Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az igazi Vadalma

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyan 1995 óta már három Toy Story epizód készült, a legelső a legfontosabb és a legeredetibb. Kortársaim emlékeznek, hogy mekkora durranás volt egy animált mesét látni. Az új külcsínt még különlegesebbé tette, hogy a ,,Játékháború” kiegészítés mellett megmaradt az eredeti cím, így sokunk akkor…..
Az igazi Vadalma 2020.11.23 12:27:22
@molnibalage: 1. Senki nem nevezett át semmit. Minden rajzfilm animációs film, de nem minden animációs film rajzfilm. Tudod, mint a bogarak meg a rovarok. Pl.: a stop motion filmek animációs filmek, de nem rajzfilmek. A 3D animációs filmeket nyugodtan lehet rajzfilmnek nevezni, noha nem hagyományos (cell animációs) technikával készülnek, hanem térbeli modellezéssel ("rajzolással"), de ettől a kifejezés nem helytelen, ezzel nem is volt baj.
2. Az hogy a szerző mit GONDOLT, senki nem tudja, és senkit nem is érdekel, engem sem. Ezt a műfajt újságÍRÁSnak nevezik, nem újságGONDOLÁSnak. Amit írt, az meg egy faszság.

Huhh, egy hős vagyok, hogy ezt így leírtam. Apám gyógypedagógus, mégis örököltem tőle valamit :)
Reklámfogás Ződcség 2016.07.28 07:56:00
Nem ismerem a Green Taxi vezetőségét, sem azokat az embereket, akik ezt a hirdetést összehozták nekik (akár belsős, akár külsős partner), de teljesen ingyen adnék egy jó tanácsot a taxivállalat irányításának: keressenek egy másik reklámszakembert. Az indoklásért sem kérek pénzt (milyen nagylelkű…..