Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ShubbyDubby

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ShubbyDubby Blog Megérkeztem... 2015.09.21 06:54:55
Sokáig rágódtam, vajon írjak e, de mégis miért, és jó e ez nekem. Arra az elhatározásra jutottam, hogy szerintem, csak a javamra válik! Mindenek előtt el kell ismernem azon emberek munkásságát, akik itt "dolgoznak", mert nem egyszerű egy ilyen action.  Első lépésben bemutatkozom…..
„A lakása azonban mindig érzékeny téma, talán valamely hozzátartozóját, vagy egy esetleg be nem vallott barátnőt rejteget” – egy férfi nem mindig azért kerüli a lakáslátogatás-témát, mert rumli van nála. Lehet, hogy egy komplett családja van, azért nem mehetsz fel…..
A bizarrnál szalonképesebb szót nem sikerült találnom nekem sem a Népesedési Kerekasztal nyugdíjra vonatkozó akciótervére, amelynek nyilvánosságra hozatala idején már feltettem magamban a kérdést: vajon mennyi idő telik el addig, amíg a kormány ráharap, érdekesnek és…..
ShubbyDubby 2014.07.04 15:43:48
Én alapvetően az irígységet látom sok ember megnyilvánulásán! Aki nem vállal gyereket, az igenis irígy! Abból a társadalmi jóléti rendszerből él majd ő is, amit a felnövekvő generáció hajt! Az irígység abban jelentkezik, hogy most jól él, bulizik, nem akar tudomást venni arról, hogy a nemzettel szemben is vannak kötelezettségek. Akik gyerekeket nevelnek ebben a mai anyagi helyzetben elhihetitek, hogy boldogság alapon teszik, nem a profitért! Mert ebben nincs profit! Az, hogy vannak kisebbségi csoportok, akikre ráhuzzák azt a nézetet, hogy szaporodásuk csak a segélyért történik egyfajta degeneráció! Igenis nem csak a bulizás az első! Felgyorsúlt rendszer követeli a társadalmi reagálás azon formáját, hogy lépjen! Támogatni kell azokat az embereket, önfeláldozóan nevelik a gyermekeiket, hiszen nekik az élet ez! Így is mindennapi gondok vannak az életben, az ellenségeskedés és a diszkrimináció nem céget jóra, ahogy a történelem számtalanszor bizonyította ezt! De nézzük más szemszögből! A sok betelepűlt ember, akiknek semmi ősi gyökerük az országgal kapcsolatban, azok az államkötvények vásárlásával megoldják a problémát? Nem hiszem! Fogyunk, ez van! Az, meg hogy karrierépítés az első, a rengeteg végigbulizott főiskolai év után nem baj, csak ne sírjon akkor, amikor mire mindent felépít, már kifut az időből! Nem lesz örökös, nincs aki rányitja az ajtót idős korában, és eltartási szerződők lesik minden pillanatát, hogy mikor döglik már meg?:) Ez jut nektek irígy, önző emberek, akik a gyerekben az ellenséget látnak!
ShubbyDubby 2014.07.04 15:47:38
Én alapvetően az irígységet látom sok ember megnyilvánulásán! Aki nem vállal gyereket, az igenis irígy! Abból a társadalmi jóléti rendszerből él majd ő is, amit a felnövekvő generáció hajt! Az irígység abban jelentkezik, hogy most jól él, bulizik, nem akar tudomást venni arról, hogy a nemzettel szemben is vannak kötelezettségek. Akik gyerekeket nevelnek ebben a mai anyagi helyzetben elhihetitek, hogy boldogság alapon teszik, nem a profitért! Mert ebben nincs profit! Az, hogy vannak kisebbségi csoportok, akikre ráhuzzák azt a nézetet, hogy szaporodásuk csak a segélyért történik, egyfajta degeneráció! Igenis nem csak a bulizás az első! Felgyorsúlt rendszer követeli a társadalmi reagálás azon formáját, hogy lépjen! Támogatni kell azokat az embereket, önfeláldozóan nevelik a gyermekeiket, hiszen nekik az élet ez! Így is mindennapi gondok vannak az életben, az ellenségeskedés és a diszkrimináció nem vezet jóra, ahogy a történelem számtalanszor bizonyította ezt! De nézzük más szemszögből! A sok betelepűlt ember, akiknek semmi ősi gyökerük az országgal kapcsolatban, azok az államkötvények vásárlásával megoldják a problémát? Nem hiszem! Fogyunk, ez van! Az, meg hogy karrierépítés az első, a rengeteg végigbulizott főiskolai év után nem baj, csak ne sírjon akkor, amikor mire mindent felépít, már kifut az időből! Nem lesz örökös, nincs aki rányitja az ajtót idős korában, és eltartási szerződők lesik minden pillanatát, hogy mikor döglik már meg?:) Ez jut nektek irígy, önző emberek, akik a gyerekben ellenséget látnak!
Döntött a Kúria a devizahitelek kérdésében. Megmondom őszintén a döntés kis részben meglepett, nagy részben viszont jónak tartom. Kis részben meglepett, elkövettem egy egyszerű hibát: Azt hittem, hogy csak a devizahitelek speciális helyzetével fognak foglalkozni. Azzal…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..