Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pirosszka79

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
160 éve, 1854. április 24-én kötött házasságot a már hat éve uralkodó, de még mindig csak huszonhárom éves fess Ferenc József a legendásan szép, bajor Wittelsbach Erzsébettel, vagyis a minden nagymama és a magyarok által különösen kedvelt Sisivel. Bemutatást nem igényel a…..
Pirosszka79 2014.04.25 14:24:47
Csenyéte (via Google Street View) Vendégszerzőnk, Forgács István írása. * Nem, ebben az írásban sem arról lesz szó, hogy rájött volna bárki is – főleg én nem –, hogy mit kellene kezdeni a hazai cigány-üggyel, mint problémahalmazzal. Arra viszont most érett meg az…..
Pirosszka79 2013.12.19 14:47:49
@bowhunter: ez a gondolat tetszik nekem :) támogatom is :)
Schobert Norbi papíron egy szerethető, sőt, tiszteletreméltó figura: sikeres vállalkozó, aki a semmiből épített fel egy saját márkát, saját franchise-t. Arra tette fel az életét, hogy az emberek egészségéért küzdjön, minden terméke erre irányul, edzéseket vezényel le,…..
Pirosszka79 2013.12.18 08:28:16
@JumboJet: Tele igazsággal! :)Pont ugyanezt érzem én is.
Pirosszka79 2013.12.18 09:26:11
No még egy utolsó gondolat a norbi update 1 termékekről egy kiemelt példán keresztül:

Felkaptam a fejem az update 1 karamellára. :O No nem azért, mert vágyom rá, csak mert nem értettem, hogyan is lehet szénhidrát csökkentett karamellát előállítani, mert valahogy gasztronómiai ismeretek birtokában abszolút lehetetlen vállalkozásnak tűnt. Hát így:

" Leírás

Update1 Karamella szaloncukor édesítőszerrel 110g

Összetevők: Maltimix-09 DI éleélmiszeripari keverék (édesítőszer (maltit), hidrogénezett növényi zsír, dextrin (maltodextrin), édesítőszer (sorbit), tejfehérje, emulgeálószer (zsírsavak mono és digliceridje), savanyúságot szabályozó anyag (nátrium bikarbonát)), növényi zsír, aroma (karamell aroma).

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.Cukorbetegek is fogyaszthatják!

Nagyobb mennyiség fogyasztása hashajtó hatású lehet!

Átlagos tápérték 100g termékben:

Energiatartalom: 1315kJ/313kcal ..."
forrás:
update1.eu/webshop/termek/karamella-szaloncukor-110g/

Lássuk akkor az összetevőket:
A köznapi embernek totálisan azonosíthatatlan, kémiai laborban előállított vegyi anyagok nagy mennyisége. Ezen felül a kalória tartalma mégis 313 kcal, szemben a MILKA csokoládé 100 g-ja 556 kcal-t tartalmaz. Értem én, hogy a két kcal mégsem egyforma, mert az egyik cukor, ami elsődlegesen vércukorrá alakul át, DEEE legalább természetes anyag, szemben a norbi féle szarokkal, amik azonosíthatatlan, hasmenést okozó műanyagok.
Tudjátok mit? Én inkább a Milka csokira szavazok, és nem 100 g-ot eszek meg belőle, csak 20 grammot, viszont kevesebb mű szart tolok a szervezetembe.
Viszont kiemelhettem volna a SZÉNHIDRÁT CSÖKKENTETT MANDULÁT is, vagy több dolgot.
Pirosszka79 2013.12.18 12:06:55
@ekat: Igen, ilyeneket tartalmaz. Még az a szilvalekvár, ami a nagyanyám főzetében cukormentes = update ( :D ) az az norbiék értelmezésében szintén tele van édesítővel, ízfokozóval, stb stb.
A vasárnapi Döntésről pont ugyanazt lehet elmondani, mint az előző négyről: bejött Lilu (ezúttal balerinaszoknyában, hogy az öt hete tartó, "valaki úgyis combot villant" trend nehogy megszakadjon), megmutatták a szombati döntő kulisszák mögötti pillanati közül a…..
A Vundersőn és Zuperszexi nem tekinthető a magyar televíziózás mélypontjának, bár a közmondásos bödön aljáról tulajdonképpen már csak a szórakoztatóipar pakurája, a Bagi-Nacsa kettős és az Irigy hónaljmirigy tagjai néznek fel Sebestyén Balázs és Vadon János fél…..
Pirosszka79 2013.10.14 12:24:31
@Shopping: Ennyire ne nézd le a buszsofőröket és a tesco pénztárosokat, ők ettől bőven értelmesebbek!