Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabello

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őszintén szólva meg vagyok róla győződve, hogy a Delorean a világ legfrankóbb boldogságmobilja. Amerre megyek, arra örülnek, integetnek és mosolyognak az emberek. Én pedig ezáltal olyan boldogságot szóró csodalény vagyok, akihez a Máltai Szeretetszolgálat és Teréz anya is továbbképzésre jár. Na jó,…..
Azt már mondtam többször, hogy amikor a Delorean megérkezett, akkor elég nagy hype volt körülötte. Aztán ahogy telt az idő és kiderült, hogy mégsem annyira tökéletes, a hype alábbhagyott, a gyár tönkrement, az addig készlet pedig állt a dokkokon vagy kereskedésekben. Ezért aztán 1981-ben, amikor még…..
Szóval amellett h drámázgatok itt magamban ezen a blogon és mellette néha futok egy két kört, azért sokat agyalok azon, hogy mivel kell készülnöm a versenyre. Kicsit nehéz ez, mert 1.: ilyenen még nem voltam 2.: mert ilyenen még nem voltam, meg azért is mert fogalmam sincs mibe megyek…..
Srácok. Lesérültem. Fáj az egyik olalamon amikor lépek.    Elestem? - Nem.   Túledzettem magam, gyorsabban vagy többet futottam a kelleténél? - Nem.   Rosz talajon futttam? - Nem   Szar a cipőm? - Még bőven vannak benne kilóméterek.   Lúzer…..
gabello 2013.01.11 17:02:15
2 fő célom van, mindkettő magasan felülmúlná az eddigi teljestményeimet és ekkor még eléggé finoman fogalmaztam: 1. Ultrabalaton párban, egybe 106 kili 2. Spar maraton 3:30as idő    Versenyek, amiken indulni szerenték - január 27. Yours Truly 50 - április…..
Idén áprilisban adta ki legutóbbi albumát a Foo Fighters Wasting Light címmel, amihez kapcsolódóan például baromi szimpatikus módon csináltak az USÁ-ban egy konkrét garázsturnét, készítettek több szórakoztató klipet (az egyikben Lemmy volt a sofőrjük), nemrég pedig többek…..
testmódosítás Egy kis bondage 2011.03.29 13:51:00
A múltkori bejegyzésnél már írtam néhány sort a BDSM életérzéssel kapcsolatban, most pedig megosztok veletek néhány érdekes képet, melyet egy kedves olvasómtól kaptam! Szerintem ezeknek a képeknek remek hangulatuk van, és itt-ott még egy tetoválást vagy egy piercinget is fel…..
Nyilvánvaló, hogy nem velem történt, különben nem merném ilyen őszintén első szám egyes személyben elmesélni, főleg annak aki tudja, hogy könyékig gipszben van a jobb karom. A történet jellege azonban kívánja a közvetlenséget, óvszert is milyen kellemetlen magázódva…..
gabello 2011.01.17 03:18:39
Ha felmerült volna benned a romantikus gondolat, hogy egy harminc órás buszúton életre szóló barátságok és perzselő szerelmek szövődnek, elárulom: nem. Főleg ha a busz végállomása Bukarest.Amikor lefoglaltam utazásom, döntésemet valószínűleg a légitársaságokkal szembeni…..
Ne ess pánikba! Ha gond van, olvasd figyelmesen végig az alábbi tudományt. Ha akkor sem világos, kommentálj, és segítünk. Segítség és gyakori kérdések, Foci-vb 2010 Mi kell, hogy lássam a vb-közvetítést? Egy átlagos PC vagy Mac, átlagosnak mondható szélessávú internettel, flash playerrel. Ez egy…..
  Tegnap NAPsütésre ébredtem! Nagyon király volt, szeretem az ilyet :) Itt van néhány kép. A szobaablakból látható panoráma sajna csak ilyen... Van sokminden, ami otthon nem igazán, sőt, nagyon nincs...például kicsit rothadó kajaszag a hűtőben. :D De hát ez nem gáz,…..
Múltkor a legjobb és legjobban ismerő mexikói barátnőm közölte velem, hogy ő nem tudja elképzelni, hogy én dolgozzak. Na, ezzel én is így vagyok, de a pénzt sajnos nem adják ingyen, úgyhogy muszáj... meg tanulni is. (Ehhez képest ma termelésmenedzsment tanulás helyett azt…..
