Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ttroika

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van már egy ilyen című képes-szöveges tutorial a weben, én most ennek az egyszerűsített változatát mutatom be egy videóban; a cím pedig azért lett ugyanaz, hogy ugyanarra a keresésre együtt dobja ki őket a kereső. Rossz nézni a tákolt amatőrök betűválasztását, amikor is…..
ttroika 2013.05.28 12:54:25
Kedves Bonfire,
Itt küldöm linken:
www.mediafire.com/?td2fgm1h46fa4hd
Mindent pont úgy csináltam, mint a tutorban mutattad, de mivel ne értek ehhez a szoftverhez, lövésem sincs, hogy mi lehet a baj.
Igen, generáltam a fontot. A fontlabban működik, az adobe/corel programokban nem. Mellesleg a windows font könyvtárban sem találom. Nem mutatja a nevét. Először azt hittem, hogy ez a baj. Töröltem a registryben, felraktam újra, de így se.
Köszönöm a segítséget.
ttroika 2013.05.28 13:32:23
@BonFire: Hiába írtam át a font infónál az összes adatot Amerika Sans HU-ra, ugyanúgy Amerika Sans néven telepíti. Tehát máshonnan veszi az adatot. Még keresem.

A registryben töröltem a fontot. Aztán újra telepítettem és ugyanúgy nem látja az ékezeteket...
A baj az, hogy nyilván olyan fontokhoz fogok ékezeteket készíteni, amelyeket kipróbáltam és nincs hozzá - ergó, egyszer már telepítettem őket. Magyarul, ez minden fontnál előjön majd... (US windows esetén telepítenem kell, hogy lássam az ékezeteket. Tudom van más megoldás is, de mindegyik macerásabb és eddig nem gondoltam, hogy ez problémát jelenthet. Nem tudod véletlenül hogyan lehet átírni az angol windows font preview-ját magyar szövegre?)