Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DasOmen

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dino Cazares közölte: nincs semmiféle új Fear Factory-lemez és bizony ennek meg is van az oka. Történt ugyanis, hogy Burton C. Bell énekes és a két volt tag, Christian Olde Wolbers és Raymond Herrera egy elég kusza jogi kalamajkába kerültek egymással szemben, melynek valószínűleg először meg akarják…..
Üdv. Máté elkezdte a régebbi, még nem HD-HQ videók feliratozátás áttenni a HD minőségű videókra. Ha van erre igény, akkor folytatni fogja a munkát. Szerintetek szükség van rá? Válaszokat kommentben várom. Köszönöm.   ..
Szegasztok! Ahogyan megígértük, kihirdetjük hát a három bátor versenyzőkből a két legjobbra sikerült videót, akik jelentkeztek nyereményjátékunk anime videó kritika versenyére! ;)   Akkor lássuk hát a pontokat és az értékeléseket! (Sajnos Barnileonidasz technikai okok…..
Szegasztok! Úgy döntöttünk, hogy nem egyben,hanem külön-külön tartjuk meg mindkét nyereményjáték eredményhirdetését, s természetesen az „Írásos Anime Kritika” verseny eredményeit s három győztesét fogjuk kihirdetni, melyre nagy örömünkre 13-an jöttek el! Igen, 6…..
Szegasztok! Íme legújabb bátor versenyzőnk harmadik nyereményjátékunk "írásos anime kritika" versenyére, aki a Das Omen névre hallgat, s alanya nem más, mint a Hellsing (melyről megjegyzem, anno az első Anime Bemutatók évadban egy 2 részes videót készítettem ;) ). Sok…..
Szegasztok! Mivel régen volt már Top listás összeállítás, de még nem akarom frissíteni a top 10 legjobb anime/manga listáimat, ezért úgy döntöttem, hogy ma bemutatom azt a 10 mangaka írót és rajzolót (pontosabban 12-őt, de majd rájöttök), akiknek a művei mindig letudnak engem…..
Szegasztok! Mivel immáron négy éves mind az Anime Manga Palota blog s vele együtt az Anime Bemutatók Sorozat, ezért idén is rendezünk nyereményjátékot, szám szerint a HARMADIKOT! ;) Minden elhangzott a videóban, no de akik szeretnének olvasni! ;) I.Nyereményjáték = Írásos…..
Szegasztok! Úgy döntöttem, hogy írni fogok nektek egyik legjobban utált anime stúdiómról, mely joggal pályázhat minden idők legrosszabb anime stúdiója címéért. Ma a legendásan rossz anime stúdióról, az ARMS-ról, teljes nevén ARMS Production-ről fogok írni…..
Szegasztok! Tudom, megkésett hír, de sajnos közbejött egy pár dolog. Most mindenesetre egy fontos hírrel jövök azoknak, akik olvassák a Bleach-et: nem lesz Bleach manga egészen szeptember 9-ig! Hogy mi az oka, az nem érdekes, de hogy Kubo is beszállt Kishimoto és Oda "idő…..
Szegasztok! Ma egy olyan témáról fogok beszélni, mely szemmel láthatóan igen érdekesen hatott az animékre s mangákra. Ma az animék és mangák régi, valamint jelenlegi ábrázolásukról és minőségéről fogok beszélni nektek. Nos, habár nehéz megfelelő definíciót…..
DasOmen 2013.05.31 17:42:30
Magával a moe stílussal szerintem semmi gond sincsen, amíg az megfelelő helyen és mennyiségben van /jómesszetőlem/.

A gond ténylegesen ott kezdődik, amit említettél, amikor ez felüti fejecskéjét olyan helyen ahol nem kellene. Persze, tudjuk, hogy a buzicskákat preferálják.....mindenhol?!

Végül is, ha belegondolunk, a "cukiság" amit korhatár nélkül, "akárkinek" eladható. Annyira alap dolog mindenkinél, hogy ami cuki...az édes és szeretgetnivaló, ergo vonzó társadalmunk minden tagjának. Sokkal populárisabb mintha azt mondanám valakinek ajánlás gyanánt, hogy "ennek epic története van/hatalmas mondanivalóval bír/nagyon elgondolkodtató/" stbstbstb. Jó most nem azt mondom, hogy ezekhez több agy kéne,,,,[vagyis tényleg kéne].

De az, ha azt mondom cuki, az senkiben sem kelt teljes ellenszenvet. Ugyanez live filmeknél is, mennyivel jobb az "explosions and bitches" szlogen mint bármi más ? :D Csinálhatsz te akármilyen remekművet, amiért még az alienek is felkarolnák az emberiséget, robbanásokra és csöcsökre többen ülnek be és kész.

Szóval én egyszerűen médiafogásnak tartom csak, ezt veszik többen, ebből gyártanak többet. Kapitalizmusunk gyümölcse, senkit nem érdekel mi is lenne az, ami tovább vinné az emberiséget, az a lényeg, hogy mindenki legyen egy nyálcsorgató otaku aki tsunderere bukik....akiről kiderül, hogy feminim fiú...akiről kiderül, hogy futa...akiről kiderül, hogy tsundere csak műtétje vo,,,hopsz ez már a libisek gyümölcse. xD

Egy szó mint száz, semmi gond nem lenne egyik anime fajtával sem, ha agyban mindenki megfelelően kezelné őket, dehát... :)
Anime Manga Palota Xbox One Fail 2013.05.31 15:52:05
Szegasztok! Ahogyan tudjátok, a "mikrofos" nem rég jelentette be és leplezte le legújabb Xbox-át, az "Xbox One"-t, aminek hülye neve mellett olyan agyzsibbasztó hülyeségeket is adtak szerencsétlen gépüknek, mint kötelező Kinect kamera és állandó internet kapcsolat! Exkluzív…..