Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szenti

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Töredelmesen bevalljuk: a Csepel újságnak ilyen eszébe sem jutott volna. Bűnünket azzal próbáljuk mérsékelni, hogy kép- és szó szerint idézzük blogtársunk, a Varánusz blog mai gondolatait és fotóját: Habonyárpi letette a garast: a rezsicsökkentés lesz a numeró únó…..
"...hála az előkészítésben részt vevő számos hazai és nemzetközi szakértőnek, önkormányzati- és vagyonkezelői- vagy éppen pénzintézeti munkatársaknak, a társasházak vezetőinek és tulajdonosainak és nem utolsó sorban a 2004-2010 közötti szocialista kerületvezetésnek Ön…..
szenti 2012.11.21 14:25:55
Ha a polgármester nem a történelmet meghamisítani akaró, az általa gerjesztett elszámolási láztól elvakult politikus lenne, hanem egy, a lakóközösség jelen problémáit ismerő, annak jövőjére nyitott, innovatív városvezető, akkor ezt a rendezvényt arra használta volna, hogy valóban fontos témákkal és valóban fontos előadókkal tölti meg a programot.
Ma az egyre kilátástalanabb gazdasági helyzetben, amikor az embereknek gyakran arról kell dönteniük, hogy ennivalót vegyenek vagy a rezsit fizessék be – jó lett volna, ha megismerhettük volna a közműszolgáltató cégek képviselőinek véleményét, azokat a lehetőségeket, amelyeket e cégek biztosítanak a fizetési gondokkal küzdő fogyasztóknak.
De hiányoztak azok a műszaki szakemberek is az előadók közül, aki például a megújuló energiafelhasználást célul tűző programok ismerői, vagy éppen a biztosítótársaságok képviselői, akik szintén ismertethettek volna olyan konstrukciókat, amelyek megkönnyíthetik, hogy a felújítási programok alatt létrehozott értékeket biztonságban tudhassák a társasházak.
Ha pedig tényleg komolyan gondolta volna a polgármester, hogy szeretné, ha Csepelen a jövőben még több épület újulna meg, akkor kérhette volna pénzintézetek, bankok vezetőinek az ismertetőit, hogy a közös képviselők, akik eddig esetleg forráshiány miatt nem tudtak részt venni felújító programban, bemutathassák az általuk képviselt lakóközösségnek, hogy milyen lépések mellett lenne lehetőségük tovább lépni.
Egy meghívó jelent meg a Csepeli Önkormányzat hivatalos honlapján, a csepel.hu-n.  A meghívó a „Soroksári és Csepeli Polgárok” – at hívja meg a Békemenet újabb vonulására. Ebből öt dolog mindenképp kiolvasható. Először: Németh Szilárd, Csepel polgármestere nem…..