Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cule87

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A La Gazzetta dello Sport újság mai információi alapján Miralem Pjanic egyezségre jutott a Barcával a személyes feltételekről, már csupán a két klubnak kell dűlőre jutni az átigazolás körülményeiről. ..
Cule87 2020.05.08 16:39:56
@Robi71: Ne haragudj, De ha a szerinted egy "világklasszis" szintű Pjanic-ot, aki szerinted meghatározó alak egy Juve-ban... Egy olyan Juvé-ban, ahol Klasszis nevek röpködnek, ha eljön az átigazolási szezon. És pont egy szerinted "kutyaütő" Arthurt akarnak elcserélni rá!! Ne értsd félre, "fiatalabb korában én is el tudtam volna képzeni a Barca keretében, de már egy levezetéshez közeli játékosért akarunk adni egy olyan Arthurt, aki véleményem szerint az elmúlt 2 évben egyáltalán nem szolgált rá, hogy el keljen küldeni, Mondhatsz bármit, de azért még ha nem is volt sok momentuma a srácnak, azért nem lógott ki a sorból. Főleg a "Szent tehenek" mellett. Akiket te még mindig preferálsz.. Forgasd ki nyugodtan a szavaim, de ebben a két szezonban senki nem mutatott semmi kiemelkedőt, amit te vártál Arthurtól!!
Megtartotta a Slavia Praha elleni Bl meccs sajtótájékoztatóját az FC Barcelona, melyen Ernesto Valverde tréner mellett ezúttal a portugál bekk Nelson Semedo volt ott és nyilatkozott...
Cule87 2019.11.05 06:12:14
@PBence20: Ó Istenenem! Nem tudnál magadban duúlni-fúlni Artúrra? A Blog többségének semmi baja vele.. Te meg folyamatosan csak fröcsögsz Arthurra, mintha kötelető lenne! De nem mintha annyira sokat mutatnának az Isten adta tehetségükből az általad dédelgetett és felsszopott La massia szökevények. Gondolok itt Dulifulira, meg hozzá hasonló rengeteg korábbi besült ,sztárjelölt , öntörvényű idiótára, akiknek fogalmuk sincs mi az az alázat. Jelzem, nem vagyok elvakult Arthur fanatikus, de ez már bicskanyitogató, ahogy beszélsdz egy-egy játékosról(nem csak Arthurról), csak azért mert nem a te "álom ovodádban szedték le a tojáshélyat a seggéről"és nem itt kezdte el építeni a karrierjét!
Cule87 2019.11.05 16:03:51
@Spacedyevest: Rendben elnézést a kirohanásomért!
A Diario Sport információi szerint múlt héten megkezdték a tárgyalásokat az Inter és a Barcelona vezetői Ivan Rakitic átigazolásáról...
Cule87 2019.10.29 06:02:02
@DISTANTxTHUNDER: Ne haragudj.. de jobb lenne a Madridista Papné háromszor annyiért? Szerintem nincs ekkora különbség a két fiatal között..
Barcanoticias 2020/2021-as mercato 2019.06.26 08:32:00
Cule87 2019.07.06 13:28:32
@the12thman: ezt hol olvastad?
Ernesto Valverde a mai napon a Cillessen - Semedo, Piqué, Lenglet, Jordi Alba - Sergi Roberto, Rakitic, Busquets, Vidal - Messi, Malcom tizenegynek szavazott bizalmat. ..
Cule87 2019.05.19 18:04:25
@Robi71: Véleményem szerint itt nem technikai és szakmai hozzánemértés a legnagyobb baj.. Ezen a csapaton látszik hogy mentálisan a béka segge alatt van.. vanakk villanások (1-2 játékos), akik néha belendülnek . Álltalában ezekből a helyzetekből kovácsolunk előnyt az ellenfelekkel szemben.. űazt kell mondjam, hogy ide olyan edző kell, aki mentálisan tud a srácokra hatni. Ennyi a történet.. nem kell itt kiemelni senkit..
A Frankfurter Allgemeine Zeitung információ alapján a Barcelona előszerződést kötött a fiatal szerb támadóval. ..
Ernesto Valverde a mai napon a Cillessen - Semedo, Piqué, Lenglet, Sergi Roberto - Aleñá, Rakitic, Vidal, Arthur - Malcom, Boateng tizenegynek szavazott bizalmat...
Cule87 2019.01.23 22:43:43
@Balázs37.: Köszi a választ.. Egyet értek, az érveléseddel! De a jelenlegi játéka alapján, nem értem, miért nem próbálta ki eddig Valverde ezen a poszton.
Ernesto Valverde ma a Cillessen - Semedo, Chumi, Murillo, Miranda - Aleñá, Busquets, Vidal - Malcom, Dembélé, Coutinho tizenegynek szavazott bizalmat. ..
Ernesto Valverde a mai napon a Ter Stegen - Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Jordi Alba - Arthur, Rakitic, Vidal - Messi, Suárez, Dembélé tizenegynek szavazott bizalmat. ..