Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buga józsi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megszokottaktól eltérő poszt lesz, mert első körben nem írom le az egyedi véleményem, mert a Tiétekére vagyok kíváncsi, ti hogy vélekedtek erről. Tényeket, eseteket közlök, aztán irány a komment, lehet fikázódni, véleményt nyilvánítani :) Tapasztalataim szerint több…..
buga józsi 2013.06.17 15:08:11
@rpflora: Gondolom határtalan önbizalmadat nem rendíti meg véleményem, miszerint kifejezetten jó csajt a hirdető prostik között elég munkás dolog találni. Általában teljesen átlagos lányok ők, legtöbb után az ember nem fordulna meg az utcán, hacsak nem a fellépőruhájukban parádéznának ott is. Ha a húspiaci értékedet szeretnéd belőni, semmiképpen se az a szöveg legyen a becslés alapja, amit a kék tabitól kipirosodott szemű vendég liheg a füledbe mellyed markolászása közben. Számold inkább össze, hány korodbéli, bradpitthez hasonlatos srác szánt rád az életéből néhány hónapnál többet. Illetve az is segíthet, ha tudod, az igazán jó megjelenésű és egészen minimális sütnivalóval rendelkező lányok explicit kurválkodás bevállalása nélkül is szinte bármit elérhetnek a tévelygő férfiaknál, szóval nem kell nap mint nap ismeretlenek lilafejű gombáját polírozniuk saját jólétük előremozdítása végett, kifinomultabb módszerekkel sokkal előrébb lehet jutni e téren.

Mindezt csak azért írom, mert mert már sokadjára írod azt, hogy megjelenésbeli inkompatibilitás miatt esélytelen a vendég-prosti párkapcsolat. Ez egészen biztosan nem igaz, a vendégek is átlagos külsejű pasik, a prostik is átlagos külsejű lányok, és ha jól megfigyeled, az utcákon sem csak filmcsillagok sétálnak kézenfogva. Igazából szinte mindegyik lánynak akad egy-egy ilyen próbálkozása, és persze hogy ritkán alakul ki ebből valami értelmes kapcsolat, de hány huszonéves csapongó csaj - negyvenes és családos pasi kombóból sül ki hosszútávon valami tartalmas dolog? Semmi köze ennek a kinézethez.
Ismerek, ismertem néhány masszázsos lányt. De persze kevesebbet, mint szexpartnert. Valahogy a 2 csoport nem jön ki annyira jól egymással. Nem, nincs fikázódás, nincs háborúskodás, de nekünk is megvan a véleményünk a masszázs lányokról és nekik is rólunk :) Íme, az én…..
buga józsi 2013.06.03 11:34:56
@WilburSmith: Baszki Wilbur, ritka perverz egy állat vagy te. Miközben legtöbb faszinak mindneről a pina meg a baszás jut az eszébe, neked még ezekről is a könyvelés.

De ne keseredj el, erre is van megoldás. Az egyik huncut oldalon hirdető nagyon csinos lányról véletlenül tudom, hogy pénzügyit végzett. Dugást ugyan nem vállal, de szerintem abba benne lenne, hogy felolvas neked a számviteli törvényből, miközben kivered magadnak.
buga józsi 2013.06.03 14:04:06
@WilburSmith: Ez már teljesen nem az eredeti témához tartozik, de egészséges lelkületű embernek nincs igénye arra, hogy bárkit is lenézzen, különösen nem azt az illetőt, aki az egészen közelmúltban szájpadlásával polírozta egyébként elhanyagolt és/vagy mások által vélhetően nem kezelt becses testrészét.

Klasszikus örömlányok körében az eltérő érdeklődési kör végett nem végeztem részletes szociometriai felmérést, azt viszont bizton állíthatom, hogy a - most az itteni polémia ellenére maradok a masszőz megnevezésnél, ha már ők így hívják magukat - masszőz kategóriában dolgozók közül meghökkentően sok jár egyetemre. Akikkel civilben is jóban vagyok, és biztosra ismerem a körülményeiket, azoknak kb. a fele.

Ami meg a törvénykövető magatartásukat, illetve annak hiányát illeti, azt jórészt pont a jogszabályok idióta mivoltára lehet visszavezetni. Gyakorlatilag csak akkor lehetnének vállakozók, ha saját tulajdonú ingatlanukban dolgoznának, ilyen célra ingatlan bérbeadni bűcselekmény. Gondolom senkinek nem kell egy húszéves csaj tekintetében egy vendégfogadásra alkalmas, színvonalas saját kecó életszerűségéről magyaráznom. A lányok jórésze egyébként emiatt (is) dolgozik szalonban, ahol viszont a kereset nagyjából felét leadják, ez jóval több, mint amennyit saját jogcímen adóként be kellene fizetniük. Teljesen igazságtalan emiatt basztatni őket.