Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FripStyle

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A japán vonatokat leginkább pontosságukról és gyorsaságukról ismerjük, ám akad egy olyan, ami másról nevezetes. A világ legfényűzőbb vonatáról van szó, amelyre olyan nagy az igény, hogy az utazni kívánóknak néha sorsoláson kell résztvenniük, ha jegyet akarnak venni rá...
Magyarországon a fiatalok majdnem fele tervezi, hogy rövidebb vagy hosszabb időre külföldre költözik és ott folytatja tanulmányait/kezdi újra az életét. Mindenki máshogy kezd neki, de van pár alapvető dolog, amiket jobb, ha szem előtt tartunk a költözés előtt. Íme az én, szubjektív listám a…..
A 2016-os olimpiának alig fél éve van vége, a Rióban felépített olimpiai falu, stadionok és sportpályák már most rohadnak és konganak az ürességtől. A budapestieknek 4 napja maradt, hogy aláírják a népszavazásos ívet...
Szellemkilátóból, kristályosan tiszta levegőben bámulni az alulról megvilágított, durrogó szmogburkot: kihagyhatatlan. 2015 végén a zebegényi kilátóban koccintottunk a pezsgővel, idén a Hármashatár-hegyet szemeltük ki magunknak. A kilátóban süvített a szél, olyan mínusz 4-5 fok volt. Jól lehetett…..
Kívül tágasabb A pokol maga 2016.11.10 06:40:00
A tokiói tömegközlekedés legendásan horrorisztikus, számtalan képet láthattunk már arról, ahogyan megpróbálják az utasokat bepréselni a földalatti szerelvényeibe. Most egy fotós egész sorozatot szentelt a témának...
FripStyle 2016.11.11 22:01:20
@csentecsa: Tudod, hogy a Yamanote-n mikor jartak ilyen vonatok? Mar az ezt koveto generaciot is cserelik egy ujabbra. Szoval: jartal is Tokyoban valaha vagy a zinternetrol vagy ilyen jol ertesult? Nonsense, hogy az ilyen fotelszakartok nyomatjak itt az eszt, nehany osszevakart foto alapjan.
Es egyebkent igen, nekem sokkal jobban tetszik az itteni mentalitas es elet (a maga sajatossagaival egyutt), mint a magyar. Lehet horogni és hazaarulozni.
FripStyle 2016.11.12 12:17:33
@csentecsa: Ennyire korlatolt nem lehetsz. De nagyon erosen probalkozol.
FripStyle 2016.11.12 13:30:54
@csentecsa: Inkább hagyom is az egeszet, egy hulye nethuszar miatt nem eri meg lesullyedni erre a szintre. Higyj, amit akarsz es keresgess tovabb videokat es fotokat amik evente egy-ketszer fordulnak elo, altalaban balesetek utan aztan hidd azt, hogy Mo.-nal semmi nem lehet jobb.
De nemcsak ez, hanem a Love Pussy (Imádom a pinát) és I Love Fuck (valószínűleg: Imádok kúrni) is rákerült Sasuga Minami koreográfus-műsorvezető ruhájára, amivel addig semmi baj nem lenne, ha az utcán viselné, legfeljebb megverik a nyugdíjas szamurájok ugye, de ő a ruhát egy…..