Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sz.Viktória

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Fátylat rá! - 1x06 2012.10.23 13:00:00
Pinaszakáll Attila és Pinokkina magabiztos arccal áll az erdőben, újabb két pár jön, hajtépés, dráma, mondják, de nem hiszünk nekik, mert ebben a műsorban eddig még annyi feszültség nem volt, mint a Hacktionben, ami nagy szó. Orsi és Tibi az első páros, fiatalok és bohók, ez…..
Sz.Viktória 2013.05.29 14:24:09
Írásra késztettek a hozzászólások, főleg játékostársnő állatokhoz kapcsolódó közléskényszere. Így az események kommentálása során maradnék én is a zoológia tudomány keretein belül.

Lassan 1 éve, hogy történt ez a mosolyogtató életesemény. Köszönjük a stábnak, a szponzoroknak és neked is Sixx. A bejegyzésed alapján elképzelhető, hogy találkoztunk a csúszdaparkban, valamint a szállodában is. Vörös szőnyeg föl, függöny le vége a nyalásnak!

Annyira jót nevettem az íráson! Végig röhögtem az egészet :D
Annyi korrekciót hozzá tennék, hogy két esetben is Orsi helyett Viki szerepel, de nem ezen fog múlni a boldogságom.

A fenti kérdésre válaszolva (crazygirl) Kübekházán, egy panzió udvarán, akik már rengeteg esküvőt levezényeltek az adott helyszínen. Tényleg szép és nem drága.

AZ ESEMÉNY KOMMENTÁLÁSA:
BEMUTATÁS:Extrém pár (gondolatiságban valóban). Fél éve együtt, baba jön itt is ott is. Sok boldogságot nekik! Sixx Háború és béke? Jól felrúgtad a pöttyöst! Leporelló színes ábrákkal, az való a képességekhez.
Vadász-pár, valóban, mi vagyunk, s igazából nem is derül ki rólunk semmi. Talán nem is véletlen.
HELYSZÍN: Sátort akartunk szabadtéri ceremóniával? Az is lett. Gond egy szál sem. Csúszda? Valamit valamiért, belefért és a végén még tetszett is. Most már jöhet a bebiggyesztett videódon látható is, akár balett ruhában, ha számomra nincs anyagi vonzata.
KAJA: Jó volt. Még ha Extrémina szerint a csirke az nem madár, mert azt tenyésztik, ami sajna rejtve maradt a publikum elől. Pedig hány fejet fogtak volna. Végül mindenki bezabált mindent és ugrált össze-vissza az ingyen piától a lakodalmas zenebonára.
RUHA: Miért nem egy fehér, tütüs fürdőruci volt, fátyollal és csattogós papuccsal? Az extrém öltözet, jót nevettünk volna. Miért fogadtam el a ruháját, mert az enyémre még szükségem volt, nem tehettem tönkre. Hogy mire is? Akik fontosak tudják. ;)
LAGZI: Mi együtt töltöttük, a jómadarak külön. Jó hamar belekezdtek a házas élet egymás orra alá való borstörésének. Mit nekik mézes hetek, bár ha volna szárnya a méznek, mint a csirkének...(itt eszmefuttatás a semmiről, minek végeredménye)... a maradjunk a buta tyúk kifejezésnél ne is bajlódjunk az anyakönyveztetett nevekkel.
Részünkről a család nagyon jól érezte magát. Nekünk ez a lényeg, az ő szórakoztatásuk végett mentünk a "tívíbe". Nekem a család összeverbuválódásának öröme mellett, jó kis szakmai fejlődés volt, Csabi pedig megkapta a "luxust" a lakodalmára, úgy hogy garasoskodnia sem kellett a vagyonából. Hogy volt ott egy másik bagázs élükön egy italtól mulatóst járó tetkóssal, összedrótozott karján egy behisztizett csirkebábbal. Nem érdekelt. Mivel igen hamar eltűntek. Csak a magja maradt, akik beasszimilálódtak családi berkeinkbe és jól érezték magukat.
NYEREMÉNY:
Kedves hozzászóló aggódott, hogy enyv borítja a stáb kezét és lesve az alkalmat kiszolgálták magukat a menyasszonytáncból. Neki üzenem, hogy az ő becsületük határtalan. Ennyit szánt a násznép, ennyi még belefért. Hogy ki kapta tök mindegy. Mi a meglepetésre utaztunk. Jól jártunk. A mosógép nem az olcsó fajtából való,a vállalkozásnak pedig pont ilyenre volt szüksége, még pénzmosásra is alkalmas lehet (na, jó csak viccelek, mielőtt a hatóság kopogtat a házunk ajtaján) a kamera pedig a tanulmányaimhoz és utazásainkhoz szükséges. Pont jól jött ki, szerencsések voltunk. Nagyon örültünk :)

Záró sorok: Jó kis augusztusi élmény volt, jó fej stábbal, érdekes helyzetekkel, szállodai szobával, délelőtti jacuzzizással. Sok pörgés, kevés alvás, kedves stylist.

Szép volt jó volt, tán igaz sem volt, de szerencsére megismételhető! ;)

A szárnyasoknak meg egyem a zúzáját a hozzászólásuk végett! Még szerencse, hogy a tehenek nem esznek csirkét. A szemek elszórva lehet csipegetni baromfik :)

Köszi Sixx a vidám perceket! További jó pötyögést a neten!