Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pataki Béla Rajongói Oldala

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
csipszerelde Meg hát! 2016.11.20 08:05:26
Van, amikor a dolgok egy apró kiegészítőtől lesznek számunkra tökéletesek. Én például mindig tisztelettel néztem ezt a Corollát a céges parkolóban hét évig, de nem éreztem úgy, hogy ez az emberiség egyik legjobb teremtménye volna. Most már tudom, ez azért volt, mert nem az én nevem szerepelt a…..
Hogy mi? Death metal? Sláger? De hát azok hörögnek b*zmeg! Pontosan. Bármilyen furán is hangozhat egyeseknek (a „bennfenteseknek” nyilván nem), ennek a műfajnak is megvannak a legnépszerűbb dalai, amik az átlagnál jóval gyakrabban kerülnek be a lejátszóba, ha éppen szóba jön a…..
Nem tudom, hogy poén-e vagy sem. Trükkös Photoshop vagy a valóság, de Fejes Attila pár napja küldött levele szerint kalózlobogó alatt jár a BKK hajója. Ahogy írja: "Ma fotóztam a Boráros téren, sajnos csak mobilról, így csak elég pixeles haloványan látszik, de ennek a…..
Pataki Béla Rajongói Oldala 2013.05.26 19:06:30
@murci57: a lobogot én tettem ki azért hogy a kollégák tudják melyik hajóval dolgozom épp,a hajózási szabályzat belvizen nem tiltja,a turisták és az utasok szeretik,fényképezik ,semmilyen politikai vagy ideologia hovatartozást nem képvisel,a jelenlegi kapitány tőlem örökölte .sajnálom hogy egy ilyen dolog amugy a mi monoton napunkat feldobja,emberekből ilyen reakciot vált ki..... tisztelettel:Pataki Béla hajóvezető