Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yakutos néni a sucipit

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Múlt-kor blog tegnap a szvasztikáról közölt érdekes képeket. Vagyis a nácik által kisajátított horogkereszt Hitleréket megelőző, nyugati elterjedtségéről. Északon is használták, sőt, kissé elforgatott formájában a mai napig használják a szerencse…..
Yakutos néni a sucipit 2013.05.27 19:12:25
A kormány közzétette a miniszterelnök által az idei deficit-cél elérésének egyik végső eszközének nevezett reklámadó tervezetét. A túlzottdeficit-eljárás lezárása érdekében meghozandó intézkedésekről címet viselő javaslat azonban arra egészen biztosan…..
Yakutos néni a sucipit 2013.05.27 17:06:27
@Kettes:
Várjuk már a Szabad Európa rádiót is, mert a Kossuth hallgathatatlan
Yakutos néni a sucipit 2013.05.27 18:09:29
@Karcolt lendület:
Szerintem jol gondolkodsz, de van meg egy szempont. Politikai ill választási kampányt majd csak kertvben lehet lenyomni. Ha egy kiesik egy meg be, hol lesz ilyen. Es ha nincs az a rezsimnek kedvez.
„Aktuális társadalmi problémákra” reagáló, nagyban improvizációra épülő, és az előadás színhelyein mindig valamennyire a helyi viszonyokhoz idomuló darabot mutat be a Szputnyik Hajózási Társaság a Nemzetiben. Ez a felvezetés rögtön becsábítja az előadásra az…..
Yakutos néni a sucipit 2013.05.27 17:17:09
@Kandeláber:
Kunok?
2010. január 2-án volt egy balesete Erőss Zsoltnak a Magas-Tátrában, ami után egy héttel gondolkodás nélkül vállalta, hogy amputálják a sérült lábát. Azért tette, hogy mászhasson. A hétköznapi ember ezt nem értheti, de ha belegondolunk, nem került volna ilyen helyzetbe, ha nem…..
Kövér László a múltkori esetből okulva pénzt spórolt meg Szanyi Tibor szocialista képviselőnek. (Nem is keveset.) Mégis van ok az aggodalomra, s persze megint a demokráciát féltjük.Történt, hogy a törvényhozás hétfői ülésén a házelnök az alábbiak közlésével kezdte meg…..