Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jisz

57 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő "sztorinak" több címén is gondolkodtam. Pl.: A nagy magyar egészségügy vagy Bízz az orvosodban (szarkasztikus hangvételben) vagy Túléltük és hasonlók. Elöljáróban csak annyit, hogy 12 éve a fiamat három és fél, közel két éve a lányomat két óra húsz perc…..
Fekete rózsa nem sok van már 2015.10.18 16:46:21
Ok, utálom a rózsaszín pocakosnaplókat, ahol minden olyan heppi és jó és könnyen megy( pedig az előző kettővel, néhány aprócska problémától eltekintve, tényleg így volt)... Szóval, ezért nem is írtam egy sort se eddig, a hisztikről, a döntésképtelenségről, az…..
- intett nekem is a jedi mester. Miután kinyavalyogtam magam a negyedik x-en, hamarjában eldöntöttem, hogy köszönöm, nekem ennyi gyerek elég lesz, a kicsi is lassan másfél éves, kicsit több szabadságot szeretnék. A talpig tükör előtt elsuhantamban megállapítottam, hogy fene nagy…..
Fekete rózsa hoppá 2015.03.28 12:48:07
És lám! ÁP azért képes még meglepetést okozni! Mert bár hatodikán a sors furcsa fintoraként, a saját szülinapomon, a máséra voltam hivatalos, még sütit is sütöttem, szavam se volt. De másnap volt nagy meglepi, mert nekem is szerveztek szülinapi ünneplést, családosat. Itt se…..
Fekete rózsa minden nap 2015.03.05 13:09:48
megfogalmazódik bennem egy bejegyzés. Aztán meg nem írom le, idő vagy kedv hiányában. És másnapra amúgy is leértékelődik, mert van helyette más, amit leírhatnék.  Hát most azért is ide ültem, mert muszáj leírnom: NEGYVEN ÉVES LESZEK!!! Basszus. Nem örülök neki, marhára…..
Fekete rózsa csak kicsi hiszti 2015.02.01 00:11:55
Milyen jó, hogy egy ilyen kis ember ennyi pluszt tud hozni az ember életébe! - mondta ÁP, miközben éppen a soros fellépésére készülődött. Egen. Csak annak mínuszos kicsit a fíling, aki otthon marad a "kis emberrel": anyának. Mert az anyáknak már csak ez a sorsa (?) Szeretem,…..
Fekete rózsa derűre ború 2015.01.30 23:17:00
Ugye a múlt hét végén örültünk a gyerekek közös szülinapjának. Rá következő hét elején viszont sírtunk. ÁP a közelgő hétvégi fellépése miatt próbálni jár a zenekarral. Tehát aznap este is elment késő délután, hármasban maradtunk a gyerekekkel. Az esti lefekvéshez…..
Fekete rózsa Szülinaposok 2015.01.21 18:38:49
A Mamának ma lenne a 88. szülinapja. A sors furcsa fintora (vagy merő boszorkányság), hogy a 10. dédunokájának - vagyis az én kis totyogómnak is - ma van az 1. szülinapja. A Gyerkőcének meg szombaton lesz a 12. Ez se a legkönnyebb időszak az ember (se a gyerek, se a szülő)…..
Nem szoktam egy-két köhintéssel orvoshoz citálni a gyerekeket, de még hőemelkedéssel se. De 39 fokos lázzal már igen. Szóval Bátyóka egyik reggelen fájós torokkal ébredt. Anyukám vitte el a szülővárosbeli gyerekorvoshoz, aki semmiféle antibiotikumot nem adott, mivel vírusos…..
Fekete rózsa egy új érzés... 2014.11.14 11:04:12
ÁP megállapítása: Apának lenni jó. Nagyon jó. Remélem, a fiam látja a példát. Mert az apja az ellenpélda...
Fekete rózsa kicsit a kicsiről 2014.10.07 12:13:31
Momentán alszik. Ezért gyorsan beraktam egy adag mosást, ebédet csináltam magamnak, meg is eszem gyorsan, meg írok egy pár sort, mert rögtön felébred... Szóval a törpilla 8 hónapos immár, mászik, feláll, oldalazva lépeget néhányat a kapaszkodó mentén. Édesen gagyarászik -…..
Fekete rózsa csak úgy 2014.10.05 22:24:02
ÁP itthon volt a hétvégén, ennek örömére péntek délután, szombaton délelőtt és délután is próbálni volt, egy közelgő emlékestre készülnek. Aztán szombaton este végre együtt lehettünk, (Hugit a sóginőre bíztuk) közeli városba mentünk P. Mooooobil koncertre! Olyan jó…..
Fekete rózsa HA ... 2014.09.14 23:11:51
Huszonegynéhány évesen, ha motoros konvoj vonult el a munkahelyem előtt vezető főúton, mindig fájó szívvel néztem őket, hosszasan bámulva utánuk. Sokszor elképzeltem, hogy az egyik pilóta meglát, megáll, azt mondja gyere velem, maga mögé ültet és elszáguld velem a…..
