Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KGSzi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem követem szorosan a sztárvilág történéseit, de ebbe a perbe valahogy belesodródtam, és még most is a tanulságait emésztgetem. Amber Heardről akkor hallottam életemben először, amikor felröppentek a hírek, hogy Depp megütötte őt. Akkor ezt némi meglepetéssel fogadtam, de el tudtam képzelni, hogy…..
KGSzi 2022.05.30 06:37:44
A cikk nagyon jól összefoglalja az én véleményem is. AH eleve rosszul állította össze a védelmi csapatot is, ami mind a kontroll mániájának köszönhető. Nem az ő szakértelmükre adott, hanem a saját kényszereire. Szinte kizárólag olyan szakértőket szedett össze, akik hasonló démonokkal küzdenek, mint ő, mert úgy érzi csak ez nyerhet. Mivel évtizedekig megúszta így. JD első ügyvédje Waldmann is azért szivárogtatott, mert az igazságérzete összeomlott szerintem. Viszont a kiszivárgott fotók, videók és felvételek nagyon egyértelműek. JA, és tudod mit furcsáltam?! Hogy az ausztrál ugratásos (prank) videót nem vették bele. Na, azt nézze meg mindenki. Az ottani reakció már mindent előrevetített. Élesben láttam nárcisztikusokat a családjukkal bánni. A kontroll mánia, ha valaki mégse simul bele a manipuláció és az erőszak keveréke. Az erőszak persze csak nyilvánosság nélkül. Szerintem rengeteg ilyen ember él, és erről beszélni kell, hogy felismerje mindenki időben, és menekülhessen. Az ilyen toxikus figurák kifele mindig a szuper emberek képét mutatják, csak a szeparált szűk körben felismerhetőek a jegyeik. A Me too pedig pont azt kapja amit érdemel. Úgy fajult el férfigyűlöletté, hogy ilyen manipulátorokat emelt a kirakatba, és egyszer sem kérdőjelezett meg semmit. Nem folyamatosan kell kételkedni, de igen is vannak ilyen nők. Ha pedig minimális kétkedést sem hagyunk egyes furcsább és szokatlanabb esetek mögött, akkor tényleg úgy tehet tönkre egy nő egy férfit, hogy az igazságtalan lesz.
Ferenc több mint 22 éve él együtt Sclerosis Multiplex betegségével, 16 éves kora óta fogyaszt kannabiszt.  Betegsége nagyon súlyos idegi fájdalmakkal és görcsökkel jár együtt, amik a kannabisz szívása miatt múlnak csak el...
Nem poénkodunk, sőt kegyeletet sem sértünk, inkább csak dühösek vagyunk, de meglehetősen: a köztévé M1 nevű kormányszócsövén csatornáján ma este 19:30-kor leadott Híradójába volt idő a kormány tankönyvprogramjának dicsérgetésére, az ellenzék baszogatására két…..
KGSzi 2014.08.07 09:05:28
@nincs_nick: Épp munkára lenne szükségem, otthon végezhetőre. Van egy telószámod? :D
Liam Hoekstra egy különleges rendellenességgel született, melynek "hála" 40%-al nagyobb izomtömeggel rendelkezik, mint a hozzá hasonló 3 évesek. Az orvosok csodálattal és némi tehetetlenséggel fűszerezve állnak az eset előtt a profi edzők pedig azt próbálják kideríteni, hogy…..
Szomorú történet, de vajon van-e, s ha igen, mi a tanulság? James Sillcock vidám srác volt, az életét 16 éves koráig egész tökéletesnek tartotta, leszámítva, hogy kissé pattanásos volt az arcbőre. Erős gyógyszert kezdett szedni rá, 18 éves koráig folytatta a kúrát, de a…..