Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doctorow

2 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megértem, hogy van aki egy idő után belefásul, megértem, hogy kevés az a fizetés amit kapnak, teljesen együtt érzek velük és én is fel vagyok háborodva de itt nem ennek a nyomát láttam. Itt úgy sétálgattak, mintha ők lennének az istenek. Pökhendik voltak és mindenkit…..
Proszektúra A felcsúti rémálom 2014.04.27 21:44:23
A mai Magyarország legtipikusabb emlékműve maga a felcsúti stadion. Egy 1800 fős faluban egy 3500 fős stadion, ami a miniszterelnök házának a végében van, ahol a miniszterelnök fia focizik egy az NB1-be frissen bejutott csapatban, amelyik faluban a miniszterelnök gyerekkori cimborája a…..
doctorow 2014.04.28 11:31:51
Tisztelt Jóemberek!

Zsigergyűlölet mindkét oldalon. A szokásos trollok úgyszintén. Közben kiöntik a gyereket a mosóvízzel. Tény: felépült egy stadion egy faluban. Tény: nem látni a beruházás finanszírozásának korrupció mentességét. Tény: nem tesznek semmit azok, akik tehetnének arról, hogy bizonyítsák nincs állami szintű korrupció. Kár, pedig sokat javíthatnának a stadion és az ország helyzetén. Tény: rengeteg tényt lehet még felsorolni, amire nincs meg a minden oldalról bizonyítható átláthatóság. Kár, mert ezzel ki lehetne húzni a fanyalgók, ellendrukkerek méregfogát.
Ami drámai: az a mindent átható szervilizmus, ami tényként benne van már a teljes magyar közéletben, állami közhivatalok munkájában, mindenhol. Kérdem Én: Ki volt az a tervező, építő, kivitelező, talpnyaló...., aki Orbán Viktornak névre szóló parkoló táblát (matricát) készített. Nem gondolom, nem hiszem, hogy OV-nak a tervezés, kivitelezés során valaha is eszébe jutott volna, és utasítást adott volna bárkinek is, hogy el ne felejtsenek neki névre szóló parkolót csinálni. Itt még nem tartunk. De...! Itt fogunk tartani, mert minden egyes szervilis lépés, annak "címzettjére" nézve személyiség torzulását idéz elő. Mindig csak egy kicsit. De összességében súlyosat! Mert mint tudjuk: a sok kicsi sokra megy! Felteszem a "Miniszterelnökség" feliratú táblánál visszafogta magát annak kitalálója, mert nem akart direktben Orbán Viktor feliratot készíttetni a páholyra, nehogy gúnyos reakció érhesse az általa szent embernek hitt és tartott Miniszterelnököt, vagy azért, hogy a "Főnök" a sorok között olvasva tartsa csak hódolatnak, és esetleg fejezze ki megelégedését. Ezért aztán finomított a dolgon, és csupán egy hivatal nevet írt oda, holott a hivatal teljes létszáma majd' kitöltené az egész stadiont. Azért tudja mindenki ebben az országban, hogy a Miniszterelnökség vs. foci Felcsúton, az Orbán Viktor egy személyben. Nyögvenyelős bundakifordítás, de azért ez is súlyos szervilizmus. És csak ilyen szervilizmussal találkozunk. Mindenhol, minden szinten! Amikor a rangban kisebb beosztott a rangban nagyobb beosztott meg sem született gondolatát próbálja kitalálni, és megvalósítani, hogy ezzel is mutassa elkötelezettségét, odaadását. Ez a parkoló matrica, és a Miniszterelnökség felirat jó példa erre.
A legnagyobb probléma ezzel a megtűrt, elfogadott, esetleg elvárt attitűddel "csupán" annyi, hogy aki adja az a teljes behódoltság jelét mutatja, aki elfogadja, azIDŐvel elveszti a teljes önkontrollját a valósággal és környezetével kapcsolatban.
Amire nincs most rálátásom még, hogy az IDŐBEN hol tartunk. Ha látom, akkor majd futtában visszakiabálok mindenkinek, hogy: M O S T!!! De lehet, hogy ez sokaknak késő lesz.....
doctorow 2014.04.28 12:49:18
@zorki: Szeretettel üdvözöllek!