Fekete rózsa megint egyedül 2014.09.09 13:49:41
Nem ténylegesen, de mégis. ÁP megint külföldön dolgozik. Hogy megvalósíthassa az álmait. Kérdeztem, nem fél e, hogy közben elveszíti a családját? Momentán nem arra gondolok, hogy amíg Ő kint van, addig én mással hentergek. Hanem arra, hogy közben eltávolodunk egymástól,…..
Fekete rózsa fafej 2014.08.30 22:08:50
Hogy' lehet egy pasi ennyire fafejű??!  Egy nem pont itt és most megtartott szülinapi buli miatt összeveszni gyerekkori barátokkal??! Szövetkeztem a motoros srácokkal, hogy igenis legyen megtartva ennek a nagy gyereknek a szülinapja, méghozzá meglepetésként, igaz, két hét…..
Fekete rózsa hát, megjöttem 2014.08.25 22:59:40
Immáron hetedik hónapja. Hogy itt van ez a kis tündérke velünk. Na és annak is, hogy nem alszom. Mármint eleget. Mindezek okán HP-vá lettem. Meg kimerült, ingerlékeny, ésatöbbi. De ezt csak súgom, egyébként, ha kérdezik, állati boldog vagyok és köszönjük, nagyon jól vagyunk.…..
Szóval sok minden történt az elmúlt pár hétben. Két embert is elveszítettem. Az egyik a kis fiam. Az történt, hogy egyik nap azt álmodtam, valahol nyaralunk, gyerkőcke még öt-hat éves, és elkóválygott a kis faluban. Mi meg észtvesztve kerestük. És nem találtuk. Mikor…..
Múlt este beszélgettünk, és valahogy feljött a szó a megismerkedésünkről. Én vagyok a nemnormális, hogy ilyenre rákérdezek, de már régóta motoszkált bennem, szóval megkérdeztem, hogy ha nem úgy találkoztunk volna, ahogy, ha csak úgy elmegyek egy fellépésére, akkor lehet,…..
Áhhá, szóval 36. hét... Igen-igen. Aztán a következő csütörtökön befektettek cukorterheléses vizsgálatra, nem szaroztak, egy nap alatt ötször szúrtak meg...! Na szóval, hétfőn kiengedtek, kiadták a zárójelentést is. He-he, nem viccből de másnap hajnalban kénytelenek voltak…..
Fekete rózsa meglepetéééés 2014.01.14 16:11:45
ÁP január 4-én, családi körülmények között, romantikusan (tiszta ideg volt, elfelejtett letérdelni, kezembe nyomta a rózsát meg a gyűrűs dobozt és sarkon fordult, aztán vissza és megölelt és az ujjamra húzta a gyűrűt, én meg csak álltam bambán, levegőt se véve, kezem a…..
Fekete rózsa ráhangolódás 2013.12.12 15:56:29
Tudom, hogy terhes vagyok, lassan a 32. hétben. TUDOM, hogy gyerekem/gyerekünk, babám/babánk lesz, hisz' itt érzem egész nap a hasamban a mocorgását, láttam a 4D-s ultrahangon, és hogy másfél-két hónap van már csak, de mégis, így tíz-tizenegy év után... Sok mindent kaptunk már,…..
Fekete rózsa Rég írtam... 2013.12.04 14:00:17
Szóval lakás: majdnem kész, egy-két polc, csillár, ilyesmi hiányzik még. Gyerekágy még nemvanösszerakva. Gyerekek: 30. hét, a kisruhákat nem mostam még ki. Lehet, be se férnek a jelenleg erre használandó komódba. Jármód: pingvin üzemmód. Volt egy kis ijesztgetés a lány…..
Fekete rózsa no comment 2013.10.29 13:23:34
Szeretem az olyan pasikat, akik olvasgatják a volt nőjük fb, iwiw, esetleg blog oldalait, s ha rájuk vonatkozó megjegyzést, célzást, vélt sérelmet tapasztalnak, rögtön lecsapnak a hsz-t küldőre, akkor is, ha egyáltalán nem nekik van címezve a bejegyzés... A hátamon a…..
Thia Nem megy ez nekem 2013.10.22 12:20:54
Na most aztán már tényleg az egész életem egy rakás fos! Az van, hogy a mi kedves, aranyos tulajdonosunk, akitől béreljük a lakást úgy gondolja, hogy a bérleti szerződésünk egyik pontja pont elég a mi közös kapcsolatunkhoz, konkrétan az ő átadta nekünk rendeltetésszerű…..
jisz 2013.10.28 08:57:21
@HzB: Jut eszembe. Eltévesztettem volna és véletlenül a Te blogoldaladra írtam??
jisz 2013.10.29 13:13:29
@HzB: És még valami: éppen ezért nem vagyok se fb-on, se iwiwen már évek óta, mert anno az ex engem is csesztetett, megfigyelt, megalázott, beszólt és üzengetett az ÉN ismerőseimnek...
Fekete rózsa urak 2013.10.25 08:12:36
néztem az este ezt az úr és úrhölgy műsort. Hát, én teszt nélkül is tudom, hogy az én ÁP-mat is simán oda lehetne állítani Bárdosi meg Kökény mellé, ami a (megjegyzendő) számokat illeti. Tegnap volt az évfordulónk. Eszébe nem jutott, amíg telefonvégen voltunk. Csak miután…..