Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sakhal

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem értik a bér- és meggyőződéses jobboldali blogkommentelők (akik mind olyanok, mint a klasszikus sportriporteri zsargon szerint a közelről mutatott edző szájüregében gyors fel-le mozgást előidéző "elmaradhatatlan rágógumi"), hogy mi a túró volt ez pénteken, Orbán Viktor 50.…..
sakhal 2013.06.02 20:36:27
@Buga.Jakab: Öröm olvasni jókívánságaid és minden értelemtől mentes szavaid. Jó tudni, hogy a magyaroknak csak harmada, vagy annál kevesebb ennyire primitív, így nem félek attól, hogy akik az országot tönkretették valaha is újra hatalomra kerülnének. Duzzoghattok, leírhatjátok az ország nagyobbik felét de csak magatok alatt vágjátok a fát, magatokat hergelitek. Csak így tovább, majdcsak elvisz a szívroham, sok hasznod úgy sincs, ilyenekért mint te nem kár. :)
sakhal 2013.06.04 23:08:10
@Buga.Jakab:

1998 április fidesz nyer = beregi ÁRVÍZ
2010 április fidesz nyer = bódvai ÁRVÍZ
2010 okt 4-5 fidesz nyer = vörösiszapÁR

...

jön a dunai árvíz !!!!

Isten utolsó figyelmeztetése !!!

ércsétek meg Isten nem írhattya fel az égre felhőkkel, hogy:
"never fides!"
Isten JELEKET ad, hogy meghaggya a zemberek gondolkodási szabaccságát!
Válasz erre

Ajjaj, veled tényleg nagy baj van... Nem a helyesírásodra gondolok, csupán arra, hogy amit írsz azt te tényleg komolyan gondolod. Szerencsétlen németek, szlovákok és hadd ne soroljam fel még hány országot büntet Isten még csupán azért, mert Orbán kormányoz(/kormányzott). Mert ugye árvízzel nem tudja csak Magyarországot büntetni,vagy ebben ők is hibásak? Abba bele se gondolsz, hogy Gyurcsány elvtárs meg a barátai voltak, akik leszarták, hogy bizony a zagytárazókat nem csak használni kell, de karban tartani is, a gátak építéseinek leállításáról már nem is beszélve (amit mellesleg a semmirekellő OV elkezdett). Hogy is gondolhatnál ilyenekbe bele, hiszen neked az az igazság, amit a szádba rágnak. Nem kárhoztatlak érte, hiszen agyatlan vagy, de sajnállak. Amúgy előre szólok, szerencsére kevés ilyen hülye van és nem lesztek elegen, hogy leváltsátok a démonotok, bárkivel is fogtok össze. Csak azt sajnálom, hogy nem hagy titeket a görögök sorsára jutni, megérdemelnétek. :)
Nahát, nem is hittük volna, hogy ez valaha előfordulhat: Kovács "Ákos" Ákos, érdemes művész, a Kossuth-díj egyik könnyűzenésze olyan összegért vállalta, hogy 320 db szignált ír (írat valami négerrel) a közrádiónak, amiről az MTVA nem hajlandó nyilatkozni. A Bors háborodott…..
sakhal 2013.05.27 18:17:39
@vitéž munkášőr: Egy utolsó mondat erejéig. Nem értem, hogy miért nevezel te engem jaffásnak, gondolod ha valaki nem ért egyet veled az azért van, mert fideszes? Nem, az azért mert Isten megáldotta azzal a képességgel, hogy gondolkodik és nem feltétlen úgy ahogy te... Amúgy te nagyon kemény ember lehetsz, majdnem összecsináltam magam, de aztán eszembe jutott, amelyik kutya ugat, az nem harap. Főleg a töketlen fajta.
sakhal 2013.05.27 19:12:18
@Eric_Cartman: Nem zsidóztam jobban mint te, hacsak számít az is zsidózásnak, hogy megemlítem mondjuk névtelenül Kertészt. Amúgy mi a problémád azzal, hogy nem értek egyet a palesztinok lemészárlásával? Bár mennél te is oda golyófogónak, ilyen taknyos ostoba kölykökkel nem megy az ország sehova.
Amúgy terveztem színházat és még meg is épült. Nem kell bizonyítanom, leszarom hogy elhiszed-e vagy nem. Még az évben megkaphatom a Dr. címet ha sikeres leszek, mert létezik ám építészetből is PhD. A projekt meg létező magyar szó, nézz utána ha tudsz olvasni kis köcsög.
Számomra ez az értelmetlen vita a semmiről véget ért, azokkal nem tudok mit kezdeni, akik azt állítják, hogy a Kossuth díjas művészünk semmit nem tett le, ez egyszerűen tudatlanság. Irigykedjetek, arra képesek vagytok még ti is, sajnos sose válhat belőletek sem zenész, sem sikeres ember, mert ezzel a mentalitással ez ellentétes. A további véleményeitekre nem vagyok kíváncsi, elég sokat láttam már az ide írogatok intelligenciájáról, többre nem vagyok kíváncsi, óóó...
sakhal 2013.05.27 20:52:50
@petya.apukaja: de igen, én voltam a főtervezője. Nem beengedtek, hanem elnyertem a bizalmukat és 5 építész közül az én tervem választották. Ezért én lettem a főépítésze a színháznak. Nem én terveztem egyedül, de az én terveim dolgozták ki a technikusok.