megnyilt a blog!! A mai nappal megnyilt a blog mellyen pc játék bemutatásokat fogtok látni.Ezekeben kitérek a bugokra a játék jó pontjaira és még vicces jelebeteket is fogok mutatni.Nem csak tőlem lesznek videók mások videóit is be fogom linkelni lesznek vicces fura bizarr és…..
Nos akkor, beírom noteszkámba, hogy ezzel sem akarok életemben többet játszani.Azt még elmondanám, hogy egy órán át szarakodtam, míg végre átengedett a második pályára.Pedig MINDEN ellenfelet megöltem, ha kiléptem a pályáról megint ott voltam az első pálya közepén...…..
Tök jó, hogy a sorozattal/velem kapcsolatosan készülnek rajongói munkák, amelyeket sok apró bejegyzések helyett, összegyűjtöttem egybe. Új videó munkálatai elkészültek, az egész játékot kb 20 perc alatt végigvittem(csak hogy érezzétek a játék komolyságát), nagy szar, csak…..
Bence felhívta figyelmemet erre. Azon már nem lepődöm meg, hogy emberek meg akarnak szabadulni ezektől a játékoktól. Természetes reakció. Én is eladnám, de mégis ki venné meg ezek után a Dark Vampirest? Na mindegy. Az egészben a megfogalmazás az érdekes.Metal MAXX - talán…..
"Dot" (az Alba*Teamtől) nem szarozott, több mint öt perces videóját teletömte jó játékok bizarr, vicces, frusztráló és hátborzongató bugjaival. Vannak bugszörnyek is és érdemes végignézni, befejezésül egy kocsimosást csodálhatunk meg ;) ..
Ez a játék kibírhatatlan... 2006-ban jelent meg, de olyan hibák vannak benne, mintha ez lenne a világ első FPS-es játéka.A játékra egy szó illik : KÁOSZ!A borító ilyet ír:Intelligens ellenfelekÖsszetett pályákProfi 3D motorTüzes akcióNagyon szabotálta a játék a videó…..
Nerd barátunk kiad egy több részes karácsonyi részt, az első a Home Alone 2-vel foglalkozik. Nem az, amit én mutattam be egyszer (bénán). Bevallom őszintén, annyira nem nevettem, de nem azért, mert a videó lett volna rossz, hanem már nem volt olyan meglepő a játék, mert Visor…..
Marcall 2007.12.27 13:11:10
Hogy miért vasárnap írtam a karácsonyi üdvözletem? Hát mert hétfőn jön a Nerd ünnepnapi különkiadás második része :) Figyelem, nagyon alternatív! Aki nem érti, mit parodizál ez a két rész, az keresse meg az egyik leghíresebb karácsonyi regényt ;) És írjon be egy elégtelent…..
Marcall 2007.12.27 12:35:19