26-án estefelé értem Granadába, direkt nem maradtam Rondában, abból a megfontolásból, hogy így legalább két este is élvezkedhetek gasztronómiai értelemben, ugyanis nagy hírük van a granadai tapas bároknak. Ezek olyan sörözők-borozók, ahol mindenféle kis adag ételeket adnak az…..
eszterkeblog Mozgalmas hét lesz ez 2009.10.20 20:44:00
Tegnap óta újra vannak termelésmenedzsment és logisztika órák (ez 1 tárgy) végre. 9 kredit, hétfőn 3 óra elmélet, kedden reggel 2 óra gyak, délután 3 óra elmélet. Közben a gyakok is elkezdődtek mindenből, statisztikából rögtön ki kellett olvasnunk az internetet (meg utána…..
eszterkeblog Cím nélkül 2009.10.01 20:42:00
Na igen.. Spanyolország nem egy olcsó hely.. most épp internetet akartunk szerzodni, hogy legyen végre otthon, de az olcsóbb szolgáltatók a mi utcánkba nem érnek el, a maradék ketto meg drága. Szóval marad az usb-s mobilnet, a legolcsóbb, amit találtam, és nem kell hozzá 25 év…..
Az egyetem hivatalos neve Universitat Politècnica de València – Escola Politècnica Superior d’Alcoi. (Azaz mozaikszóval UPV EPSA, illetve használatos az Universitat Politècnica de València – Campus d’Alcoi elnevezés is.) Az alcoyi campuson kb. kétezer hallgató…..
eszterkeblog Jaj 2009.09.18 20:39:00
Otthon van a tévében valami az itteni esőzésekről? Elég durvák, majdnem minden nap meghal vagy eltűnik valaki, tegnap Jáveában egy tornádó söpört végig egy éttermen, szóval zajlik az élet... Karen barátja meg véletlenül kidobta a Nike cipőmet, mert az előszobában Karen mellé…..
Ez a hét orientációs hét volt, kedden kezdődött és ma már vége is van :), szóval nem volt valami fárasztó. :) Kedden sok hasznos dolgot mondtak el, a szerdai engem nem nagyon érdekelt és még kevésbé érintett, mert angol nyelvű tárgyakról volt szó, meg tesztet írtunk, hogy ki…..
Szeptember 13. vasárnap van, de most nincs itthon internetem (hétvégén úgy látszik, elutazik a szomszéd, aki nem védi le a wifijét, és ki is kapcsolja…), az egyetemi wifihez meg mindenféle proxybeállítások kellenek, amit majd csak jövő csütörtökön magyaráznak el nekünk,…..
Egy nap alatt nem lehet túl sokat látni egy országból, de amit eddig láttam, az nagyon tetszik.Azzal együtt is, hogy az éjszakát Madrid buszpályaudvarán töltöttem, mert fél tizenegykor az éjféli buszra már nem volt jegy, csak a reggel hetesre. Ráadásul fél kettőkor kiküldtek…..
Aki szemét, és szerződni akar, ennél rosszabbat érdemel, úgyhogy nem is értem, Tibor  minek pattog. Igényeskedett, arcoskodott, hát nem kiderült, hogy mégsem lehet IP Tv-t bevezetni hozzá? Örüljön, hogy nem küldtek ki két markos T-alvállalkozót, hogy jól leverjék, amiért…..
Fantasztikus indokolást mondott arra a MÁV-Start Zrt., hogy az év első munkanapján miért omlott össze az elővárosi vasút egy kevés hótól. Mert nincs ember, aki melegítse a váltókat. Ez az Ezreket szopatott meg az első munkanapon a MÁV című posztunkhoz érkezett egyik…..
Pompás akció az Auchanban: négy ceruzaelem mellé 690-ért kapunk egy rémes külsejű Lego-koppintást. Marci nem érti, mi viszont örülünk, mert a kínai könnyűipar elkötelezett híveiként szeretjük a vicces áltermékeket. Levél és pár további, szörnyen szemcsés fotó hajtás…..
gabello 2007.12.12 09:33:00