Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BobLarson

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állandó úti- és jelenlegi lakótársam, Csenge nemzeti ünnepünk estéjén, március 15-én kezdett el köhögni és belázasodni. Alapesetben nem is tulajdonított volna jelentőséget a dolognak, csakhogy ezúttal szokatlan módon mindehhez nehéz légzés is társult, ami az új koronavírus fő…..
A héten hivatalossá vált, amit azért a legtöbben már hónapok óta sejtünk/tudunk: a Netflix féle Marvel univerzumnak befellegzett. Mióta a Disneynél megszületett a saját streaming platform ötlete, szépen lassan kezdték kihúzni a dugót a leendő konkurencia produkcióin. Miért menjen egy másik felületen…..
Lehetne mindenféle magasztos gondolatot írni itt, ám inkább a sallangmentesebb utat választanám: közel kilenc és fél év után véget ér a KMK története – egy időre biztosan. Köszönöm szépen mindenkinek, aki a nyár során jelentkezett blogírónak, ám sajnos sem erőm, sem…..
BobLarson 2016.10.08 19:55:59
1985. A szovjet távol-keleti Csukcsföld központjában Anadirban fizetésnapon egy italbolt előtti tömött sor  ..
Van ami vicces (például nehézfémet elnevezni Lemmyről) és van ami evidens: mostantól a Jack & Coke neve az, hogy Lemmy. Mindezt az aláírásgyűjtés után a Food & Beverage Magazine tette hivatalossá. A magazin kiemeli, hogy a december 28-án elhunyt rockzenészről elnevezett koktél csatlakozik az…..
Október hatodikára emlékezünk ezen a ködös őszi napon. A mai poszt egy korábbi írásokból készített - kicsit átdolgozott - ajánló. Tudjuk, hogy jelen cikk olvasójának kivételével a Lemil olvasói túl lusták ahhoz, hogy kikeresgessék a vonatkozó írásokat, ezért rajtuk…..
BobLarson 2015.10.07 09:52:14
@gigabursch: csak érdekességképp, természetesen aki tartja a hagyományt, annak szíve joga (nekem is sok ismerősöm tartja)

www.urbanlegends.hu/2005/06/koccintas-sorrel/
Major Tamás 35 éves színészNagy Lajos egyszer csak megjelent a Nemzeti Színház irodájában, és azt mondta: "Írnék egy darabot, de még csak az első jelenet van meg." Mondom: "Mi ez az első jelenet?" Azt feleli: "Két paraszt fölakasztotta a grófot, és a fa alatt ül és…..
A sztori nem újdonság, két kis barát közül az egyik megbetegszik, a másik pedig próbál pénzt gyűjteni a gyógyulásra. Sajnos sok ilyen van, de ez a két kistöki annyira jófej és vicces, hogy muszáj volt kitenni őket: Dilibogyók B)..
BobLarson 2015.01.26 16:07:48
@Tehetséges ugandai buzi: szinte minden nyomorék, debil gyereket örökbefogadtak akiket egyébként épp emiatt raktak ki a taigetoszra. ugyanúgy cipelte őket a hátán társadalom, csak nem kellett felvállalni anyunak meg apunak
BobLarson 2015.01.26 21:04:56
@kovacstamas1123: természetesen igazad van, elnézést a szóhasználatért, csak megorroltam az első kommentre és hirtelen felindulásból rosszul fogalmaztam
Múlt év végén, elég nagy késéssel, de teljesen meglepődtem, hogy milyen jó David Bowie-dalt mutatott be új lemezéről Marylin Manson. Azóta jöttek az újabbak, de megint csúszásban vagyok, szóval azokról sem tudok véleményt alkotni. Most viszont itt a teljes lemez, a Deezer…..
BobLarson 2015.01.12 20:59:05
@The Mephistopheles of Los Angeles:
érdekes sok helyen olvasok ilyen kommenteket. persze nyilván ízlések és pofonok, nekem személy szerint egyáltalán nem jön be, persze nem is várom el, valami ilyesmire számítottam, öreg már. nincs is ezzel semmi gond. de jól értem, hogy azt mondod, ez olyan jó mint a holy wood? ez most komoly?
BobLarson 2015.01.13 06:37:46
@The Mephistopheles of Los Angeles: koszi a valaszt, nyilvan mindenki mas miatt szereti ot, ami miatt en szerettem az mar elmult. De ha nem mult volna el mar halott lenne, ugyhogy nem feltetlen baj ez
..
BobLarson 2014.07.20 12:04:00
@Wigyori: "All artwork and content on this site is Copyright © 2014 Matthew Inman. Please don't steal. "

egy forrás linket azért valóban megérdemelne, kár ezen dulifuliznod
Pár éve rájöttem arra az egyszerű titok, miszerint nem érdemes mindenen felbosszantani magunkat, nincsen értelme idegeskedni mások hülyeségén. Ebbéli hitemet megerősítette az a tudományos tény, miszerint a düh olyan ingereket indít be a szervezetben, amik csökkentik az ember…..
BobLarson 2014.05.11 18:07:42
@Szarvas Norbert: vonaljegynek hívják...