Szerintem eléggé képben vagyok! Jobban, mint gondolnád! Amit leírtál az nem mond egyetlen betűjében sem ellent az állításaimnak. Sőt! A személyiség torzuláshoz csak adalékot ad.
Ha pediglen naivnak tartasz, akkor csak a bejegyzésem ucsó sorára figyelmeztetnélek:

"....Amire nincs most rálátásom még, hogy az IDŐBEN hol tartunk. Ha látom, akkor majd futtában visszakiabálok mindenkinek, hogy: M O S T!!! De lehet, hogy ez sokaknak késő lesz....."

Ez bizonyítja a legjobban, hogy tévedsz! Ha adsz közvetlen elérést, akkor ígérem, hogy neked külön, és azonnal szólok, hogy MOST. Így lesz esélyed utolérni! De kívánom mindkettőnknek, hogy ez az ország határon túl legyen már.... :-). Ja!
doctorow 2014.04.28 13:30:41
@zorki: Hát közeledünk! Hogy a Vidinél évekig "eltűrte" az is egy szint. Ha 20 méterre a házától, aminek van kocsibeállója eltűri, az meg egy másik szint. Abban igazad van valóban, hogy ez magasabb szint már. De a hozzászólásomnak PONT EZ VOLT A LÉNYEGE! Hogyan torzul a személyiség a szervilizmus hatására? Hogy kényszeríti, szorítja markában a hatalom az elmét, a rációt, a logikus gondolkodást (megfelelő aláhúzandó)? Mert torzul a személyiség! És csak az nem veszi, vagy nem tudja észrevenni, aki ennek elszenvedője. Nyiss egy szélesebb kört. Tanulmányozd Gyurcsány Ferencet! Ember nem kapott ennyi hideget-meleget a magyar politikai közéletben, mint Ő. Egy jobb kocsmában az első beszólás után elégtételt vesznek. Mégsem tud letenni a hatalomról, mert az már markában tartja teljesen. Pedig biztos vannak még olyan pillanatai, amikor dobná az egész projektet, de mint a hétköznapi fuldokló, egy levegő után már merül is lefele. Inkább odatartja még jobban a képét. Hát ennyi!
Többet leéltem, mint amennyi hátra van, de már kiépítettem a menekülő alagutat. Sietni én sem fogom, de csak remélem, hogy tudni fogom azt a pillanatot, amikor a maradásnak már racionális értelme nem lesz. Majd szólok....
A fideszes aktivisták tudvalevően a Kubatov-lista alapján járják az országot: Orbán elkötelezett híveihez kopogtatnak be újra meg újra. Így nem csoda, hogy mindenütt lelkes magyarokkal találkoznak, akik támogatják, hogy tanodák vagy orvosok helyett a felcsúti Orbán-stadionra…..
doctorow 2014.02.18 09:27:25
@Ambiorix: Bátor Gyerek! Ha lehet, akkor én becsöngetnék, és sem neked, sem a pudlidnak időt sem hagynék az ocsulásra. Garantálom! Írd már meg a neved és címed bakker! Na....! Könyi....!
És csak, hogy tudd! Sem LMP, sem Fidesz, sem Összefogás, sem Jobbik, sem semmilyen pártot nem favorizálok, csak utálom az ütőtávolságon kívülről jövő arctalan, nagypofájú, gennyes, köcsög beszólásokat. Tudod apám?! 3 x 3 percre lépj be velem egy ringbe. De kesztyű, és bíró nélkül...! Hogy egy darabig látszódjon! Hőscincér!
doctorow 2014.02.18 09:27:40
@hansoloo: sajnos most sem másabb a helyzet
doctorow 2014.02.18 11:42:47
@Lovag Mihály: Apóca!

