Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kecske666

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt ugye régóta tudjuk, hogy a Tesco az önkéntes Clubcardon keresztül gyűjti a vásárlási adatokat, és ezeket árulják is. (Először 2005-ben írt róla a Guardian.) Azóta az is kiderült, hogy az adatfeldogozó cégekhez került személyes információk célzott reklámokat…..
Talán a cikk megjelenési idejéből is látszik, hogy kicsit problémás újra felvenni a lépést. Mármint a folyamatosan érkező előzetesekét, amitől alaposan elszokhattunk az év első felében. A múlt héten azonban megjelent a radikálisan megváltoztatott Opera 15 első kiadása, ami -…..
kecske666 2013.06.09 19:47:05
@Fénnyel teli esernyő: Most is használható mivel használhuk...
kecske666 2013.06.09 19:48:55
@RaidX::
"Na engem jól megszívatott a különálló levelező. Úgy megfagyott minden, hogy alig bírtam űjra indítani a gépet! Nem tudom mi volt a baja mert már használtam és rendben volt. Egy beérkező levelet szerettem volna elolvasni (g-mailes fiók). Majd csak alakul." Vakker pár napja fedeztem fel a win8 beépített levelezőjét azóta már törlésre is kerűlt az opear mail.Tök letisztult gyors a Win8 post. Bocs az offért.
kecske666 2013.06.10 02:30:42
@Nekomajin: Teljesen felesleges érvelned.Úgyis ellentmond a Penge bácsi.
Ezzel csak az a baj,hogy aki benéz ide azt elriasztja én is megyek inkább a ph forumra ott nem akkora az arca.Pedig szeretem ezt a blogot.Nincs valami kiterjesztés a hszei blokkolására,hogy ne jelenjenek meg?.:D Egyszerüen zavaró az elvették a játékét effektus.Ja igen és még nem is vették el akkor meg pláne nem értem a hangulatkeltéseit....
Emlékeim szerint ez az első ilyen jellegű videó a Magyar Operán, kéretik így tekinteni rá. A cél az volt, hogy egy videón keresztül "testközelből" mutassam be az új Opera telepítését és használatát, hogy némi képet alkothassanak róla azok is, akiknek nincs módjuk…..
kecske666 2013.06.06 18:20:20
@Dzsini:Megyek is uram mamija már vár rám uram :D
kecske666 2013.06.07 22:58:57
@penge™: Eddig sem a pár teljesen begőzőlt és mostanra szinte presto vallási fanatikus-ból élt a cég.
Ahogyan nézegetem ezt a blogot sőt a destopp team hozzászólásait egyre kevesebb az éretelmetlen fröcsögés és inkább a bugreport és funkció kérések kerűltek túlsúlyba.(És milyen jó ez...)Akinek nem jöttek be a változások már napok óta váltottak más böngészőre vagy használják az utolsó stabil operát.Ideje lenne neked is feladni ezt a szélmalomharcod pláne úgy,hogy szerintem sokan tisztelik a szakmai tudásod(Én is többek közt)de már kicsit zavaró,hogy ugyanazokat a köröket futod.Nem költöztél még Firefoxra?Azt is beígérted :D
kecske666 2013.06.08 10:18:59
@penge™: "Akkor szerinted mégis kiből? Akinek eddig fontosabb volt az, hogy a bankja, közösségi oldala vagy valamelyik ótvar oldal a sok közül jól menjen vele és ehhez még userCSS-t sem volt hajlandó hegeszteni, az eddig is már átállt Chrome-ra, Firefoxra vagy IE-re."

Egyértelműen nem a vallási fanatikusokból hanem a mobil verzió felhasználóiból.Ded majd ezt is megmagyarázod.Ami nem baj mert nem változtat semmin vége van a régi operának.Én elfogadtam és hiszti nélkűl böngészek továbbra is egyenlőre tele reményyel és opera nex hazsnálatával (Mert mint többen írták az első pillanatok után nem kevés fény van az alagút vége felé)
Ha van magyar cím, amit rühellek leírni, az ez, a Doctor Who magyarítása, de mindegy, ez legyen az én bajom, a sorozat rajongóinak meg az, hogy kiszáll a kultikus scifiből Matt Smith, a legutóbbi Doktor. Smith 4 éven át alakította az időutazó főszereplőt és az idei karácsonyi…..
A most következő leírás teljes mértékben dqdb érdeme, aki napok óta bújja az Opera 15 különböző fájljait és az ezekből kinyerhető információkat most megosztotta velünk. Innentől őt idézném. Teljesen szubjektív és találgatásszintű információk következnek. Nem…..
kecske666 2013.06.03 09:13:08
@Nekomajin: Erről is van szó..
Magyar Opera Next, next... finish? 2013.05.31 19:44:07
Már éppen lefekvéshez készülődtem, amikor tudomásomra jutott, hogy megjelent az új Opera első előzetese. Pedig már jó ideje elérhető volt a Desktop Team blogon, de ez is jellemzi az utóbbi időket. Olyan régen jelent meg érdemi verzió, hogy már teljesen elszoktam az oldal…..
kecske666 2013.06.01 11:19:07
@ap: Még nincs átjárás ami nem jelenti azt,hogy nem is lesz.
"Ne aggódjon, könyvjelzői biztonságban vannak.
Nagy erőkkel dolgozunk azon, hogy még tovább fejlesszük a szinkronizálási funkciót, és még szorosabban integráljuk böngészőink következő generációjába.
Jelenleg ezen a webes felületen keresztül érheti el könyvjelzőit és egyéb adatait.
Köszönjük, hogy kitart mellettünk."Gondolom nem viccből írták ezt ki.A másik pedig ez még TESZT verzió nem a kiadásra jelölt!!!Sok dolog változhat még (persze az is lehet semmi bár ezt kétlem ahogy látom egyesek már darabokra szedték és ott vannak a jelek mi jön vissza.)
kecske666 2013.06.01 12:55:55
@szentark: A használhatatlan is erősen túlzó lévén amióta kijött ezt használom.....
Be- és felterjeszteni ugyan nem, de kiterjeszteni annál inkább érdemesebb az új Operát. Valószínűleg a „Presto és a Blink tábor” tagjai is egyetértenek abban, hogy most minden korábbinál nagyobb szükségünk lesz a jó kiterjesztésekre. Senkit nem szeretnék álomvilágba…..
Másfél hónapot töltött zárt osztályon Szikora Róbert, a következő X-Faktor egyik mentora, az R-Go frontembere. A Borsnak elmesélte, hogy nem elmeállapota, hanem a katonaságtól való rettegés jutatta a Hárshegyre.   "Amikor be akartak hívni, a Hungáriával turnéztunk, az…..