Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bubli

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap engedtek haza, de még 2 cső maradt bennem, de jól vagyok és nagyon jó döntést hoztam, hogy nem vállaltam Sopronban a műtétet. Tisztelt szerkesztő!    Próbálom amennyire lehet tömören összefoglalni a kálváriám történetét. 2013 szeptemberében 2 napos heves…..
bubli 2014.03.17 12:29:26
@Tempus-Anh: Azért ez sem teljesen igaz.. Ha én pl. arra várok, hogy valamelyik orvos kitalálja, hogy mi a bajom, és nem erőltetem a vizsgálatokat, hanem hagyom, hogy továbbra lepattintsanak, ahogy addig tették, akkor lehet még ma sem tudom, hogy crohnom van..Az én esetembe pl. éljen az öndiagnózis...
Teljesen elfogadott, ha egy 30-as évei elején járó doktornő, felelősségre von, hogy mit keres a beteg éjfélkor egy ügyeletes osztályon? Tisztelt PRAXIS Blog!Az én történetem egy budapesti peremkerület ügyeletén kezdődött, majd a városon kívüli kórház ügyeletes osztályán…..
bubli 2014.02.05 22:48:13
@reepach: pedig sajnos adódhat olyan eset is ennél a gonosz betegségnél,ami azonnali ellátást igényel:(Pl.bélelzárodás, bél perforáció.Gondolom ezek azért sürgős esetek...A fájdalmak,pedig ami ezzel a betegséggel járnak, időnként elviselhetetlenek-fájdalom csillapítók se mindig hatnak rá...senkinek se kívánom..Azonban szeretnék abba bízni,hogyha egyszer ügyeletre vagyok kénytelen fordulni(ezidáig hála az égnek,nem volt rá szükség)akkor nem elutasításba lesz részem...
bubli 2014.02.05 23:17:50
@mig54: a jó doktoroknak jár is:)) A bunkóknak bunkóság:)Mindenki azt kapja vissza,amit másoknak ad:) Ez mindenhol így van, nem csak az orvosi szakmában.
bubli 2014.02.05 22:02:52
@csak néha benézek ha marhaságot látok: de ha már így megemlítette a törvényeket, gondoltam nekiülök, és kikeresem. Íme:" A sürgősségi betegellátó rendszer az egészségügyi ellátórendszer azon szervezeti egységeiből áll, amelyeket a beteg heveny tünete, hirtelen fellépő fájdalma, illetve egészségromlása miatt távközlési eszköz útján vagy személyesen felkereshet és elsődleges ellátásban részesül ideértve, ha az alapellátási ügyelet az otthonában, illetve a tartózkodási helyén látja el a beteget." Amennyiben jól értelmezem:heveny tünet, hirtelen fellépő fájdalom esetén a jogszabályok szerint jogom van felkeresni az ügyeletet. De persze lehet, hogy rosszul értelmezem...
De ez nem volt elég a megaláztatásból. Odahívta az összes jelenlévő asszisztenst, hogy nézzék meg !És kioktatott, hogy csináljak ezzel valamit, mert nem lehet így kinézni. Most találtam rá erre a címre, és a felhívásra, hogy a magyar egészségüggyel kapcsolatban lehet…..
bubli 2013.07.04 15:22:00
@gabuscica: mire is alapozod ezt a feltevésedet? Vonatkozó büntető törvénykönyvi paragrafus?
2013. január végén mondott fel a munkáltatóm, egy hónap felmondási idővel. Ez idő alatt nem kellett bejárnom dolgozni, így 100%-osan tudtam az álláskeresésre koncentrálni. Rengeteg helyre adtam be az önéletrajzom, de kb. 3 hétig semmi válasz nem jött. Kezdtem kicsit kétségbe…..
Úgy érzem, ennyivel tartozom a bátyámnak, aki halála előtt megjárta a poklok poklát, értelmetlen szenvedéseknek és megaláztatásoknak kitéve.     Kedves Olvasó, tisztelt Cím!   Nagyon sokat gondolkoztam, kihez is forduljak ezzel a (rém)történettel: a…..