Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DaisyDodó

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Blogcsaládom! Elnézést kérek Tőletek, mivel hetente többet dolgozom, mint 2 óra, ezért még nem tudom befejezni az újonnan elkezdett bejegyzésemet, viszont addig is egy fontos kéréssel fordulok Hozzátok! Szomorúsággal vegyes felháborodással tapasztalom, ahogy a Lowcarb Jellembajnok…..
Olvasva az NL Café által megjelentetett cikk címét lázas kutakodásba kezdek, hogy a realitás talajával újfent fizikai alapokon nyugvó kapcsolatba kerülhessek. Frontot jósoltak, oké, de ekkorát? Tán a frissében beköszöntött tavasz mutatja ennyire szeszélyes arcát? Profilt váltott az NL Café, és a…..
♥♥♥♥Drágáim♥♥! Szuper „kis” alakreformos „Családom” A 2014-es év hosszú, megerőltető munkával töltött napjai sem riasztottak vissza attól, hogy újabb „kemény fába” vágjam a fejszémet. Csodálatos „meglepetéssel” készülök számotokra. Minden eddiginél szebb naptárt alkotunk. Kíméletlen 12 napos munka…..
Mielőtt a lájkoló beállt volna a Mester tanítványai közé, valami biztosítékot akart szerezni tőle. -Meg tudod mutatni az életünk célját? -Nem. -Legalább az élet értelmét? -Azt sem...
DaisyDodó 2013.09.06 12:45:41
@Qtyaur: 3 hét gyerek nélkül, aztán egy hét gyerekekkel úgy, hogy iskolában vannak :) "Bírtam" a tegnapi fotózáson (alkotó munka), hogy azt írta "megérkeztek a gyerekek". No nem Norbi hozta őket, mert akkor róla is lett volna kép. Akkor ki? Lehet, hogy máskor is más hozza-viszi a gyerekeket? Lehet más takarít otthon? Lehet más főz és mos? Lehet más segít nekik a leckében? És még sorolhatnám, vagy fejezzem be? Mintaanya és mintanő...
DaisyDodó 2013.09.06 13:43:22
@Qtyaur: Dühítő igen! És egy választ tudnak erre! Irigy vagy!

Engem is úgy bosszant ez az egész! No meg már írtam 100x, hogx leginkább az, hogy egészségesnek állítják be a szarjaikat!
DaisyDodó 2013.09.07 09:08:02
@Qtyaur: Nem is kóstolni kell. Utána nézni pl. a honlapon, hogy mi miből áll. Meg belegondolni, hogy miből lehet egy péksüti, ami annyira laktat, de nincs benne energia. A műanyagot lassan emészti az emberi szervezet!

Én 1x kóstoltam. Pont nagyon éhesen, pont egy Norbi bolt előtt voltam. Hát gondoltam, most vagy soha! Akkor még nem voltam Norbi ellenes, csak simán nem tetszett a dolog, de mondom ha valaki egyszer úgy érzi, hogy kakaós csiga kell neki, miért ne ehetne Norbisat akár. (Nem minden nap, hanem alkalom szerűen). Szóval jóhiszemű kóstoló voltam, és este olyan szarul lettem, hogy kapkodtam a levegőt, és próbáltam hánytatni magam.

Azóta természetesen nem kóstoltam!
Szenzációs bejelentés ingatta meg forevörlájkvadász Norbi homokzsákokkal megerősített facebook oldalát. Csupán néhány ezer „tetszikelés”, és a beígért, új módszert az üzenőfalára tetoválja. Mint mára ismertté vált, kenyérdiéta becsületes névre hallgat a közzétett hóbort. Már épp esedékessé vált eme…..
Drága "kis" Blogcsaládom! Lassan harmadik hónapba lépve tápláljuk az Update életérzést. Arra gondoltam, missziónk ezen stációján mérettessék meg az elkötelezettségünk. Eme újabb mérföldkőhöz érve tegyük magunkat próbára, majd az Updateminuszegy-Oscarok kiosztásával csapjunk egy hetedhét országra…..
DaisyDodó 2013.06.15 11:32:00
DaisyDodó 2013.06.15 14:25:36
@excellente: Ó, arra lenne egy király idézetem a kövér ember nem bűnösből!!!

valami ilyesmi:

"Mi is nagyon sokkal támogatjuk a beteg gyerekeket. Hallottál róla? Remélem nem!"
DaisyDodó 2013.06.18 18:17:34
Ez egy speciális krónika, ugyanis a fejemben pörgetem végig az eseményeket. Egyfajta hangos gondolkodásra invitállak Benneteket! Ha a felvázolt történéseknek mégis lennének valóságalapjai, az csupán a sors fintora. A következő bejelentés késztetett töprengésre: Réka profilját kölcsönözve Norbi…..
DaisyDodó 2013.06.11 12:17:52
@Tamanu: Esetleg írnak majd rá egy válasz üzenetet, hogy "igen, külföldön voltunk, naés? Jogunk van hozzá, hiszen éjjel nappal ÉRTETEK dolgozunk! És Réka bevitte az U1 lisztet az étterembe, és abból csináltatta nekem a "császármorzsát", U1 porcukorral!"
DaisyDodó 2013.06.11 19:43:15
@Gatto Negro: Nem igazából bement a konyhába, és megmutatta a főszakácsnak, hogy is kell azt csinálni.
DaisyDodó 2013.06.12 14:09:19
@Tamanu: :DDDDD
Updateminuszegy Féltelek... 2013.06.10 23:39:56
Kedves Blogcsaládom! A szűkszavú cím nem holmi földkönyvi bejegyzés tulajdonviszonyaira utal, ez az érzelmi töltés újfent Rékából sült ki, amikor imádott párjával egy műszálas takaró alatt elektromos feszültséget gerjesztettek. S mint ilyenkor lenni szokott, sugárban lövelltek ki a szívecskék az…..
Réka posztolta ezt a bájos fotót, amely Larácskát ábrázolja kézzel készített érző robotjával...
Mi a mudra? Ha röviden akarnám összefoglalni olyan szimbolikus, misztikus kéztartás, amely a bennünk elzárt energiák felszabadítására alkalmazható. Több, mint egyszerű gesztikuláció, vagy testbeszéd. Ez a módszer segít abban, hogy felszínre hozzuk a magunkban elnyomott negativitást, ezáltal pozitív…..
Norbi az elmúlt napokban kiterjesztett oknyomozásba kezdett. Sorozatokban közölt posztokkal kívánja megerősíteni Móncsi haderőit, hogy  karöltve végeleges csapást mérjenek a finomított piacra, és végső bizonyítékkal szolgáljanak arra nézve, hogy mégis az Update a legolcsóbb megoldás. Norbi -…..
DaisyDodó 2013.06.02 19:41:13
@updateminuszegy: Régebben írtam egy rövid elemzést a Kövér ember nem bűnös csúsztatásairól. Elő fogom keresni!

A többi könyvet nem találom neten! Esetleg tud valaki segíteni???