Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FTC Admin

211 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Get your own Chat Box! Go Large!..
Counter Strike 1.6 letöltés gyorsan és egyszerűen!  Kattints [IDE] a letöltéshez!  Get your own Chat Box! Go Large! ..
Van jegy, az Eto-Fradi mecsre Győrben is!!! Nem igaz, hogy helyben nem lehet venni!!! A rendőrség bele egyezésével megnyitják, a vendég szektor melletti szektort. nem kell reg. kártya!!! 1400 Ft az ár. 06304618908 számon lehet elérni az illetékest! Kérlek osszátok, hogy minél többen…..
Instagram profilján jelezte a játékos, hogy az utolsó havi fizetése körül megy a vita.Leírása szerint a menedzsere és a Fradi közötti megbeszélések nem vezettek eredményre, ezért az ügyvédjével a nemzetközi szövetséghez fognak fordulni. // ..
Megvan a hétvége bíróküldése. Játékvezető: Andó-Szabó SándorHatárbírók: Kispál Róbert, Viszokai LászlóAlapvonali határbírók: Kassai Viktor, Szabó ZsoltTartalék: Szalai Dániel // ..
A csakfoci.hu információi szerint továbbra is Dunaújvárosban készül Józsi György, a Ferencváros volt csapatkapitánya, és jelenleg arra mutatkozik a legnagyobb esély, hogy a középpályás az újoncnál folytatja pályafutását. A labdarúgónak volt külföldi megkeresése is, ő…..
Dénes tegnap megmutatta, hogy megérdemli a meghívást. Hétfőn és kedden is két-két edzés szerepel a programban Telkiben, a gyakorlásokon 23 játékos vesz részt. A válogatott kerete: Kapusok: Balogh János (Nyíregyháza), Dibusz Dénes (Ferencváros), Rózsa Dániel…..
FTC U21 - U19-es magyar válogatott (Férfi labdarúgás, felkészülési mérkőzés, Telki) Hévíz - FTC (Férfi labdarúgás, Magyar Kupa, Hévíz Sporttelep) Augusztus 17., vasárnap16.30 Győri ETO - FTC (Férfi labdarúgás, NB I, ETO Park) // ..
André Schürrle a meccs után nyilatkozott a Fradi.hu-nak. - Nagyon fontos volt nekünk ez a mérkőzés, különösen azoknak a játékosoknak, akik a világbajnokságon is játszottak. Egy hét múlva kezdődik a Premier League, ezért a felkészülés fontos szakaszában vagyunk. A Fradi remek…..
Megrendezésre kerül a Magyar Kupa 1. Fordulója amit a Héviziek otthonában játszuk 2014.08.13-án 16:45-kor Magyar idő szerint.  A Sport1 közvetíti 16:45-től a meccset!  Hajrá Fradi.  // ..
Miközben az új Üllői úti arénánál még csak gyülekeznek az érdeklődők a stadionavatóra, a B-közepet alkotó szurkolói csoportok – akik nem értenek egyet a magas jegyárakkal, a túl szigorú beléptetéssel, valamint azzal, hogy nem a Rapid Wiennel játssza a Fradi a nyitó…..
Kedden várhatón 10 évre bezárják a pályát.  // ..
Elkezdődött a Fradi – Rapid szurkolói mérkőzés. Látványelemekben sem volt hiány. // ..
Már a jövő heti Premier League-rajt jegyében állíthatja össze utolsó, Anglián kívüli felkészülési meccsén, a Ferencváros ellen a Chelsea kezdőcsapatát José Mourinho. Két angliai portál is megtippelte, hogyan állhatnak fel a londoniak a Groupama Aréna vasárnap esti, hivatalos…..
A program hétkor kezdődik, de aki nem tudja addigra elfoglalni a helyét, annak sem kell aggódnia, az internetre kiszivárgott tervezetben – ami egy nem végleges munkaváltozat – szereplő “kapuzárás” nem a beléptetésre vonatkozik, természetesen 19 óra után is működni fognak a…..
Ha csak Európát nézzük, akkor a 18. és 23. A Clubworldrankings oldala vezeti az érdekes statisztikát, amely az európai futballklubokat rangsorolja, az alapot természetesen nem az aktuális teljesítmény adja, hanem a futballtörténelem során elért eredmények. Igaz, hogy legutóbb…..
Ma 19 éves a fantasztikus brüsszeli győzelem. Előbb Kuntics, majd rengeteg Fradi szurkoló fogadta meg Hajdú B. István tanácsát: " Be kellene rúgni!"  // ..
Mint ismert, a belépés ingyenes és nincs szükség szurkolói kártyára. A tervezett teljes szombati program:StadiontúrákReggel 10 órától egészen délután négy óráig, tízpercenként indulnak stadiontúrák, amelyek fél órában mutatják be lélegzetelállító arénánkat. Ezekre a…..
  Gary Cahill exkluzív nyilatkozatot adott honlapunknak: a Chelsea válogatott védője kemény meccsre és egyedülálló élményre készül a Groupama Aréna megnyitóján. Már a Fradi-Újpest öregfiúk mérkőzés, azaz a Groupama Aréna megnyitójának főpróbája is egyedi, nagyon…..
A 2. Fordulóban 1-0-ra kikaptunk a Lombard Pápa FC ellen. A Pápai eddző és Doll is nyilatkozott.  // ..
Mátyus János értékelés. Nem kell ennél több… A múlt héten rengeteget panaszkodtam arról, hogy nagyon későn állt össze a keret, és nagyon kevés idő volt arra, hogy a támadójátékot valamilyen szintre fejlesszük. Hosszú héten vagyunk túl, rengeteget edzettünk. Emiatt is…..
Bemutatkozott az Evertonban Muhamed Besic. Az FTC korábbi játékosa a Porto ellen 1–1-re végződött felkészülési mérkőzésen lépett pályára az angol klubban. A bosnyák játékos már az első mozdulatokkal megnyerte magának a közönséget. // ..
Thomas Doll szerint a játékosok maguknak köszönhetik a vereséget! Egygólos vereséget szenvedett a Lombard Pápa otthonában NB I-es labdarúgó-csapatunk. Az 1-0-s, pápai sikert hozó végeredményt követően Thomas Doll értékelte a látottakat. Gratulálok a Lombard Pápának, és…..
Dibusz – Dilaver, Mateos, Nalepa, Bosnjak – Gyömbér, Kukuruzovic – Gera, Lauth, Busai – Böde   HAJRÁ FERENCVÁROS! // ..