Regisztráció Blogot indítok
Adatok
casino guru

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Yourpokercash egy külföldi pókerközösség ahol 1000$ ingyen póker pénzt igényelhetsz. Több pókerterembe is kérhetsz egymás után kezdőtőkét. Az oldal a világ legnagyobb pokeroldalaira ad ingyenes bankrollt valamint bónuszokat! Mindegyiknek megvan a feltétele.Nincs Kvíz csak egy…..
PokerStrategy Ingyen Póker PénzEgy poker kvíz kell kitölteni és rögtön tiéd lehet az 50$ kezdőtőke.Segítség a tökéletes regisztrációhoz:Regisztrációs segítség (képek becsomagolva)Segítség a kvíz kitöltéséhez: Poker Kvíz megoldások A Pokerstrategy az a hely a…..
PokerNetOnline Ingyen Póker PénzPokerNetOnline 30$+120$ no deposit bonus kezdőtőke a Titan Pokerre. A PokerNetOnline oldalon keresztül 150$ ingyen póker pénzhez juthatsz, amit kizárólag a Titan Poker teremben igényelhetsz meg. Ha van már Titan Poker számlád, akkor neked ez a lehetőség…..
BankrollMob Ingyen Póker Pénz A BankrollMob az egyik legnagyobb ingyen póker pénz kínálatot nyújtó pókeres oldal.A kezdőtőke megszerzésének lépései     Regisztrálsz     A személyigazolvány képed elküldése és telefonos ellenőrzés.Telefonon…..
Ingyen Póker Pénz NoPayPoker 2013.05.28 11:07:06
Ebben a pókerteremben kattintásokkal és pókerjátékkal valódi pénzt kereshetsz BEFIZETÉS NÉLKÜL! Nem kell, sőt nem is lehet befizetni!Ha elértél 30 dollárt, kiutalják a nyereményt.A kiutaláshoz kattints rá a kezdőoldalon lévő "Withdraw Money" linkre.A regisztráláshoz csak egy…..
A Pokerinside egy angol pókerközösség és a regisztrációért cserébe 10$ ingyen póker pénzt ad a Betmost pokerre. Miután befizettél a Betmost pókerre lehetőséged nyílik a Pacific Pókerre igényelni. Fontos, mielött kérnéd a póker kezdőtőkét, rendelkezned kell egy MoneyBookers…..
PokerSpace - Ingyen Poker Pénz Ingyen póker pénz a PokerSpace-től Nagyon sokféle tevékenységért lehet PS pontokat kapni, ami kés?bb beváltható ajándékra, pénzre vagy kikérheted pókerterembe. A regisztrációhoz katt a képre:1. A PokerSpace honlapján az oldal közepén…..
A YourPokerCash (YPC) ingyenes kezdőtőkét biztosít számtalan pókerterembe, azonban ahhoz, hogy jogosult légy a bónuszokra: 1, új felhasználónak kell lenned a YPC oldalán és az adott teremben is; 2, 18 illetve 21 feletti kor szükséges egyes termeknél. A regisztrációhoz egy működő…..
Badbeat ingyen póker kezdőtőkeKülföldi oldal, 20+30$ kezdőtőkét ad egy angol nyelvű pokerkvíz kitöltéséért cserébe.Segítség a kvíz kitöltéséhez:A poker kvíz tananyaga A kvíznek 70%-ban jónak kell lennie.Ezeket a lépéseket kell követni, hogy megkapd a kezdőtőkédet:1.…..
Profi Pókeriskola Pókeriskola 2013.05.28 10:05:57
Minden olyan pókerterem, amely az oldalon a PókerStrategy pókeriskolai teremként van feltüntetve, a PokerStrategy oldalról került letöltésre és szerepel a játékos profillapján a pókeriskolai termek felsorolásban (a játékosnak kell ezt oda beírnia) Pókeriskolai termek folyamatosan…..
Yoga Poker 25$ ingyen Yoga Poker $25 Free No deposit!!Yoga Poker 5$ kezdőtőkét kapsz ebbe a terembe, csak írnod kell egy e-mailt a supportnak. Regisztrálj,és írnj a supportnak a support@yogapoker.com címre “$25 BONUS” tárgy-al!Ha még nem vagy tag a Cake Poker hálózat egyik termében…..
Römi Royal 5$ Ingyen Römi igazi pénzben!Ingyen 5€ valamint 100% bónuszazoknak, akik nem csak pokerezni szeretnek.Bónuszkód: 5WELCOMEHogyan kaphatod meg a kezdőtőkét:1. Indítsd el a Römi programot (Kattints a RömiRoyal oldalon a letöltéshez).2. Lépj be a “Pénztár”-ba3. Töltsd…..
BackGammon TáblajátékIngyen 5$ azoknak, akik nem csak pokerezni szeretnek. Hogyan kaphatod meg a kezdőtőkét:1. Csak töltsd le a programot és csinálj valódi pénzes felhasználót! (real money account)..
Pokersavvy BónuszkódokA Pokersavvy nem más mint egy nemzetközi promóciós oldal, ahol kifejezetten pókertermek reklámozásával foglalkoznak. Közel 35 pókerteremben kínálnak jobbnál jobb póker bónusz lehetőséget játékosaiknak. A pokersavvy póker bónusz ajánlatai kis, és…..
PokerStrategy BónuszkódokA világ legnagyobb pókeriskolája nem csak kezdőtőkét, hanem hatalmas bónuszokat is kínál a tagjainak. Jelenleg ezeket a bónuszkódokat lehet felhasználni: ..