Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neringa

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Földön, a természet által életre hívott megannyi képződmény hever szerteszét, legyen az pl. a Mariana-árok az óceán fenéken, vagy maga a nagy Mount-Everest. Magabiztosan és szilárdan hírdetik, hogy semmiképp sem ajánlatos fél vállról venni azt, ami úgy ivódott be a…..
Neringa 2013.05.31 20:03:24
Én arra a következésre jutottam, hogy a hely uralkodó energiája, bizonyos viselkedésekre késztet..mint ahogyan egy templomban az emberek többségének nincsen pajzán gondolata..:-))

Itt az uralkodó energia a munkanélküliség, a bizonytalanság, a kétségbeesés, a szegénységtudat, az alkoholizmus, a panaszkodás, a betegség, a lustaság, a közöny, a tehetetlenség és az öngyilkos gondolatok...

Nem volt ez mindig így...valójában amikor ide költöztem az volt a legfontosabb dilemmám, hogy amikor a buliból hazajövök "részegen", és ne adj isten ki tudja kit hozok magammal....a biztonsági Őr látni fogja...valójában sohasem találkoztam a biztonsági őrrel, sem nappal - sem éjszaka...de volt egy asztala a földszinten..:-)))

...aztán jöttek sorban a tragédiák...először persze a csótányok, akik az alacsony tudati rezgést szeretik...

a lány "kiesett" az ablakon, a 20 szám alatti tótos lövöldözés, a gyerekek kidobálása...akasztás, ugrálás, tragédia, öngyilkosság..baleset???? Talán csak véletlen, hogy a körzeti fogorvos milyen fiatalon távozott, és a fiatal srácról nem is beszélve, aki a mini ábécébe hordta a cigit...őt a Hajnal utcán érte a Halál...nos lehet, hogy túl nagy a fantáziám, és csak Én gondolom, hogy van összefüggés a három ház között...???? hát az is lehet, hogy a valóságnak semmi köze a képzelethez, és a történtek csak véletlenszerű egybeesések...ki tudja...

Mindenesetre azt csak Én tudom, hogy milyen áron, és mit teszek azért, hogy ne hasson rám...ez a romboló erő! :-))
Tócóskert A kispiac 2011.04.02 18:02:00
Szerintem minden tócóskerti ismeri a Holló László sétányon levő bolt és a posta melletti "kispiacot". Nem tudom hogy ki hogy hívja, nálunk családban az mindig kispiac volt. Na ez az a létesítmény, aminek sosem lett volna szabad megszületnie, de ha már megszületett,…..
Nem hollywoodi akciófilmekben feltűnő gettóbeli bandák közötti leszámolás történt a Tócóskertben, az egykor volt hírek szerint "szerelmi dráma" állt a lövöldözés hátterében.Az eseménylánc alapja a magyar valóság. Helyszín: tócóskerti totó-lottózó.…..