Úgy látszik Te is megértetted a lényeget az agyaddal, ami nincs! Ha mutatok egy 55-ös jattot, 48-as ingnyakkal, behúznád a tollad hegyét biztos! Mert a troll társad is csak emberkedni tud veled együtt, de a lényeget azt nem értitek. Nem a hovatartozással van bajom, mert lehet nekem bárki bármilyen párt, egyesület tagja. Lehet zsidó, cigány, néger, fehér, sárga, rézbőrű - és ha valakit kihagytam, akkor bocsi - hanem az ilyen alávaló, gyáva reakciókkal. Ha valamiről véleménye van, ami nem egyezik az enyémmel, és érdemesnek tartom arra, akkor vitatkozok vele. De hovatovább ott tartunk, ha bárkinek, bármiről más véleménye van, akkor kutyát, bikacsököt (tudod mi az?), viperát rántanak rá. NÉV NÉLKÜL! És én erre a köcsögségre ugrok ember! Ja! És attól különbözök tőletek, hogy független vagyok, nem tartozom sehova, nem tartozok senkinek, így nem kell félnem senkitől. És nem is félek!
Gyurcsány Ferencet leköpték és megütötték, amikor a bíróságra igyekezett. Mintegy húsz tüntető közül emelkedett ki a tömegből (utóbb kiderült) Pál Márton, aki az éppen Hír televíziónak nyilatkozó ex-miniszterelnököt arcon köpte és megütötte. Ha már kulturált,…..
Roger Waters @ Puskás Ferenc Stadion, 2013.08.25. Ha valaki rajong az úgynevezett Igényes Zenéért, akkor szinte garantált, hogy a Pink Floyd az egyik kedvence. Fontos megemlíteni az Igényes Zene mellett, hogy ezek az emberek mesterei voltak a hangszereiknek, elképesztően átgondolták a…..
doctorow 2013.08.26 22:58:48
Még soha egyetlen bloghoz sem írtam véleményt, azonban most kivételt kell tegyek. Amit le kell szögezzek:
1.) Roger Waters rajongó vagyok. Vagy 39 éve. Nagyon nem kicsit!
2.) Bizonyos esetekben toleráns is.
A cikkel kapcsolatban a véleményem: SZÉGYEN! Nem a tartalma, és főleg nem a szubjektivitása miatt (lásd: 2 pont) Amiért ezt mondom az a nívótlansága. Minden szempontból! Olvasás közben végig egy régi emlék szitált az agyamban: A 70-es évek végén a Gázművek című majd' országos sajtótermékben, mely minden héten kedden jelent meg, és csak kiváltságosak olvashatták, írtak hasonló színvonalon (vagy még jobban?)a vasárnap lejátszott Blsz II bajnoki ifi mérkőzésekről. Valahogy úgy, hogy a két csapat (lehet a Kőbányai Sörgyár vs. Közterület is) összeállítása után egy mondatban jellemezte az újságíró a meccset pl. így: "a két csapat már a mérkőzés elején nyílt sisakkal esett egymásnak, mely aztán igazságos döntetlent hozott" És még odaírták, hogy jók voltak: Kis, Kovács, Szabó.
Aki a koncertről írt, az gyakorlatilag nem tett többet, mint a fent idézett újságíró.
Nagy valószínúséggel unottan beszélgetett kispajtásával, vagy pajtásnőjével, valahol egy csöndesebb helyen, néha felnézve a távoli kivetítőre, majd utálkozva esett neki a billentyűknek, mert elvárják, hogy ha már ott volt, néhány sort odavessen koncnak. Csak annyit tudok erre mondani, hogy lelkiismeretlen, trehány munka. Leülhetsz fiam! 1-es. Fogadóórámra küld be apádat! Beszédem van vele.
És MÉGEGYSZER (!) kijelentem, hogy nem a koncertről írtam. Azzal nagyon elfogult lennék.
No comment....    Jegyzőkönyv       Mely készült a Lidó Társasnyaralóban, 2013-06-30-án tartott közgyűlésről   Jelen vannak a csatolt jelenléti ív szerint a tulajdonosok, és/vagy meghatalmazottjuk 77 %-os tulajdonhányadot…..
Tisztelt Tulajdonostársak!   Szeretném felhívni szíves figyelmét minden Tulajdonostársamnak, hogy a Lóri tulajdonostársunk által kiküldött meghívó szerint az újabb közgyűlés időpontja 2013. június 30. 11.00 óra. Amennyiben a közgyűlés nem határozat képes, úgy az…..
Ide kéne valakit delegálnunk, hogy friss híreket hozzon a minket érintő helyi változásokról! MEGHÍVÓ Tisztelt Üdülőtulajdonosok! Balatonlelle Város Önkormányzatának Képviselőtestülete az üdülőtulajdonosokkal való kapcsolattartás céljából évente egy alkalommal fórumot…..
A rám nehezedő nyomás hatására ismét elindítom a Lidó honlapját, hogy a hosszú téli (és a rövid nyári) estéken se maradjunk Balaton nélkül. Mellesleg az sem baj, ha ezúton is értesíteni tudjuk egymást a hivatalos és nem hivatalos dolgainkról. Akinek van kedve a Balatonnal…..